teddy 6 881 Opublikowano 3 kwietnia 2014 Opublikowano 3 kwietnia 2014 Efes jest świetny. Jak tam kiedyś będziesz to weź sobie Sułtana, niebo w gębie. Ja wczoraj jadłem w tym Ale Burger przy KEN i też mogę polecić warszawiakom. Duży, solidny, smaczny. Cenowo też ok, 18zł burger chili kosztował, standardowy 15zł Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 3 kwietnia 2014 Opublikowano 3 kwietnia 2014 (edytowane) A to akurat dziwne w drugą strone bo bigmak i dwa czisy to nie są jakies ogromne kanapki. A ty jestes sporyNo ja mam to samo. 193cm i niecałe 110kg a po zestawie z bigmakiem jestem najedzony na kolejne pół dnia + tyję 3kg, dlatego niespecjalnie mogę jeść ff no ale to pewnie kwestia przemiany materii A co do kebabów to w wawie bardzo lubię kebab Kinga, przy nowym świecie jest i chyba marszałkowskiej. Edytowane 3 kwietnia 2014 przez Lucek Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 3 kwietnia 2014 Opublikowano 3 kwietnia 2014 (edytowane) kebab king jest w wielu miejscach, miedzy innymi na kabatach, ale ja osobiscie go nie polecam, jadłem tam kilka razy z lenistwa gdy wracalem do domu wieczorem i nie chciało mi sie gotować i da sie zjeść ale nie było zachwytu, może nie to żeby trzeba było go unikać, ale zarazem też iść specjalnie do niego na kebaba to też przesada, takie średnie żarcie które można złapać jak sie człowiek spieszy i akurat obok niego przechodzi Edytowane 3 kwietnia 2014 przez Yano Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 3 kwietnia 2014 Opublikowano 3 kwietnia 2014 Jak dla mnie powiększony zestaw z maca + mc double to porcja zapychająca w pełni. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Opublikowano 9 kwietnia 2014 MakDonald? LOL. Tylko tyle. Nakurwiam w lecie w pelnym sloncu, czuje glod i z chlopakami szybka akcja na wypad do ulubionej budki z kurczakiem. Zajezdzamy a tam... Awaria. Normalnie ziemia przestala sie krecic dla kilku roboli spragnionych zarciaaaaaa. No to wbitka do Maka, bo ten najblizej a czasu malo zeby w kolejce po petra gyros stac bo taka pora akurat. W srodku jakies promocje i 2foryou. No to wzialem naiwniak 3 cheesburgery i 3 frytki, weszlo na luzie, zasada zarcia w maksyfie - nie brac od nich napojow. Zjedzone, ale werwy do roboty zero. Ze 2 miechy temu zjadlem ciurkiem 6 cheesow ale napchalem sie, ale po godzinie pustka w brzuchu choc czlowiek wie, ze sie najadl za dwoch. Nie ma nic w makdonaldzie co nasyci glodnego robola, zapchaja to mnie i 2 big maki ale co z tego? Marne zarcie, marna sila. Nie ma to jak ultra zestaw spod kauflandu - malo wysmazona polowa kuraka i male frytki, zastrzyk powera w sam raz. W fazie wzmozonego wysilku zalecam 2 piersi z kury bez frytasow z woda mineralna i maczane w ketchupie. To jest kurwa zarcie a nie jakies ladne mini kanapeczki i przesolone za kazdym razem frytki. Wstyd mi za ta amerykanska jadlodajnie - nie dziwie sie, ze hamerykance tacy grubi. Zarcie z maka daje po kichach, rozszerza brzuch i nie idzie sie tym nazrec! ;[ Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Opublikowano 9 kwietnia 2014 I to jest dziwne własnie, człowiek sie nawperdala w Macu i myśli ze do konca dnia nic nie zje a za godzine w brzuchu pusto. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Opublikowano 9 kwietnia 2014 2razyjot dobrze gada, mam tak samo z żarciem z Maka. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Opublikowano 9 kwietnia 2014 No wiadomo, ze dobrze. Na kilku dziedzinach zycia moj niewyksztalcony mozg sie zna, jedna z nich jest syte, dobre zarcie po ktorym jak czlowiek troche odsapnie chce sie dalej zyc a nie po zmeczeniu sie gryzieniem 6 kanapulek czuc smak soli przez pol dnia. Prawda objawiona. Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Ja dodatkowo czuję do siebie obrzydzenie po fast foodach i jest mi smutno, że zmarnowałem pieniądze i zdrowie... Ale wracam po więcej ;-( Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Opublikowano 9 kwietnia 2014 W maku jem z 6 razy w roku zliczajac. W kfc najczesciej sie stoluje. Najwiekszy kubel to jest to. Dementuje plotki - nie jem go na raz. Cytuj
keyzee 86 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Opublikowano 9 kwietnia 2014 2razyjot o co chodzi z tymi napojami w macu? Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Ja (pipi)e sieciowki, wole dorzucic te pare zlotych i zjesc cos w burgerowni z dobrej wołowiny. Tam sie najem jedna kanapka. Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Dokładnie. McD tylko dla łazienki w centrum miasta. Jedzenie tylko w miejszych knajpach i nalesnikarniach (z tych sieciowych Manekin jest spoko) Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Chodziło mi o to że w pełni najedzony ale jasne, że nie na cały dzień. Przez chwilę nawet trudno mi wstać po takiej porcji, bo przecież do tego jeszcze pół litra coli. Jednak za jakiś czas znów jestem głodny. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Opublikowano 9 kwietnia 2014 (edytowane) Dokładnie. McD tylko dla łazienki w centrum miasta. Jedzenie tylko w miejszych knajpach i nalesnikarniach (z tych sieciowych Manekin jest spoko) A propos Manekina. Dla mnie knajpa numer 1 pod względem stosunku ceny do jakości. Mega wybór naleśników, od wytrawnych, przed udziwnione, do słodkich. Ostatnio byłem ze znajomymi w 4 osoby, każdy wziął danie główne, coś do picia, deser oraz kawę i rachunek wyszedł nie całe 115 zł, więc wychodzi niespełna 3 dychy na głowę za porządny obiad z deserem i napojami. Dla mnie bomba. Edytowane 9 kwietnia 2014 przez krupek1 Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Ostatnio jadlem nalesnika po meksykansku z ostrym sosem. "Nie takie szmaty się obalalo" pomyślałem, ale pod koniec wyciagalem te ostre papryczki ze srodka, a i tak do końca dnia czułem w gardle skutki :-P 1 Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Bylem glodny, znalazlem w szafce nieotwarte paczke z plackami tortilla i pomyslalem, ze przeciez nie musze przygotowywac miesa i sosu tylko wrzucic tam byle co. Jak na pizze dalem ketchup, oregano, szynke i ser i wlozylem do piekarnika na 8 minut. Polecam bo mozna miec ciepla kolacje w 15 minut zerowym wysilkiem. Nastepnym razem zamienie szynke na salami i dodam kukurydzy. 10/10 Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Ha, ostatnio celowo chcialem zrobic 'pizze' na plackach tortilli - dzieki czemu bedzie duzo farszu a mniej ciasta (mniej wungli). Niestety nie bylo plackow w sklepie, ale przypomniales mi o temacie. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Opublikowano 9 kwietnia 2014 ja chyba już reklamowałem ten sposób żeby zamiast ciasta użyć trotilli, metoda bardzo łatwa i szybka, chociaż ja zamiast keczupu robie sos z koncentratu i przypraw, a na wierzch ser i składniki jakie kto lubi, jedyna wada to że w sumie nie ma ciasta, tylko cieńkie coś. ale i tak wychoidzi lepiej niż mrożonka Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 10 kwietnia 2014 Opublikowano 10 kwietnia 2014 ja robilem kiedys na tortilli i jak dla mnie tragedia - zbyt cienkie to - tortilla sie nadaje tylko do tortilli. to juz wole robic podrobki pizzy poprzez kupienie kilku kajzerek np z auchan(sprasowaniu ich reka i przekrojeniu), posmarowaniu ich sosem i polozeniu na nie skladnikow i smig do piekarniki i wychodza takie mini pizzerinki Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 10 kwietnia 2014 Opublikowano 10 kwietnia 2014 (edytowane) To sie nazywa zapiekanki;p w czasach liceum mialem taki fajny opiekacz (nie zgniatajacy) robilem je caly czas Edytowane 10 kwietnia 2014 przez Yano Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 10 kwietnia 2014 Opublikowano 10 kwietnia 2014 @yanusz to są pizzerinki to zapiekanki Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 11 kwietnia 2014 Opublikowano 11 kwietnia 2014 (edytowane) a chleb/bułka z serem i jakąś kiełbasą, ew. cebulą wrzucone do piekarnika albo opiekacza to jak sie nazywa? zapiekanki nie muszą być podłużne i z pieczarkami Edytowane 11 kwietnia 2014 przez Yano Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 11 kwietnia 2014 Opublikowano 11 kwietnia 2014 (edytowane) Nie jedliscie pizzerek ze sklepiku szkolnego? Edytowane 11 kwietnia 2014 przez grzybiarz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi