SzewczykDratewka 202 Opublikowano 22 października 2013 Opublikowano 22 października 2013 hehe ja jak sie śpieszę to biore 2 b-smaty, ale i tak po godiznie jestem głodny szewczyk hobbity potrafią jeść 8 posiłków dziennie a ty sie najadasz b smartem? Dzieki za info. Nie czytalem nigdy hobbita/wladcy pierscieni to nie wiedzialem tego. Obiecuje poprawe. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 22 października 2013 Opublikowano 22 października 2013 To ja mam tak w sumie z każdym żarciem z KFC i Maka. Najem się do syta, a podzinie jest głodny, choć bebzun mam zajechany i wzdęty. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 23 października 2013 Opublikowano 23 października 2013 Btw. ostatnio jadłem najdupniejszego kebaba, jakiego chyba nigdy w życiu nie widzieliście. Otóż kebab był wielkości dwóch kebabów, zrobiony z 2 tortilli, długości prawie pół metra. Co prawda później miałem sakramenckie sranie (i to nie jedno!), ale myślę, że było warto, zwłaszcza, że taka przyjemność kosztowała całe 13zł. Dodam, że nie zjadłem go naraz, tylko pierw połowa, a później przez 2h męczyłem pozostałą część. Także można powiedzieć, że nawdupiałem się na cały dzień za 13zł. Aha, oczywiście kebab był bardzo smaczny Jak ktoś jest chętny, to polecam udać się do Efes Kebab w Tychach. PS: Ktoś próbował Mad Micka? Myślę, czy by się tam jutro nie udać na małego burgera. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 23 października 2013 Opublikowano 23 października 2013 Chodź chodź, też przyjdę i Ci wpier.dolę. A Mad Mick rządzi i nie ma tam czegoś takiego jak mały burger - są 200 i 400 gramowe steki. Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 23 października 2013 Opublikowano 23 października 2013 (edytowane) Kupiłem 500g wołu zmielonego na miejscu w sklepie i będę robił bergery!! Edytowane 23 października 2013 przez _Red_ Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 23 października 2013 Opublikowano 23 października 2013 Ostatnio do miesa na burgery dodalem musztarde i jogurt naturalny, za(pipi)iscie soczyste mi wyszly. Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 23 października 2013 Opublikowano 23 października 2013 O, mam jakąś fajną musztardę słodko-ostrą, dodam Thx Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 23 października 2013 Opublikowano 23 października 2013 dawaj rozi, wpier.dolisz mi i mnie zjesz 1 Cytuj
M4c 23 Opublikowano 23 października 2013 Opublikowano 23 października 2013 Ostatnio do miesa na burgery dodalem musztarde i jogurt naturalny, za(pipi)iscie soczyste mi wyszly. Jeśli normalnie (bez tych dodatków) wychodzą Ci suche to albo je zbyt długo smażysz albo korzystasz ze zbyt chudego mięsa (optymalnie dla burgerów to około 80% mięsa i 20% tłuszczu). Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 24 października 2013 Opublikowano 24 października 2013 no hamburgerów nie powinno sie smażyć na suchą szarą w środku podeszwę, ja zwykle lubie mocno wysmarzone rzeczy ale akurat w hamburgerze mięso w sordku powinno być różowawe a nie szare, jest znaczna różnica w smaku Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 24 października 2013 Opublikowano 24 października 2013 dajcie przepisy na miecho do burgerow, szukam lepszego niz ten co ja robie Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 30 października 2013 Opublikowano 30 października 2013 Paczcie, co znalazłem na fejsie https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151834522837605&set=a.10151778871327605.1073741826.579447604&type=1&ref=nf http://chicksandchamps.pl/hamburgery/ Jak ktoś nie ma konta na fejsie, to informuję, że to 3kilowy hamburger, wart 90zł i ponoć 10 000kcal posiada. Jeśli jakiś twardziel go zje, to nie płaci nic Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 31 października 2013 Opublikowano 31 października 2013 o(pipi)ilem o 13 big kinga xxl z dodatkowym pomidorem i ogorkiem i ciagle jestem pełen Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 5 listopada 2013 Opublikowano 5 listopada 2013 Zaserwowałem sobie anti-diet combo w postaci Whoopera Jr. , Crispy Chicken i Big King XXL . Chciałem po prostu spróbować każdej znanej kanapki. Z Big Kinga wywaliłem cebulę i dodałem boczek. Crispy Chicken - kanapka niczego sobie, główną rolę odgrywają bodajże chrupiące kółeczka z cebuli, natomiast kurczak smakował jak kurczak, czyli panierka bez szału, niemniej da się tym najeść nawet Whooper Jr. - świeży pomidor i całkiem pyszne mięsko, ogółem fajna taka kanapka która jest czymś pomiędzy małą tanią, a dużą wypasioną. Big King XXL - prawdziwe monstrum, już sam ciężar kanapki zdradza że niełatwo będzie ją pożreć. Wypchana na maksa, kawał mięcha, dużo sera, ogółem żadna kanapka w Macu nie ma startu do tego kabana W sumie ledwo co zjadłem, i czułem się przejedzony, w kiblu z dwa razy byłem. W sumie można się najeść Crispy Chicken + Whooper Jr. LUB Big King XXL, natomiast i jednym i drugim się po prostu przejemy Całość za 24 PLN, bo mam kupony zniżkowe, które rozdają w Galerii Katowickiej Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 5 listopada 2013 Opublikowano 5 listopada 2013 (edytowane) Crispy Chicken najgorszy syf. Edytowane 5 listopada 2013 przez Rozi Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 5 listopada 2013 Opublikowano 5 listopada 2013 Czyli jak każda kanapka z kurczakiem w fast foodzie sieciowym. Może Blazer z KFC jako tako dobrze wypada. Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 5 listopada 2013 Opublikowano 5 listopada 2013 Jak juz jestesmy przy Burger Kingu to omijac Angust XT czy jakos tak, wzial mnie tekst "170g czystej wolowiny" ale to byl najbardziej niefajny kawalek miesa ever ;P Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 6 listopada 2013 Opublikowano 6 listopada 2013 (edytowane) Big King XXL wymiata, bardzo dobra jest jeszcze ta specjalna edycja na ostro z papryczkami jalapeno chyba. Z kurczakiem to pikantny Mega Pocket z KFC jest świetny Edytowane 6 listopada 2013 przez teddy Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 6 listopada 2013 Opublikowano 6 listopada 2013 (edytowane) Jak juz jestesmy przy Burger Kingu to omijac Angust XT czy jakos tak, wzial mnie tekst "170g czystej wolowiny" ale to byl najbardziej niefajny kawalek miesa ever ;P kurde kusząco to wygląda, co było złego w mięsie? może trafiłeś akurat na felerny egzemplarz? ogolnie to "angus" oznacza konkretny rodzaj rasy krów mięsnych, który wyróżnia sie właśnie bardzo dobrym i drogim mięsem , wiec powinno być dobre raczej btw lololololo w linku do obrazka jaki wrzuciłem jest napisane "anus" zamiast "angus" w nazwie pliku xDD Edytowane 6 listopada 2013 przez Yano Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 6 listopada 2013 Opublikowano 6 listopada 2013 Przede wszystkim spodziewaj sie ze miesko jednak jest o polowe ciensze, w smaku nie rozni sie niczym od miesa z innych kanapek, poza tym ze czujesz go wiecej. Nigdy nie jadlem akurat tego miesa angus w innym miejscu, ale porownujac do burgera z argentynskiej wolowiny co kiedys w Niemczech jadlem to nie ma startu ;P No i przekroj po ugryzieniu jednak wyglada nieapetycznie co moze mi tez rzutowalo na odbior ostateczny. Co do felernego egzemplarzu to ciezko mi powiedziec, musialbym drugi raz zakupic ale nie zaryzykuje skoro to bylo dla mnie 20 zeta wyrzucone w bloto ;P Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 6 listopada 2013 Opublikowano 6 listopada 2013 (edytowane) jak trafie do BK to mimo wszystko sprobuje a teraz z innej beczki, coś co zrobiłem przed chwilą, na zdjęciach wszystkiego nie widać więc poniżej opis co sie znajdowało w tym burgerze idąc od dołu: - bułka - majonez - cebula - ogórki pikle - gruby plaster boczku z roztopionym serem na wierzchu - żurawina - kolejny plaster boczku z serem - kotlet z wołowiny z roztopionym serem na wierzchu - żurawina - trzeci plaster boczku z roztopionym serem - żurawina - pomidory - kaczup i majonez - bułka upieprzyłem sie od ucha do ucha, nie sposób było to normalnie ugryźć, ale warto było nie mogłem zrobić fotki przekroju bo jak zacząłem jeść to momentalnie miałem ręce u(pipi)ane po łokcie i już nie mogłem chwycić komórki Edytowane 6 listopada 2013 przez Yano 5 Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 6 listopada 2013 Opublikowano 6 listopada 2013 Fajnie to wyglada, ale ja wole bardziej plaskie kotlety, dlatego podczas smazenia klade na nim jakis garnek ze sloikiem w srodku i wychodza takie plaskie jak w maku. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 6 listopada 2013 Opublikowano 6 listopada 2013 kotlet był dosyć płaski, na jednym zdjęciu wydaje sie bardzo gruby i wypukły ale to nie prawda, poprostu leżał na stercie boczku i oklapł na tą sterte, mięso nie miało 2 cm grubości ;p Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 6 listopada 2013 Opublikowano 6 listopada 2013 no wlasnie to drugie zdjecie mnie zmylilo ;] Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 6 listopada 2013 Opublikowano 6 listopada 2013 Yano, pewnie sprobuj, daj znac jakie wrazenie na Tobie zrobilo bo jestem ciekaw po Twoich wlasnych produkcjach jakie wrazenia bedziesz mial, ja jako zwolennik robienia wlasnych zdyskwalifikowalem tego Angusa ;P Tez dobra produkcja to co wrzuciles, ja sie tylko staram unikac sytuacji ze sie leje z burgera, ostatnio napalilem sie na nacho burgery i ciagle sie mecze ze smietana by po jej dodaniu nie zlewala sie z burgera jak z kranu ;P Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.