kermit 6 998 Opublikowano 14 stycznia 2014 Opublikowano 14 stycznia 2014 We Wro LeGyros Tortilla Cheese z sosem ostrym - twarożek na samym końcu robi robotę! Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 14 stycznia 2014 Opublikowano 14 stycznia 2014 Jak ktoś w Gdyni bedzie to calkiem niezle burgery daja w http://baranola.pl/ Cytuj
erix 303 Opublikowano 14 stycznia 2014 Opublikowano 14 stycznia 2014 Próbował ktoś baru Frasses? W zasadzie nie wiem gdzie mają sieć, jadłem jedynie w Tarnowie. Kiedyś byłem zachwycony, że za 7,50 zł mają piętrowego burgera jak kilka bigmaców. Jednakże po degustacjach w lepszych przybytkach typu Moa, czy nawet Burger King, te przemielone kotleciki (na oko i kubki smakowe 50% mięsa) przypominają mięsopodobne wyroby z biedry czy tesco. Moa to to nie jest , ale dużo lepsza alternatywa dla McD. No i cenowo ok Jest wiecej lokali teraz , lista w zakladce 'restauracje' http://www.frasses.pl/ Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 19 stycznia 2014 Opublikowano 19 stycznia 2014 Panowie jadę w tym tyg. Na 3 dni do Karpacza. W niedzielę w hotelu pobyt kończy się śniadaniem, więc obiad jeden w mieście z żonką zrobię. Ostatnio bardzo ciekawie tu o burgerach dyskutowaliście, więc mam ochotę na jakieś "obce" burgery . Znalazłem coś takiego Oak Barrel Burger, ktoś jadł tam, jak doznania ? http://wygrywamzanoreksja.pl/bez-kategorii/burgery-z-oak-barrel-karpacz/ Cytuj
Radovan 119 Opublikowano 26 stycznia 2014 Opublikowano 26 stycznia 2014 Pytanie z innej beczki trochę. Ktoś z Was wie może, która sieć w Polsce sprzedaje bekon w plastrach? Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 26 stycznia 2014 Opublikowano 26 stycznia 2014 Nie wystarczy jak na mięsnym pokroją? Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 26 stycznia 2014 Opublikowano 26 stycznia 2014 Kup boczek i na krajalnice, voila. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 26 stycznia 2014 Opublikowano 26 stycznia 2014 Przecież w każdym większym sklepie normalnie w plastrach pakowane sprzedają. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 26 stycznia 2014 Opublikowano 26 stycznia 2014 ale on pytał o BEKON, a nie jakiś tam cebulacki boczek. do prawdziwych amerykańskich burgerów bbq trzeba mieć bekon. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 26 stycznia 2014 Opublikowano 26 stycznia 2014 A bekon to przypadkiem nie jest mocno wysmażony do postaci chrupiącej boczek ? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 26 stycznia 2014 Opublikowano 26 stycznia 2014 A bekon to przypadkiem nie jest mocno wysmażony do postaci chrupiącej boczek ? No jest, Figlarz ironizował a Radovan potrzebuje taki w postaci pakowanej bo pewnie samemu mu się nie chce robić. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 26 stycznia 2014 Opublikowano 26 stycznia 2014 boczek i bekon to dwie rózne sprawy, bekon jest z mniejszą ilością tłuszczu z innej rasy świniak w polsce jest boczek z zwykłych prosiaków, w stanach mają inne świnie i mają bekon, świnia świni nierówna Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 26 stycznia 2014 Opublikowano 26 stycznia 2014 tylko, że koniec końców smakuje tak samo Cytuj
Radovan 119 Opublikowano 26 stycznia 2014 Opublikowano 26 stycznia 2014 Do burgerów by siadł taki mniej tłusty niż nasz boczek - bekon. No ale raczej ciężko z tym u nas, więc pewnie skorzystam z boczku krojonego Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 26 stycznia 2014 Opublikowano 26 stycznia 2014 Teraz na avatar zwróciłem uwagę Cytuj
M4c 23 Opublikowano 29 stycznia 2014 Opublikowano 29 stycznia 2014 Dla tych co robią burgerki w domu kilka niecodziennych ale ważnych porad: http://aht.seriouseats.com/archives/2010/03/the-burger-labs-top-ten-tips-for-better-burgers.html Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 30 stycznia 2014 Opublikowano 30 stycznia 2014 Wczoraj spróbowałem: - Kurczak Chilli Cheese z Burger Kinga (koszt 3,20zł) - dziadostwo, "kotlet" łącznie z panierką miał jakieś 5mm. W smaku nie było ani sera, ani chilli. 4 gryzy i zapomniałem, że coś jadłem; - Rocker Fresh z KFC (4,95zł) - w miarę smaczna kanapka, porządny kawałek kurczaka, do tego pomidor, ogórek i majonez. Zdecydowanie lepsza i bardziej sycąca niż szrot z BK. Ja nie wiem, kto w BK odpowiada za ofertę kanapkową, ceny i jakość produktów, ale wiem że powinni tych ludzi zwolnić. W środę wieczorem (ok 21.00) pod McD i KFC kolejki i wszystkie kasy otwarte, a pod BK pusto i znudzony koleś oparty o mebel za nim czeka, aż ktoś podejdzie. Oczywiście wszystko jest kwestią gustu, ale nie znam nikogo kto wolałby zapłacić 20 zł za Angus Cross XT z KB zamiast Kanapki Drwala za sporo mniejszą kasę od McD. Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 30 stycznia 2014 Opublikowano 30 stycznia 2014 jak ktos z warszawy lub planuje odwiedzic stolice to polecam http://www.barnburger.pl/pc/ jadlem heart attack, nastepnym razem wezme ponurego zniwiarza Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 30 stycznia 2014 Opublikowano 30 stycznia 2014 (edytowane) ale nie znam nikogo kto wolałby zapłacić 20 zł za Angus Cross XT z KB zamiast Kanapki Drwala za sporo mniejszą kasę od McD. ja też nie znam osoby która chce płacić 20zł za angusa ale za to osobiście z całą pewnością wole wydac ok 12 zł na big kinga xxla w BK niż te same pieniądze na drwala w maku jak ktos z warszawy lub planuje odwiedzic stolice to polecam http://www.barnburger.pl/pc/ jadlem heart attack, nastepnym razem wezme ponurego zniwiarza kurde niedawno obok tego przechodziłem i nawet nie zauważyłem że tam jest szkoda bo wygląda konkretnie tylko uważaj na tego żniwarza bo ma papryczki habanero, a to już wyższa szkoła jazdy niż zwykle jalapeno Edytowane 30 stycznia 2014 przez Yano Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 30 stycznia 2014 Opublikowano 30 stycznia 2014 wlasnie jalepeno juz mi nie robi, wiec szukam czegos nowego mozna przyjsc i zmierzyc sie z baypassem na czas, sa tam jakies nagrody. Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 30 stycznia 2014 Opublikowano 30 stycznia 2014 Pootwieralo sie kilkanascie tych burger barow w wawce ostatnio... Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 30 stycznia 2014 Opublikowano 30 stycznia 2014 (edytowane) Pootwieralo sie kilkanascie tych burger barow w wawce ostatnio... coś chyba nie na czasie jesteś dejw, to już z 1,5 roku moda na burger bary jest, nawet wegański rodzynek jest na hożej koło tvn jest krowarzywa polecam tam spróbować burgera z seitanem for real Edytowane 30 stycznia 2014 przez _Be_ Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 30 stycznia 2014 Opublikowano 30 stycznia 2014 to prawda że moda na burger bary jest już od ponad roku i pewnie z 50 już ich jest albo i więcej ale za to bluber który pojawia się w każdym temacie reklamując seitana i tofu robi się już upierdliwy Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 30 stycznia 2014 Opublikowano 30 stycznia 2014 (edytowane) ale za to bluber który pojawia się w każdym temacie reklamując seitana i tofu robi się już upierdliwy ale nigdy nie próbowałeś więc nie wiem o co ci chodzi, ja na temat twoich obleśnych bułek nic nie mówiłem a spamowałeś tymi zdjęciami tutaj nie raz Edytowane 30 stycznia 2014 przez _Be_ Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 30 stycznia 2014 Opublikowano 30 stycznia 2014 Koło mnie nawet jakieś M.E.N. Burger otworzyli, planuję iść od jakiegoś czasu, ale jakoś tak mi się zapomina ciągle Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.