SzewczykDratewka 202 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 W Mad Micku nie jadłeś nigdy? za drogo Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 Zjesz raz w takim miejscu i bedziesz wolal jeden raz isc na porzadnego burgera niz 2-3 razy na burgera z sieci Cytuj
yaczes 14 483 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 No ty Lucek to jesteś po jednej bułce z maka (plus picie i frytki) najedzony więc wiesz. Ci otyli jak pojda w ludzi to zawsze (pipi)a wielce najedzeni, nigdy glodni, etc. A w domu kilogram frytek i 2 pizze na wieczor. 2 Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 Zawsze zazdroszczę ludziom, którzy mogą wypyerdalać bez końca i jeszcze przy tym nie tyją - ja np nie dość, że po zjedzeniu połowy dużej pizzy czuję się jakbym miał się zaraz porzygać to jeszcze instant +10kg Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 Zjesz raz w takim miejscu i bedziesz wolal jeden raz isc na porzadnego burgera niz 2-3 razy na burgera z sieci Jedyne burgery jakie jem to robione w domu. czy mcdonald/Burgerking/inne sieciówki jeden szajs Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 22 listopada 2013 Opublikowano 22 listopada 2013 Rozi, ja pisałem o Mad Micku. Byłem w Mad Micku i Moa. Jak dla mnie Moa > Mad Mick, choć nieznacznie. Mają lepsze buły, mięso na podobnym poziomie i bardziej pasuje mi, że w Moa nie muszę sam przyprawić hamburgera. Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 23 listopada 2013 Opublikowano 23 listopada 2013 nigdy bym tyle za burgera nie dał co oni sobie tam liczą Jest to dużo, jak się myśli w kontekście "burgera za 3zł z maka". Teraz wyobraź sobie to samo danie w restauracji tylko rozłożone na talerzu na czynniki pierwsze: 200g mięsa wołowego (krowa kosztuje sporo), pieczywo, warzywa, sos. Wyjdzie więcej niż 17 zł pewnie;) Poza tym za pizzę 40cm (która jest tylko kupą mąki) ludzie wydają 30zł bez pierdnięcia, no to lepiej już zjeść coś co jest optycznie mniejsze, ale ma więcej wartości. Nie na co dzień, ale od święta do Moa dla dobrego smaku można się wybrać. Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 23 listopada 2013 Opublikowano 23 listopada 2013 nigdy bym tyle za burgera nie dał co oni sobie tam liczą Jest to dużo, jak się myśli w kontekście "burgera za 3zł z maka". Teraz wyobraź sobie to samo danie w restauracji tylko rozłożone na talerzu na czynniki pierwsze: 200g mięsa wołowego (krowa kosztuje sporo), pieczywo, warzywa, sos. Wyjdzie więcej niż 17 zł pewnie;) Poza tym za pizzę 40cm (która jest tylko kupą mąki) ludzie wydają 30zł bez pierdnięcia, no to lepiej już zjeść coś co jest optycznie mniejsze, ale ma więcej wartości. Nie na co dzień, ale od święta do Moa dla dobrego smaku można się wybrać. nie jadam burgerów z maka wiem ile kosztuje wołowina. a pizze to kupuje po 2zł Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 23 listopada 2013 Opublikowano 23 listopada 2013 Mrożonkę z biedry, to nie świeża pizza z pieca :[ Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 23 listopada 2013 Opublikowano 23 listopada 2013 Mrożonkę z biedry, to nie świeża pizza z pieca :[ z simply! Do biedronki nie chodzę! raz na miesiac danie za 2zł można przeżyc Cytuj
Mustang 1 743 Opublikowano 23 listopada 2013 Opublikowano 23 listopada 2013 Z Tesco za 6 jest niezła po dodaniu ketchupu. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 24 listopada 2013 Opublikowano 24 listopada 2013 Z Biedry najlepsza 'Pizza z pieca'. Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 24 listopada 2013 Opublikowano 24 listopada 2013 Ja kupuje sobie serową i dorzucam jakąś wędlinkę z lodówki. Zayebista. Cytuj
grzybiarz 10 301 Opublikowano 24 listopada 2013 Opublikowano 24 listopada 2013 Dzisiaj zjadłem Giussepe i mimo denerwujacej reklamy, pizza z sosem czosnkowym naprawdę spoko (jak na mrożoną). Chrupiąca na zewnątrz, miękka w środku - jak czytam na pudełku i faktycznie tak jest. Dużo składników, jest nawet cebula czerwona 1 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 24 listopada 2013 Opublikowano 24 listopada 2013 Najlepsza mrozona, tyle ze za ta cene to moge zrobic sam, ale dorzucic ze 2zł i zjesc na miescie margarite. Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 24 listopada 2013 Opublikowano 24 listopada 2013 To jakaś nowa? Wczoraj zjadłem i była nienajgorsza, ale nie przypominam sobie takiego smaku wcześniej. Inna sprawa, że zwykle biorę zwykłe szynkowe, a tą z sosem czosnkowy wziąłem, bo tamtej nie było. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 24 listopada 2013 Opublikowano 24 listopada 2013 giuseppe na sosie czosnkowym + kilka składników z lodówki najlepszą mrożoną imitacją pizzy jaką można dostać Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 24 listopada 2013 Opublikowano 24 listopada 2013 Wow, takie cos bym zjadl 1 Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 24 listopada 2013 Opublikowano 24 listopada 2013 fajna maszynka do burgerów! co do mrożonek pizzy, jak je robicie: w mikrofali czy w piekarniku? wiadomka że w piekarniku lepsza wyjdzie, ale macie jakies pro tipy by kapeć nie wyszedł z mikrofali? Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 24 listopada 2013 Opublikowano 24 listopada 2013 Z mikrofali (pipi) wychodzi zawsze, tylko piekarnik. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 24 listopada 2013 Opublikowano 24 listopada 2013 (edytowane) @Guernica to może coś w ten deseń a potem od razu zawał: Edytowane 24 listopada 2013 przez tk___tk 1 Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 24 listopada 2013 Opublikowano 24 listopada 2013 (edytowane) Lol, mięsny czołg mięsny czołg....A pizza z mikrofali to tylko wchodzi w grę podgrzanie wcześniej upieczonej. Edytowane 24 listopada 2013 przez _Red_ Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 24 listopada 2013 Opublikowano 24 listopada 2013 fajna maszynka do burgerów! co do mrożonek pizzy, jak je robicie: w mikrofali czy w piekarniku? wiadomka że w piekarniku lepsza wyjdzie, ale macie jakies pro tipy by kapeć nie wyszedł z mikrofali? Żeby uniknąć wysuszenia ciasta można wstawić szklankę z wodą do mikrofali. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 25 listopada 2013 Opublikowano 25 listopada 2013 hamburger z ciabbaty robiony pare dni temu, jak widać wielkość mięsa nie jest dobrze dobrana do podłużności bułki ale mięso już mialem wcześniej przygotowane i nie mogłem już go poprawić żeby było podłuże, ale ogolnie i tak było bardzo dobre, tylko trzeba podsmarzyć bułke żeby była bardziej miękka i dało sie ją gryźć nie wyciskając wszystkiego ze środka ogolnie to robilem w weekend hamburgery dla znajomych i bardzo smakowały, to fajnie zostać pochwalonym, i upewnić sie że sa dobre, bo to że mi smakowały moje własne burgery to nie jest wyznacznik jakości przecież ale ogolnie to one serio wychodzą super soczyste i mają bardzo dużo ciekawych smaków połączonych w ciekawy sposób głodny sie zrobiłem... Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 25 listopada 2013 Opublikowano 25 listopada 2013 Burger wypas (dobrze, że się najadłem paluszków rybnych do pełna, bo inaczej by mi ślina ciekła), ale na BOGA (<inside joke>), czy Ty napisałeś chociaż raz w tym temacie poprawnie "podsmaŻyć"? Dwadzieścia-trzydzieści razy źle jeszcze toleruję, ale teraz grammar nazi już się uaktywnił :[ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.