Gość Rozi Opublikowano 10 grudnia 2013 Opublikowano 10 grudnia 2013 Góralski syf, czy jak to tam się zwało ? Bóg Drwali raczej, (pipi)a <3 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 10 grudnia 2013 Opublikowano 10 grudnia 2013 no ze kurczakowy big mac to mi sie od razu skojarzylo ;P miesa wystarczajaco jak dla mnie, kocham te panierke z kfc <3 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 10 grudnia 2013 Opublikowano 10 grudnia 2013 (edytowane) Góralski syf, czy jak to tam się zwało ? Bóg Drwali raczej, (pipi)a <3 No tę bułę, co wczoraj wrzuciłeś to rozumiem, klasa sama w sobie i kunszt hamburgerowy, ale kanapki z maka są trochę takie jakby nijakie, mięso bez wyrazu, bułka napompowana... Edytowane 10 grudnia 2013 przez krupek1 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 10 grudnia 2013 Opublikowano 10 grudnia 2013 Wiadomo ze w maku to typowy fastfood a nie burger z klasą. Ale akurat kanapka drwala jest jedną z lepszych jak na maka Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 10 grudnia 2013 Opublikowano 10 grudnia 2013 Odkad mam BK w miescie nie chodze do maka na te ich male kanapeczki. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 10 grudnia 2013 Opublikowano 10 grudnia 2013 zjadlem tego drugiego chinczyka, tym razem tego japonskiego (nie barbecue) i jeszcze gorszy w sumie do barbecue, nie polecam, nie ma sie czym zachwycac, bleh Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 10 grudnia 2013 Opublikowano 10 grudnia 2013 No bo trzeba mieć trochę ułomne kubki smakowe, żeby się zachwycać zupkami chińskimi. Gusta gustami, ale bez przesady. Cytuj
winner 183 Opublikowano 10 grudnia 2013 Opublikowano 10 grudnia 2013 (edytowane) Jakie są najlepsze (i najobfitsze) kanapki w 3 głównych sieciach fast-foodowych? Zamierzam w weekend przejechać sie do Bonarki i zjeść po sztuce każdej z najlepszych w danej sieci za jednym zamachem, żeby mieć pogląd i jakieś porównanie do wszystkich sieci łącznie z Moa (wiadomo, że Mamuta ciężko będzie pobić, ale raczej chodzi mi o porównanie względem niego). Oczywiście chodzi mi o KFC, McD i BK. Edytowane 10 grudnia 2013 przez winner Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 10 grudnia 2013 Opublikowano 10 grudnia 2013 KFC to bym stawial na BOSSa, duza bula, nie wiem czy maja cos wiekszego, BK to pewnie ktorys z whopperow, a mcd... tam wszystko male Moa jest ogromna przy wszystkim Cytuj
winner 183 Opublikowano 10 grudnia 2013 Opublikowano 10 grudnia 2013 Tak też chyba zrobię, z tego co widzę to (jak sama nazwa wskazuje) BOSS w KFC, Triple Whopper i Big King XXL w BK (wezmę oba, bo chyba oba są firmowe) no i ten Drwal w Macu, bo ludziki polecają. W sumie nie chodzi o wielkość co o smak, porównam wszystkie 4 do Mamuta i będę miał takie większe rozeznanie. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 10 grudnia 2013 Opublikowano 10 grudnia 2013 (edytowane) Moa >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> KFC >>>>>> BK/Mac (nie jadlem w BK wiec na rowni z Maciem stawiam) Edytowane 10 grudnia 2013 przez Rayos Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 10 grudnia 2013 Opublikowano 10 grudnia 2013 W KFC najbardziej obfitą kaapką i zarazem najlepszą dla mnie (bo jest pikantna jak na kfc) jest Grander. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 też raczej stawiał bym na grandera texas a nie na bossa w BK potrójny wooper napewno jest duży, ale ja w smaku wole big kinga XXL i polecam go w maku to pewnie drwal zostaje, ale nawet drwal jest mały w porownaniu z BK (tym bardziej z moa) wczoraj koleżanka sprawiła mi przyjemność - mówi że poszła do burger kinga i była napalona na woopera z bekonem i serem, ale jak go jadła to czuła wielki zawód.... przez to że zrobiłem jej swoje hamburgery w zeszłym tygodniu xD powiedziała że po nich to już BK nie potrafi cieszyć, mimo ze wcześniej go lubiła ;p (chociaż ja tam big kinga nadal lubie mimo że własne domowe burgery jadałem ze 20 razy, a koleżnaka tylko 3) Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 Nowy sposob wyrywania dziewczyn: na burgera, copyright by Yano :potter: 1 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 Młoda, zdejmuj majtki, zrobiłem burgery. 1 Cytuj
Daffy 10 575 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 pewnie po burgerze Yano , ściąga spodnie i rzuca teskt "hej mała, a pokazać ci teraz 3 kilo schabu bez kości?" 2 Cytuj
BieŃ 923 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 Jakie są najlepsze (i najobfitsze) kanapki w 3 głównych sieciach fast-foodowych? Zamierzam w weekend przejechać sie do Bonarki i zjeść po sztuce każdej z najlepszych w danej sieci za jednym zamachem, żeby mieć pogląd i jakieś porównanie do wszystkich sieci łącznie z Moa (wiadomo, że Mamuta ciężko będzie pobić, ale raczej chodzi mi o porównanie względem niego). Oczywiście chodzi mi o KFC, McD i BK. Jesli chodzi o kfc i mcd to tutaj wygrywa bez spiny imo grander texas i mcroyal...bk mam daleko i nie jadam tam czesto ale jak juz to zawsze biore big kinga XXL Cytuj
Daffy 10 575 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 co wy w tym mcroyalu widziecie? do mnie choc każda okropna to prym od lat wiodą tylko dwie - wieśmac i drwal Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 (edytowane) w ogole w maku jest bardzo konserwatywnie, większość podstawowego menu burgerów można podzielić na 2 grupy - małe tanie bugery z ochłpaem mięsa (w to sie wlicza bigmak bo ma 2 małe ochłapy), oraz droższe bugery z wiekszym kawałkiem mięsa (mcroyal i wieśmak które różnią sie tylko sałatą tak naprawde) (mowa o bugrerach więc nie licze jakichś rybnych i kurczakowych czy innych troilli) to strasznie mało czasem tylko sezonowe burgery dają troche wiecej czadu (2x mcroyal - słuszna porcja mięsa, bigtasty - zbliża sie rozmiarem do BK, i drwal - to taki mcroyal z serem w panierce co jest plusem) no ale rzeczywiscie - nasz rynek burgerów niceo sie rozkręcił przez ostatnie 20 lat, a makdonald stoi w miejscu, tylko ceny podbija Edytowane 11 grudnia 2013 przez Yano Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 Jakie są najlepsze (i najobfitsze) kanapki w 3 głównych sieciach fast-foodowych? Zamierzam w weekend przejechać sie do Bonarki i zjeść po sztuce każdej z najlepszych w danej sieci za jednym zamachem, żeby mieć pogląd i jakieś porównanie do wszystkich sieci łącznie z Moa (wiadomo, że Mamuta ciężko będzie pobić, ale raczej chodzi mi o porównanie względem niego). Oczywiście chodzi mi o KFC, McD i BK. KFC Mega Pocket to mój faworyt, ale to nie jest typowy burger, jak ma być koniecznie kanapka to Grander Texas BK Big King XXL, czasami jest wersja pikantna z papryczkami, mistrz McDonald New York Beef Classic to chyba największa, a dla mnie najlepsza kanapka w macu, obecnie to Drwal największy. Standardowe kanapki w macu są lipne Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 New York Beef Classic to chyba największa, a dla mnie najlepsza kanapka w macu big tasty był większy i o wiele lepszy w ogole ten NY beef był dla mnie sporym zawodem Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 Big tasty chyba nie jadłem, dlaczego zawodem? Według mnie tak powinien wyglądać Big Mac bo obecnie nie zasługuje na taką nazwę Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 (edytowane) no nie wiem , jakoś poprostu mało miał smaku, spodziewałem sie czegoś lepszego patrząc na fotki, mialem wrażenie że był słabszy niż zwykly mcroyal. może trafiłem na felerny egzemplarz Edytowane 11 grudnia 2013 przez Yano Cytuj
szaden 228 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 Jeśli chodzi o fast foody to dla mnie istnieje tylko KFC (North Fish, którym zachwycałem się jakiś czas temu nie zaliczam). Dobre jedzonko, smaczne i bardziej różnorodne od burgerów na jedno kopyto z Mc'a. Niedawno jadłem burgera z Łódzkich Burgerów i był taki sobie... Bułka przygotowana jak w barze nad morzem, a mięso słabo wysmażone. Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 KFC: MegaPocket. Najlepsze co może być w fast foodach. Sos pieprzowy i placek ziemniaczany są w nim niesamowite. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi