Skocz do zawartości

Fast food

Rekomendowane odpowiedzi

Pysznie to wyglada.

Za godzine bede w centrum handlowym co polecacie sprobowac? Ogolnie malo smakowlem bo zawsze kupowalem to samo czyli kanapka brazer w KFC (zayebista), twister w KFC, mc chicken w mcdonaldzie oraz big mac. I w sumie tyle. Wczoraj Angusa jadlem na sprobowanie i dobry. Cos jeszcze godnego jest polecenia z BK, MCD albo KFC?

Ja ostatnio zrobiłem swojskie burgery, ze swojskiego mięsa. W sumie na zdjęciu nie wyglądają apetycznie (posmarowałem potem majonezem i złączyłem:), ale smakowały lepiej niż chemiczne z Maca. Dużego porównania nie mam, bo u mnie w mieście dalej jest moda na kebabownie.

duqz.jpg

Edytowane przez grzybiarz
  • Plusik 1

kurczakburger challenge:

z 2 kumplami założyłem się, że kto da rade zjesc 6 kurczakburgerów ten nie płaci za siebie i ma do wygrania dodatkowo 2 dychy

ja odpadłem po piątym, jeden kolega również po piątym, a drugi o(pipi)ł wszystkie szesc, po czym poszedł sobie jeszcze po loda toffi i w aucie 30 minut poźniej dał rade machnac jeszcze drożdżówke z lukrem. rozi jesteś pewny że nie masz żadnych zaginionych braci?

9czi.jpg

• Plusik 3

btw jesli ktos tu jest ze slaska i bawil sie w katowicach to powinien kojarzyc legendarna blaszana budke z kebabem na placu andrzeja...slynne miejsce kolacjo-sniadan przy wracaniu z imprezowni w tym miescie - po trawajacym sporze i gigantycznych dlugach zapadla decyzja o jego zamknieciu i zrownaniu budy z ziemia

kurczakburger challenge:

z 2 kumplami założyłem się, że kto da rade zjesc 6 kurczakburgerów ten nie płaci za siebie i ma do wygrania dodatkowo 2 dychy

ja odpadłem po piątym, jeden kolega również po piątym, a drugi o(pipi)ł wszystkie szesc, po czym poszedł sobie jeszcze po loda toffi i w aucie 30 minut poźniej dał rade machnac jeszcze drożdżówke z lukrem. rozi jesteś pewny że nie masz żadnych zaginionych braci?

9czi.jpg

Ze 3 lata temu zrobiłem z kumplem zawody kto zje wiecej hamburgerow z maka, ja zjadłem 9, on 12. Od tej soli suszyło mnie cały dzień.

kurczakburger challenge:

9czi.jpg

Ze 3 lata temu zrobiłem z kumplem zawody kto zje wiecej hamburgerow z maka, ja zjadłem 9, on 12. Od tej soli suszyło mnie cały dzień.

Ja zjadłbym pewnie ze 4 góra 5. Zawsze miałem mały przepust. Mogłem często ale mało. Mój brat cioteczny biedak miał chyba wór świętego mikołaja, chudzielec , typowy ekto ale żarł za 3 a jak nas.rał to kibel nie mógł spłukać xD Musiał nalać do wiadra wody i tak spłukać

btw jesli ktos tu jest ze slaska i bawil sie w katowicach to powinien kojarzyc legendarna blaszana budke z kebabem na placu andrzeja...slynne miejsce kolacjo-sniadan przy wracaniu z imprezowni w tym miescie - po trawajacym sporze i gigantycznych dlugach zapadla decyzja o jego zamknieciu i zrownaniu budy z ziemia

No ja nie wiem jak to zrobili ale w niedziele o 1 w nocy był otwarty :D