Skocz do zawartości

Fast food

Featured Replies

Opublikowano

jak ja się cieszę, że nie jem tych chemicznych potworów :)

ale smacznego

przecież napisałeś w statusach, że pizze właśnie jesz. 

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 517 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość osiol
    Gość osiol

@Yano   Byłem ostatnio w McD. Mam tu na myśli restaurację McDonald's, a więc międzynarodowego potentata restauracji szybkiej obsługi. Lokal, do którego się wybrałem (mowa o McDonald's) mieści się na

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Marze by pewnego dnia zobaczyc wpis :   "witajcie tutaj mama Janusza, Janusz dzisiaj zjadł 10 hamburgerów, tych okrągłych, nie tych podłużnych, bo te podłużne to są zapiekanki, niektorzy mowia zapie

• Czy ten typ to ty?

Opublikowano

W ogóle nie biorę w swoim jadłospisie pod uwagę tego typu ścierwa. Trzeba być albo samobójcą, by jeść tego typu wynalazki lub biedakiem, którego nie stać nawet na dżem.

Opublikowano

ok, zrobilem, i wlasnie jem na sprobowanie... zapach i smak intensywny. Makaron jakis taki dziwny, chyba za bardzo jestem przyzwyczajony do wyrobow vifona... ogolem? dobre, ale bez szalu 

EDIT

@Up ja raz na jakis czas sobie zjem takie cos, jak chce zjesc szybko cos na cieplo zamiast obiadu na ktory mnie nie stac ;) ogolem jem takie zupki raz na 2-3 miesiace, wiec od tego raczej nie umre :P 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

skąd wiesz jaką ? może wszystko mam w niej naturalne xD

Opublikowano

ser zólty to sam syf. Nie mówie tego teraz z punktu widzenia wegana czy coś. Jeśli jest oryginalnie na mozzarelli (w co wątpie) to wtedy jest lepiej. 

Opublikowano

W ogóle nie biorę w swoim jadłospisie pod uwagę tego typu ścierwa. Trzeba być albo samobójcą, by jeść tego typu wynalazki lub biedakiem, którego nie stać nawet na dżem.

no widzisz, a ja jak widzę coś z napisem barbecue to musze kupic.

Opublikowano

Ok, po zjedzeniu calosci wniosek: dobre :) dzieki za cynk, na dniach sprobuje jeszcze tej japonskiej :*

Opublikowano

ser zólty to sam syf. Nie mówie tego teraz z punktu widzenia wegana czy coś. Jeśli jest oryginalnie na mozzarelli (w co wątpie) to wtedy jest lepiej. 

syf jest pewnie we wszystkim, ale taka szybka zupka to zbiorowisko chemii x300

Opublikowano

dobra ale zamknijcie mordy, odkrywcy swiata, jak ktos zre to codziennie to ma problem, a jak ktos ucieka przed kazdym E to jest poyebany.

Opublikowano

Przed E sie nie da juz uciec, chyba ze ktos mieszka na wsi i je wychodowane wszystko wlasnie na tej wsi :( chociaz u mnie na wiosce tez juz coraz rzadziej tak naprawde ludzie chowaja wlasne zwierzeta, wiec coraz gorzej z tym, przynajmniej u mnie :/ 

Opublikowano

Każdą zabawkę można kupić za 5 zeta/sztuka.

1425733_4979542905486_244021893_n.jpg

Opublikowano

Potwierdzam, wlasnie kupilem kilka po 5zl od sztuki.

Opublikowano

Uważaj szewczyk to jest 3% twojej wyplaty

Opublikowano

no ale moze codziennie jest  w macu

Opublikowano

Lol chcę Yoshiego. Ale nie chcę jeść tego ścierwa :(

Opublikowano

Potwierdzam, wlasnie kupilem kilka po 5zl od sztuki.

Opublikowano

Jakoś źle to sobie zinterpretowałem - myślałem, że Lucek troluje i sprzedaje zebrane zabawki z maca <polactwo> :D

Nie wiedziałem, że mc dolan prowadzi sprzedaż zabawek z zestawów.

Opublikowano

Kurde bym poszedł, ale co, stanę i powiem:

"no wszystkie figurki bym chciał xdd"

muszę opracować jakiś plan. może podejdę do kasy na kolanach, że niby dzieciak

Opublikowano

Ja specjalnie poszedłem rano, ludzi nie było i tylko jedna babka za ladą