Rayos 3 170 Opublikowano 26 listopada 2013 Opublikowano 26 listopada 2013 Oj daj mu spokoj, wybitnym burger kucharzom trzeba wybaczac niektore bledy, grunt ze przy podsmaRZaniu miecha ich nie robi Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 nie no dobra, sory, poprawie sie Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 jano jak doprawiasz miecho? Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 (edytowane) krwią nieochrzszczonych dzieci. <badum tss> Edytowane 27 listopada 2013 przez Orzeszek Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 (edytowane) bueheehehehehe. a nie, jednak nie "bueheehehehehe". Edytowane 27 listopada 2013 przez Ölschmitz Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 (edytowane) jano jak doprawiasz miecho? tak naprawde bardzo prosto , praktycznie tylko sól i pieprz wrzucam do mięsa podczas "zagniatania" , najpierw dawałem odrobine przyprawy do miesa mielonego kamis, ale w sumie dawałem jej tak mało i ostrożnie że nie czułem różnicy więc olałem. ogólnie wg przepisów jakie przeglądałem raczej nie powinno sie walić dużo przypraw, dlatego właśnie tylko sól i pieprz (mimo że lubie czosnek prawie do wszystkiego to tutaj sie powstrzymuje) a podczas smażenia wrzucam na mięso i na patelnie rozmaryn powinien być taki w gałązkach jak na zdjęciu ale jestem lewniy i posypuje z torebki kamisa , rozmaryn naprawde pasuje i dużo zmienia, polecam (można kupić w marketach żywy rozmaryn "w krzaczkach") podrzas smażenia też dodaje jeszcze troche soli i pieprzu na żywo (chociaż to zależy już od preferencji) kiedy mięso jest na patelni można je polewać tłuszczem z patelni żeby od góry było soczyste, po przewrotce mięsa na wierzchu na usmażonej stronie kłade ser żeby sie roztapiał w czasie gdy druga strona sie smaży Edytowane 27 listopada 2013 przez Yano Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 28 listopada 2013 Opublikowano 28 listopada 2013 Czy orientujesz się ile by kosztowała wysyłka takiego hamburgera? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 28 listopada 2013 Opublikowano 28 listopada 2013 Wyslany i zimny nie byl by dobry ale jak sam zrobisz to za ok 20zl mozesz zrobic z 6 takich i jeszcze niektore skladniki ci zostaną na przyszłość Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 w Mc sa dwa nowe Royale, jeden podwojny a drugi z czyms tam i bekonem. Przestrzegam przed tym pierwszym, suchy, bez smaku, naprawde zawod, a uszy mi sie trzesly jak zamawialem. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 Podwójny na rapie przecież. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 jak jedzenie moze byc na rapie. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 (edytowane) coś tam z angusem ( w nazwie oczywiście tylko, pewnie koło angusa nie leżało nawet) z burgerkinga w sumie mogę polecić. Do xtra long chiili cheese startu nie ma jednak ; ( Edytowane 30 listopada 2013 przez alienator Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 xtra long chiili cheese a to kiedys wróci ;////? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 1 grudnia 2013 Opublikowano 1 grudnia 2013 Niedawno wrocil. Tzn byl rok temu. Ale tez jakies 2 miesiace temu soe pojawil. Ale chyna juz wyszedł. A tylko raz zjadlem Ale pytalem goscia o niego powiedział ze nawet jak nie ma w menu to mozna poprosić zeby zrobili.. chociaż trochę wątpię czy zawsze maja pod ręką ostrą paprxzke i ten sos serowy Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 1 grudnia 2013 Opublikowano 1 grudnia 2013 w Mc sa dwa nowe Royale, jeden podwojny a drugi z czyms tam i bekonem. Przestrzegam przed tym pierwszym, suchy, bez smaku, naprawde zawod, a uszy mi sie trzesly jak zamawialem. ten z bekonem za to całkiem ok. Ale i tak drwal > wszystko z maka Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 1 grudnia 2013 Opublikowano 1 grudnia 2013 gdyby drwale sprzedawali latem to pare przypadkow smiertelnych by było, zimą jednak ta energia sie jakos wchłania lepiej i nie zagraza zyciu. Ale ostatnio i tak jednego przemeczylem, ten majonez mi nie wchodzil. Cytuj
Mejm 15 308 Opublikowano 1 grudnia 2013 Opublikowano 1 grudnia 2013 Podbijam Milana. Cos bylo nie tak w tym podwojnym mc royalu. Suchy i ogolnie bez royalowego posmaku. W ogole z ta kanapka sie cos dzieje od parunastu lat juz. To nie te royale sprzed dekady ;/ Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 2 grudnia 2013 Opublikowano 2 grudnia 2013 dziwne, musieliscie miec pecha bo akurat royal zwykle nie był suchy przez dużą ilość miesa a to mój wczorajszy mcroyal deluxe Cytuj
Daffy 10 575 Opublikowano 2 grudnia 2013 Opublikowano 2 grudnia 2013 (edytowane) ja w weekend robiłem burgery - wyszły wyborne, mięsko zrobiłem na combo - wołowinka + sól + pieprz + zioła prowansalskie + czosnek + jajko + musztarda. Yano: minus za zwykłą cebulę, do domowych burgerów tylko czerwona cebula Edytowane 2 grudnia 2013 przez Ficuś Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 2 grudnia 2013 Opublikowano 2 grudnia 2013 A gdzieś w tym temacie jest jakiś przepis, krok po kroku, dla ludzi, którzy mają dwie lewe ręce? Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 2 grudnia 2013 Opublikowano 2 grudnia 2013 Kotlety są najlepsze jak są cienkie, wołowe i niczym nie przyprawione. Tylko po smażeniu solą. Potem można sosy i warzywa do woli dobierać żeby skomponować fajny smak. Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 3 grudnia 2013 Opublikowano 3 grudnia 2013 A gdzieś w tym temacie jest jakiś przepis, krok po kroku, dla ludzi, którzy mają dwie lewe ręce? Dołączam sie do pytania. Teraz mam sporo wolnego czasu to bym sobie spróbował zrobić takiego. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 3 grudnia 2013 Opublikowano 3 grudnia 2013 obczajcie pare ostatnich stron pisałem troche o tym, może nie wszystko zbite w jeden post ale pare dobrych porad jest oprócz tego polecam pooglądać na jutubie BURGER LAB, gość robi świetne burgery jak bede mial chwile nudy w pracy to może coś napisze krok po kroku , ale i tak polecam zerknąć na pare ostatnich stron i jutuba Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 3 grudnia 2013 Opublikowano 3 grudnia 2013 Ogólnie smażona wołowina jest pyszna w każdej postaci. Jak nie chce mi się bawić w lepienie burgerów, to biorę świeżo zmieloną sztukę wołowiny, smażę rozdrobnioną na patelni z dodatkiem pieprzu i soli po czym mam wkład do pseudo-burrito / do tortilli / do bułki. 10 min roboty. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.