grzybiarz 10 296 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 Właśnie zjadłem swojego pierwszego, zrobionego hamburgera Ogórek konserwowy z musztardą i ketchupem plus specjalna bułka do hamburgerow, przypomniał mi smak wagarów w McDonaldzie, gdzie hamburger kosztował wtedy... dwa złote. Oczywiście było i mięso (swojskie) i jakieś tam warzywa. Ogólnie jestem zadowolony. Nawet uwiecznilem żarcie na fotce, co by jutro wrzucić do tego tematu. Cytuj
winner 183 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 W weekend prawdopodobnie zrobię drugie podejście do Moa Burgera. Zamawiam mamuta i jeśli po skonsumowaniu go nadal będę głodny (jak ostatnio po classicu), to będzie źle. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 albo czarna dziure zamiast zoladka? ja w przyszlym tyg chyba ide do moa, chce przed swietami tam jeszcze zjesc i tez wezme mamuta, najwyzej nie zjem calego Cytuj
erix 303 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 Da sie zjesc calego ale to jest juz zawsze pod koniec malo przyjemne ;/ Swoja droga polecam patent , jak ktoś chce do moa tylko na smaka i tanio - isc w 2 osoby , wziasc mamuta i poprosic żeby przecieli go wam na pol. Jest to wtedy praktycznie to samo co moaburger na jedna osobe , a sporo taniej. Cytuj
Radovan 119 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 Nie czytałem całego tematu, ale polecam w Krakowie Burger tatę https://www.facebook.com/burgertatavan przy Krupniczej. Rewelka. Dla mnie nawet lepsze niż w Moa. I cenowo też taniej. Tylko lipa troszkę, że nie mają normalnego lokalu, teraz winter is coming, więc już nie tak wesoło Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 polecam: najlepsze zarcie w 3 minuty jakie znalazlem ostatnio. w zabce sa do kupienia takie zupki AJINOMOTO o smaku barbecue, no (pipi)a masakra. Przyrzadzic wg przepisu, czyli zalewamy makaron, po paru minutach wywalamy cala wode i dopiero wsypujemy przyprawe. radze kupic 2 paki od razu, bo po 1 polecicie po nastepna ;] Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 (edytowane) ile kosztuje taka przyjemność? aha, i ostatnio tez stałem się fanem burgerów własnej roboty, dzieki za inspiracje. Edytowane 7 grudnia 2013 przez gekon Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 thx, obczaję, rozumiem, że to po prostu zupka chińska lubie zupki chińskie Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 na moją kieszeń, melduje się w żabce zaraz po otwarciu Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 (edytowane) no z ta roznica ze jesz bez wody, a przyprawa jest calkiem intensywna. gekon, ja i inspiracja? nie dawalem przepisu na burgery chyba, tylko pochwalilem sos olszmitza. Edytowane 7 grudnia 2013 przez _Milan_ Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 (edytowane) No ja też jutro idę specjalnie do żabki, bo nie robię tam zakupów zazwyczaj milan, ja wiem, ale czytam tematy wybiórczo i też chaotycznie odpowiadam. Edytowane 7 grudnia 2013 przez gekon Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 zabka ostatnio zrobila sie troche bardziej friendly, maja te promocje na wydzielonej polce, plus promocje kup 2 zaplac mniej. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 Potwierdzam, ostatnio kupiłem tam 2 paczki berlinków w cenie jednej Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 teraz maja pepsi 2l w cenie 4l za 6zł, panie , jak nie brac. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 czyli maja 2 l i tak za 6 zl?, chyba, że chodzi o 4 l za 6zł to biorę nawet jak nie lubie pepsi na allegro sprzedam Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 1,59 paczka Kasa w błoto, za dwa zety miałbyś już normalną pizzę na obiad. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 (edytowane) szit nigga do granic przyzwoitości rozciągasz znaczenie słowa "normalna" pisząc je w tym samym zdaniu co "2zł" a co do zupek to pewnie chodzi o takie rzeczywiście są lepsze niż standardowe vifony, czy jakies amino, czy inne no-name'y ale jakiegoś wielkiego szału nie robią (chociaż jeśli ktoś jest przyzwyczajony pożywania sie zupkami za 79gr to napewno poczuje różnice) Edytowane 7 grudnia 2013 przez Yano Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 Ale w czym tkwi jej zayebistość ? Bo boję się sam spróbować. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 (edytowane) Ja ostatnio jak kupiłem w biedronce zupkę vifona to proszek smakowy był spleśniały. Od tego momentu nie kupuję ich zupek, za to bardzo posmakowały mi zupki Culineo Kubek obfitości Edytowane 7 grudnia 2013 przez marekjw2523 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 skusiliscie mnie, wiec wzialem barbecue i japanese classic, za chwile bede robil i zdam relacje Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 Ch.uj nie spróbuje bo każda ma jakiś ekstrakt z mięsa 8%. Niech to szlag. Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 jak ja się cieszę, że nie jem tych chemicznych potworów ale smacznego Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi