qvstra 3 213 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 Jednak najlepszej kanapki w Maku, czyli Kanapki Drwala nic nie tknęło od dawna. Odliczam dni do powrotu krola Cytuj
winner 183 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 To jest przy samym rynku, więc nie bardzo. W Galerii Krakowskiej możesz zaparkować, albo próbować szczęścia w okolicy plant. Każdą się dobrze najesz, ale największy jest mammoth Burger. Ja najbardziej lubię classic i bbq, ew moa. A ten mamut dużo się różni od classic czy bbq? Zastanawiam się czy ta cena ma wpływ na wielkość czy tylko o same dodatki chodzi. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 Polecam jechać i zobaczyć tam menu. Naprawdę. Cytuj
M4c 23 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 To jest przy samym rynku, więc nie bardzo. W Galerii Krakowskiej możesz zaparkować, albo próbować szczęścia w okolicy plant. Każdą się dobrze najesz, ale największy jest mammoth Burger. Ja najbardziej lubię classic i bbq, ew moa. A ten mamut dużo się różni od classic czy bbq? Zastanawiam się czy ta cena ma wpływ na wielkość czy tylko o same dodatki chodzi. Mammoth to po prostu Moa tylko że z dwoma kawałkami krowy Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 Mamut jest IMO nie do przejedzenia. Ja się w zupełności najadam zwykłym, a jak ktoś chce się mocno nażreć to jeszcze mozna frytki do tego wziąć. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 16 listopada 2013 Opublikowano 16 listopada 2013 Mamut ma 400g wołowiny w sobie. Dodaj bułkę, soczyste dodatki (np. burak =) ), także całość daje radę - zawsze zjadam na pół z drugą osobą.Właśnie sobie sprawiłem domową tortillę, taka spora, że nie ma jak zawinąć więc jem otwartą:- cyc z kurczaka - jogurt naturalny - czosnek (polski) - tortilla wraps - kapusta pekińska - pomidory - oliwa z oliwek - sól, pieprz, przyprawa do kurczaka<33 Cytuj
erix 303 Opublikowano 16 listopada 2013 Opublikowano 16 listopada 2013 Dzisiaj ponownie odwiedziłem Moa , to nigdy nie zawodzi ani się nie nudzi. Za każdym razem mistyczne doznania kosztując tego cuda. Cytuj
winner 183 Opublikowano 16 listopada 2013 Opublikowano 16 listopada 2013 Nie ma bata - idę jutro do Moa i pewnie wezmę na wstępie Classica, asekuracyjnie, a jak będzie mało to następnym razem pójdzie mamut (potrafię zjeść sam kubełek KFC i czasami mi mało więc jestem wymagający pod względem ilościowym). Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 16 listopada 2013 Opublikowano 16 listopada 2013 Kurcze, nigdy nie znalem tego miejsca, koniecznie musze sie tam jutro przejsc! Dzieki Panowie za cynk Cytuj
keyzee 86 Opublikowano 16 listopada 2013 Opublikowano 16 listopada 2013 Szczęściarze,fajnie by było mieć taki przybytek w okolicy. Może zna ktoś coś takiego w Rzeszowie? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 17 listopada 2013 Opublikowano 17 listopada 2013 sporo sie porobiło takich knajperk z poważnymi burgerami, może i u ciebie też są oczywiście mowa o hamburgerach z prawdziwego zdarzenia a nie o budach fastfood na dworcu gdzie burger to buła z kawałkiem kotleta drobiowego z biedronki Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 17 listopada 2013 Opublikowano 17 listopada 2013 (edytowane) Mad Mick w Katowicach polecam gorąco. Chyba Pryxfus kiedyś też wspominał o nim. Edytowane 25 stycznia 2014 przez Rozi Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 17 listopada 2013 Opublikowano 17 listopada 2013 Dziś obiad podobny jak wczoraj, ale tortilla tym razem z posiekaną wołowiną (zamiast cycka kurczaka). Rewelacja - 700kcal domowego zdrowego żarcia z minimalną ilością tłuszczu (sos oparty na jogurcie i oliwie z oliwek, a nie majonezie.)<3 Cytuj
winner 183 Opublikowano 17 listopada 2013 Opublikowano 17 listopada 2013 A więc odwiedziłem dzisiaj Moa. Classic za 17zł i jazda. Szczerze mówiąc - myślałe, że za te 17zł będzie to coś konkretniejszego, byłem średnio głodny, a po wizycie w Moa w sumie najedzony, ale na jakieś... pół godziny. Zawiodłem się po prostu obfitością, bo w smaku najlepszy burger jakiego jadłem chyba w życiu. Pyszna chrupiąca bułka zrobiła mega-robotę. Tak sobie pomyślałem, że chyba po prostu wziąłem złą "kanapkę". Na następny raz (prawdopodobnie w przyszły weekend) planuję dać jeszcze jedną szansę Moa i zamówię sobie mamuta i mam nadzieję, że tym razem pojem sobie bardzo konkretnie. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 17 listopada 2013 Opublikowano 17 listopada 2013 (edytowane) Ja po classicu w moa jestem najedzony na co najmniej pół dnia, a jak wezmę do tego jeszcze frytki to nie jestem w stanie się ruszyć oO Edytowane 17 listopada 2013 przez Lucek Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 (edytowane) No ty Lucek to jesteś po jednej bułce z maka (plus picie i frytki) najedzony więc wiesz. Edytowane 19 listopada 2013 przez _Be_ Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 Jadłem niedawno big maca w rzeszowskim macu i mięso było suche, okropne...dziwne... Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 No a ja w koncu sie dzis wybieram do tego moa, juz niech bedzie ze wydac na bule tyle, ile wydalbym na tydzien jedzenia, zdam relacje wieczorem :potter: Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 Jadłem niedawno big maca w rzeszowskim macu i mięso było suche, okropne...dziwne... nic nowego nie powiedziałeś, migmak to najgorsza rzecz w maku 1 Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 (edytowane) ale czy ten sam kotlet nie znajduje się w wieśmacu, hamburgerze, royalu itd ? Chodzi mi o samo mięso. Kiedyś mi to smakowało. Teraz jeśli już pójdę do maca to tylko na nagetsy. Edytowane 19 listopada 2013 przez Hide999 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 Oczywiście, że to samo mięso się znajduje. Kanapki różnią się tylko warzywami, sosami i milionami wspomagaczy smaku. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 (edytowane) nie, w bigmaku znajduje sie taki kotlet jak w zwykłym hamburgerze za 3zł, a dokładnie 2 chude kotlety w wiesmiaku i mcroyalu jest troche grubszy kawałek mięsa dzięki temu jest ono nieco lepsze w smaku i bardziej soczyste. dlatego właśnie napisalem że bigmak jest najgorszy bo ma 2 nędzne mięska i mase buły, lepsze jedno grube i chociaż troche soczyste niż 2 chude i suche Edytowane 19 listopada 2013 przez Yano Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 O BOZE O BOZE O BOZE O BOOOZEEEE :O Bylem na Classicu z serem w Moa.... GENIALNE, najlepszy hamburger jaki jadlem EVER :O Ten smak, ta bulka, TO MIESO!! (aczkolwiek, bylo chyba przeprawione jakas przyprawa, ktorej nie potrafilem rozpoznac). GENIUSZ w kwestii burgerow, GENIUSZ. Ledwo zjadlem toto, nawet nie potrafilem sie delektowac, jak tylko dziablem raz, tak doslownie wpierdalalem bo takie to za(pipi)iste! Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 nigdy bym tyle za burgera nie dał co oni sobie tam liczą Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 W Mad Micku nie jadłeś nigdy? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi