kanabis 22 419 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Ja jadłem jakiś czas temu czikera. Smakował mi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 wtf jak w ogóle można jeść kurczakburgera, tam nawet nie ma zwykłego mięsa z kurczaka tylko jakaś szara papka, a więc kury zmielone razem z kurnikiem tam pewnie są tak wygladają nuggetsy w maku heh Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Pysznie to wyglada. Za godzine bede w centrum handlowym co polecacie sprobowac? Ogolnie malo smakowlem bo zawsze kupowalem to samo czyli kanapka brazer w KFC (zayebista), twister w KFC, mc chicken w mcdonaldzie oraz big mac. I w sumie tyle. Wczoraj Angusa jadlem na sprobowanie i dobry. Cos jeszcze godnego jest polecenia z BK, MCD albo KFC? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 (edytowane) Ja ostatnio zrobiłem swojskie burgery, ze swojskiego mięsa. W sumie na zdjęciu nie wyglądają apetycznie (posmarowałem potem majonezem i złączyłem:), ale smakowały lepiej niż chemiczne z Maca. Dużego porównania nie mam, bo u mnie w mieście dalej jest moda na kebabownie. Edytowane 14 Grudnia 2013 przez grzybiarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zapomniałeś o mięsie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Mało mięsa bo to jest chyba burger laski, a ona nie przepada za mięsem. Jak można nie jeść mięsa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Moja tez w ogole miesa prawie nie je. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 597 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 kurczakburger challenge: z 2 kumplami założyłem się, że kto da rade zjesc 6 kurczakburgerów ten nie płaci za siebie i ma do wygrania dodatkowo 2 dychy ja odpadłem po piątym, jeden kolega również po piątym, a drugi o(pipi)ł wszystkie szesc, po czym poszedł sobie jeszcze po loda toffi i w aucie 30 minut poźniej dał rade machnac jeszcze drożdżówke z lukrem. rozi jesteś pewny że nie masz żadnych zaginionych braci? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 co za problem zjesc 6 kurczakburgerow? ja czesto jadlem 2 na raz i nawet tego nie poczulem.. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 597 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 No ja zawsze te 3 też na lajcie wciągałem, ale po 4. zrobiło mi się już niedobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Sorry bardzo, chessburger z BK nokautuje tego z MC po pierwszym gryzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 988 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Przestancie mowic ile to umiecie zjesc, bo inzynier sie wkurzy znowu. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 On tylko tu wpada jak jest głodny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 btw jesli ktos tu jest ze slaska i bawil sie w katowicach to powinien kojarzyc legendarna blaszana budke z kebabem na placu andrzeja...slynne miejsce kolacjo-sniadan przy wracaniu z imprezowni w tym miescie - po trawajacym sporze i gigantycznych dlugach zapadla decyzja o jego zamknieciu i zrownaniu budy z ziemia Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 kurczakburger challenge: z 2 kumplami założyłem się, że kto da rade zjesc 6 kurczakburgerów ten nie płaci za siebie i ma do wygrania dodatkowo 2 dychy ja odpadłem po piątym, jeden kolega również po piątym, a drugi o(pipi)ł wszystkie szesc, po czym poszedł sobie jeszcze po loda toffi i w aucie 30 minut poźniej dał rade machnac jeszcze drożdżówke z lukrem. rozi jesteś pewny że nie masz żadnych zaginionych braci? Ze 3 lata temu zrobiłem z kumplem zawody kto zje wiecej hamburgerow z maka, ja zjadłem 9, on 12. Od tej soli suszyło mnie cały dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Jadlem dzisiaj kanapke drwala i ta druga, goralska czy cos. Drwal spoko, nawet mi smakowal. Goralska za to nie za bardzo mi podeszla...i ta szynka słona jak cholera;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 kurczakburger challenge: z 2 kumplami założyłem się, że kto da rade zjesc 6 kurczakburgerów ten nie płaci za siebie i ma do wygrania dodatkowo 2 dychy ja odpadłem po piątym, jeden kolega również po piątym, a drugi o(pipi)ł wszystkie szesc, po czym poszedł sobie jeszcze po loda toffi i w aucie 30 minut poźniej dał rade machnac jeszcze drożdżówke z lukrem. rozi jesteś pewny że nie masz żadnych zaginionych braci? Ze 3 lata temu zrobiłem z kumplem zawody kto zje wiecej hamburgerow z maka, ja zjadłem 9, on 12. Od tej soli suszyło mnie cały dzień. Ja zjadłbym pewnie ze 4 góra 5. Zawsze miałem mały przepust. Mogłem często ale mało. Mój brat cioteczny biedak miał chyba wór świętego mikołaja, chudzielec , typowy ekto ale żarł za 3 a jak nas.rał to kibel nie mógł spłukać xD Musiał nalać do wiadra wody i tak spłukać Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Kiedyś miałem taki challenge na hot wingsy z kumplami to zjadłem ich 32, kumple przy 25 poodpadali. Wolę wyzwania bardziej mięsne, bo pieczywo mnie zapycha. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 W sensie, że 32 kubełki, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Dobre sobie... 32 wingsy. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 btw jesli ktos tu jest ze slaska i bawil sie w katowicach to powinien kojarzyc legendarna blaszana budke z kebabem na placu andrzeja...slynne miejsce kolacjo-sniadan przy wracaniu z imprezowni w tym miescie - po trawajacym sporze i gigantycznych dlugach zapadla decyzja o jego zamknieciu i zrownaniu budy z ziemia No ja nie wiem jak to zrobili ale w niedziele o 1 w nocy był otwarty Cytuj Odnośnik do komentarza
M4c 23 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Miałem okazję wczoraj spróbować hamburgerów z food trucka Street Slow Food w Krakowie: Powiem krótko - jak dla mnie najlepsze burgery w Krk Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Lepsze od Moa? o.O Cytuj Odnośnik do komentarza
M4c 23 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Kaj to i jak cenowo? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi