Skocz do zawartości

Fast food

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja pizzerki jem do dzis, niedaleko w piekarni mam pycha, poza tym piekarnia piecze tez wlasne pizze 50cm i mozna kupic ja na kawalki (dziela pol metrowa pizze na 8 kawalkow i jeden do kupienia za 3zł)

Opublikowano

Też jem pizzerki, zwłaszcza jak jeszcze nie ma obiadu, a wracam głodny z pracy, to chociaż pizzerkę wszamam na ten czas:) I szczerze mówiąc to wolę pizzerki, zapiekanki, niż paczki, czy drożdżówki.

Opublikowano

ja tez w ogole nie jem drozdzowek lub paczkow i wole wszamac pizzerinke(w liceum w sklepiku mielismy takie pycha z samym serem i pieczarkami - teraz takie spotkac ciezko), ten kawalek pizzy na sztuki czy cebularz jakis

Opublikowano

Moj wujek ma piekarnie i robi swietne mini pizze, sos, papryka, pieczarki, cebula i ser. 3,10zl za sztuke ale do roboty jak znalazl. Dodatkow na(pipi)ane a nie jak wiekszosc prawie samo ciasto.

W sklepiku szkolnym to mielismy tylko takie jakby bagietki z cebula ;/ ale za(pipi)iste byly

Opublikowano

bylem w centrum przed chwilą, głodny, wiec spąpiłem do BK, standardowo na bik kinga XXL, i musze powiedzieć że o ile w maku wszystkie nawet moje ulubione kanapki są co najwyżej średnio-dobre, to jednak w BK jest to porządny dobry hamburger którym można sie najeść, oczywiscie nadal jak na standardy fast fooda a nie profesjonalnej burgerowni ale napewno najlepszy fastfoodowy burger z sieciówek dostepnych w polsce

jedyna wada to że ostatnio strasznie podrożał, kosztuje ponad 16zł, a jeszcze niedawno było 12 zł

ciekawe czy to nie wina wysypu burgerowni w polsce - fastfoody skapneły sie że ludzie na luzaku wydają 15-20 zł na burgery a często nawet znacznie wiecej wiec podniosły ceny też u siebie, bo jakoś wątpie żeby zwyłky wzrost cen produktów miał az taki wpływ, wiele razy juz podnoszono ceny w fastfoofach ale zwykle odbywało sie to stopniowo, o 1 zł albo coś, a nie kusze skok o ponad 4zł przy burgerze który i tak był dosyć drogi jak na fast foody

przy takiej cenie big kinga to angus za 19 zł nie robi az takiej róznicy

Opublikowano

Bardzo smaczne byly w budzie "Bartek" przy czarnowiejskiej, ale nie wiem czy sie utrzymali.

Gość Orzeszek
Opublikowano

W stolicy kebab king przy swietokrzyskiej obchodzi 5cio lecie za kebsa dostalem 0.5 pepsi i otwieracz do piwa gratis. Kebab średni NO ALE PEPSI ZADARMO

Gość Orzeszek
Opublikowano

ja sam cwicze na siłce, byłem trzy razy na terapii manualnej i NARAZIE nic sie nie dzieje, zaboli czasem jak coś źle dźwignę, albo jak za bardzo przeforsuje się. co do nfz to nie wiem jak odpowiedzieć. ogólnie kineza i fizyko ciągle jest refundowane tylko zależy od placówki który zabieg jest płatny i jaka jest kolejka... ja sie w tamtym roku w październiku do czerniakowskiego do poradni zapisałem na sierpień tego roku :P

Opublikowano

A ja w sobote na wroclawskim rynku jadlem sobie Maca sniadaniowego. Wraps wieprzowina z jajecznica, srednia cola, srednie frytki i salatka z sosem czosnkowym. Salatka dobra, ot, zwyczajna, frytki dobre, cola dobra, ale jakos ta tortilla byla taka... ciagnaca sie. Do samego miesa, jajecznicy, sosow i czego tam w srodku jeszcze bylo nic nie mam, ale samo ciasto bylo takie gumowate... No i ogolnie potem caly dzien mi jakos ciazylo to na brzuchu.

Opublikowano (edytowane)

Ej zaraz co to jest mcroyal deluxe? Na stronie o nim nie mówią. Czym sie rozni od zwyklego mcroyala? (Moja ulubiona rzecz w mc to podwojny mcroyal)

Na stronie jest ny beef clasic i jakis nowy peperoni beef. A nie widze nic o mcroyalu deluxe a chetnie bym obczail

faaak niepotrzbnie zaczalem szukac w necie odrazu zrobilem mega glodny. A siedze w pracy i nie mam żarcia

Edytowane przez Yano
  • Minusik 1
Opublikowano

Tylko dziwne ze go nie ma na stronie. Znalazlo mi tylko zagraniczne fotki z deluxem rzeczywiście wyglada jak mcroual z warzywami. Przejade sie dzis do maka i obczaje bo mam też szczwany plan na domowego kebaba. Widzialem w realu takie cos co sie chyba nazywalo arabski chlebek. Wygladalo jak cos pomiędzy bardzo cienką pitą a tortillą. Ale robione z innego ciasta niz tortilla wiec moze bedzie fajne pasowac do kebaba na cienkim (zreszta wlasnie w niektorych kababownaich chyba wlasnie takie pity stosują)

Opublikowano

Jakieś konkretne ćwiczenia robisz na ten kregosłup? Można coś profilaktycznie robić? Ma siedzac prace i nie chce skonczyc z garbem

wzmacniaj mięśnie grzbietu i brzucha. Te niestety głębiej położone można aktywować przez Redcord, ale tutaj masz zestaw ćwiczeń, które zapobiegają ewentualnym problemom z kręgosłupem

• Plusik 1