Skocz do zawartości

Fast food

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie zjadłem swojego pierwszego, zrobionego hamburgera ;)

Ogórek konserwowy z musztardą i ketchupem plus specjalna bułka do hamburgerow, przypomniał mi smak wagarów w McDonaldzie, gdzie hamburger kosztował wtedy... dwa złote.

Oczywiście było i mięso (swojskie) i jakieś tam warzywa. Ogólnie jestem zadowolony. Nawet uwiecznilem żarcie na fotce, co by jutro wrzucić do tego tematu. ;)

Opublikowano

W weekend prawdopodobnie zrobię drugie podejście do Moa Burgera. Zamawiam mamuta i jeśli po skonsumowaniu go nadal będę głodny (jak ostatnio po classicu), to będzie źle.

Opublikowano

Da sie zjesc calego ale to jest juz zawsze pod koniec malo przyjemne ;/

Swoja droga polecam patent , jak ktoś chce do moa tylko na smaka i tanio - isc w 2 osoby , wziasc mamuta i poprosic żeby przecieli go wam na pol.

Jest to wtedy praktycznie to samo co moaburger na jedna osobe , a sporo taniej.

Gość _Milan_
Opublikowano

polecam:

najlepsze zarcie w 3 minuty jakie znalazlem ostatnio.

w zabce sa do kupienia takie zupki AJINOMOTO o smaku barbecue, no (pipi)a masakra.

Przyrzadzic wg przepisu, czyli zalewamy makaron, po paru minutach wywalamy cala wode i dopiero wsypujemy przyprawe.

radze kupic 2 paki od razu, bo po 1 polecicie po nastepna ;]

Opublikowano (edytowane)

ile kosztuje taka przyjemność?

aha, i ostatnio tez stałem się fanem burgerów własnej roboty, dzieki za inspiracje. 

Edytowane przez gekon
Gość _Milan_
Opublikowano (edytowane)

no  z ta roznica ze jesz bez wody, a przyprawa jest calkiem intensywna.

gekon, ja i inspiracja? nie dawalem przepisu na burgery chyba, tylko pochwalilem sos olszmitza.

Edytowane przez _Milan_
Opublikowano (edytowane)

No ja też jutro idę specjalnie do żabki, bo nie robię tam zakupów zazwyczaj

milan, ja wiem, ale czytam tematy wybiórczo i też chaotycznie odpowiadam. 

Edytowane przez gekon
Gość _Milan_
Opublikowano

zabka ostatnio zrobila sie troche bardziej friendly, maja te promocje na wydzielonej polce, plus promocje kup 2 zaplac mniej.

Gość _Milan_
Opublikowano

teraz maja pepsi 2l  w cenie 4l za 6zł, panie , jak nie brac.

Opublikowano (edytowane)

szit nigga do granic przyzwoitości rozciągasz znaczenie słowa "normalna" pisząc je w tym samym zdaniu co "2zł" :P

a co do zupek to pewnie chodzi o takie

3jpg_rwnwpnn.jpg

rzeczywiście są lepsze niż standardowe vifony, czy jakies amino, czy inne no-name'y

ale jakiegoś wielkiego szału nie robią (chociaż jeśli ktoś jest przyzwyczajony pożywania sie zupkami za 79gr to napewno poczuje różnice)

Edytowane przez Yano
Opublikowano (edytowane)

Ja ostatnio jak kupiłem w biedronce zupkę vifona to proszek smakowy był spleśniały. Od tego momentu nie kupuję ich zupek, za to bardzo posmakowały mi zupki Culineo Kubek obfitości ;)

CulineoPomidorowa-z-makaronem-Kubek-Obfi

Edytowane przez marekjw2523
Opublikowano

Ch.uj nie spróbuje bo każda ma jakiś ekstrakt z mięsa 8%. Niech to szlag.