Skocz do zawartości

Fast food

Featured Replies

Opublikowano

Właśnie zjadłem swojego pierwszego, zrobionego hamburgera ;)

Ogórek konserwowy z musztardą i ketchupem plus specjalna bułka do hamburgerow, przypomniał mi smak wagarów w McDonaldzie, gdzie hamburger kosztował wtedy... dwa złote.

Oczywiście było i mięso (swojskie) i jakieś tam warzywa. Ogólnie jestem zadowolony. Nawet uwiecznilem żarcie na fotce, co by jutro wrzucić do tego tematu. ;)

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 513,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość osiol
    Gość osiol

@Yano   Byłem ostatnio w McD. Mam tu na myśli restaurację McDonald's, a więc międzynarodowego potentata restauracji szybkiej obsługi. Lokal, do którego się wybrałem (mowa o McDonald's) mieści się na

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Marze by pewnego dnia zobaczyc wpis :   "witajcie tutaj mama Janusza, Janusz dzisiaj zjadł 10 hamburgerów, tych okrągłych, nie tych podłużnych, bo te podłużne to są zapiekanki, niektorzy mowia zapie

• Czy ten typ to ty?

Opublikowano

W weekend prawdopodobnie zrobię drugie podejście do Moa Burgera. Zamawiam mamuta i jeśli po skonsumowaniu go nadal będę głodny (jak ostatnio po classicu), to będzie źle.

Opublikowano

Może tasiemca masz.

Opublikowano

albo czarna dziure zamiast zoladka? ja w przyszlym tyg chyba ide do moa, chce przed swietami tam jeszcze zjesc  i tez wezme mamuta, najwyzej nie zjem calego

Opublikowano

Da sie zjesc calego ale to jest juz zawsze pod koniec malo przyjemne ;/

Swoja droga polecam patent , jak ktoś chce do moa tylko na smaka i tanio - isc w 2 osoby , wziasc mamuta i poprosic żeby przecieli go wam na pol.

Jest to wtedy praktycznie to samo co moaburger na jedna osobe , a sporo taniej.

Opublikowano

Nie czytałem całego tematu, ale polecam w Krakowie Burger tatę https://www.facebook.com/burgertatavan przy Krupniczej. Rewelka. Dla mnie nawet lepsze niż w Moa. I cenowo też taniej. Tylko lipa troszkę, że nie mają normalnego lokalu, teraz winter is coming, więc już nie tak wesoło :)

Opublikowano

polecam:

najlepsze zarcie w 3 minuty jakie znalazlem ostatnio.

w zabce sa do kupienia takie zupki AJINOMOTO o smaku barbecue, no (pipi)a masakra.

Przyrzadzic wg przepisu, czyli zalewamy makaron, po paru minutach wywalamy cala wode i dopiero wsypujemy przyprawe.

radze kupic 2 paki od razu, bo po 1 polecicie po nastepna ;]

Opublikowano

ile kosztuje taka przyjemność?

aha, i ostatnio tez stałem się fanem burgerów własnej roboty, dzieki za inspiracje. 

Edytowane przez gekon

Opublikowano

1,59 paczka

Opublikowano

thx, obczaję, rozumiem, że to po prostu zupka chińska

lubie zupki chińskie

Opublikowano

na moją kieszeń, melduje się w żabce zaraz po otwarciu

Opublikowano

no  z ta roznica ze jesz bez wody, a przyprawa jest calkiem intensywna.

gekon, ja i inspiracja? nie dawalem przepisu na burgery chyba, tylko pochwalilem sos olszmitza.

Edytowane przez _Milan_

Opublikowano

No ja też jutro idę specjalnie do żabki, bo nie robię tam zakupów zazwyczaj

milan, ja wiem, ale czytam tematy wybiórczo i też chaotycznie odpowiadam. 

Edytowane przez gekon

Opublikowano

zabka ostatnio zrobila sie troche bardziej friendly, maja te promocje na wydzielonej polce, plus promocje kup 2 zaplac mniej.

Opublikowano

Potwierdzam,

ostatnio kupiłem tam 2 paczki berlinków w cenie jednej

Opublikowano

teraz maja pepsi 2l  w cenie 4l za 6zł, panie , jak nie brac.

Opublikowano

czyli maja 2 l i tak za 6 zl?, chyba, że chodzi o 4 l za 6zł to biorę nawet jak nie lubie pepsi

na allegro sprzedam

Opublikowano

dwie dwulitrowki za 6zł.

Opublikowano

1,59 paczka

Kasa w błoto, za dwa zety miałbyś już normalną pizzę na obiad.

Opublikowano

szit nigga do granic przyzwoitości rozciągasz znaczenie słowa "normalna" pisząc je w tym samym zdaniu co "2zł" :P

a co do zupek to pewnie chodzi o takie

3jpg_rwnwpnn.jpg

rzeczywiście są lepsze niż standardowe vifony, czy jakies amino, czy inne no-name'y

ale jakiegoś wielkiego szału nie robią (chociaż jeśli ktoś jest przyzwyczajony pożywania sie zupkami za 79gr to napewno poczuje różnice)

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Ale w czym tkwi jej zayebistość ? Bo boję się sam spróbować.

Opublikowano

Ja ostatnio jak kupiłem w biedronce zupkę vifona to proszek smakowy był spleśniały. Od tego momentu nie kupuję ich zupek, za to bardzo posmakowały mi zupki Culineo Kubek obfitości ;)

CulineoPomidorowa-z-makaronem-Kubek-Obfi

Edytowane przez marekjw2523

Opublikowano

skusiliscie mnie, wiec wzialem barbecue i japanese classic, za chwile bede robil i zdam relacje :P 

Opublikowano

Ch.uj nie spróbuje bo każda ma jakiś ekstrakt z mięsa 8%. Niech to szlag.

Opublikowano

jak ja się cieszę, że nie jem tych chemicznych potworów :)

ale smacznego