Daffy 10 576 Opublikowano 11 kwietnia 2014 Opublikowano 11 kwietnia 2014 ja pizzerki jem do dzis, niedaleko w piekarni mam pycha, poza tym piekarnia piecze tez wlasne pizze 50cm i mozna kupic ja na kawalki (dziela pol metrowa pizze na 8 kawalkow i jeden do kupienia za 3zł) Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 11 kwietnia 2014 Opublikowano 11 kwietnia 2014 Też jem pizzerki, zwłaszcza jak jeszcze nie ma obiadu, a wracam głodny z pracy, to chociaż pizzerkę wszamam na ten czas:) I szczerze mówiąc to wolę pizzerki, zapiekanki, niż paczki, czy drożdżówki. Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 11 kwietnia 2014 Opublikowano 11 kwietnia 2014 ja tez w ogole nie jem drozdzowek lub paczkow i wole wszamac pizzerinke(w liceum w sklepiku mielismy takie pycha z samym serem i pieczarkami - teraz takie spotkac ciezko), ten kawalek pizzy na sztuki czy cebularz jakis Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 11 kwietnia 2014 Opublikowano 11 kwietnia 2014 Moj wujek ma piekarnie i robi swietne mini pizze, sos, papryka, pieczarki, cebula i ser. 3,10zl za sztuke ale do roboty jak znalazl. Dodatkow na(pipi)ane a nie jak wiekszosc prawie samo ciasto. W sklepiku szkolnym to mielismy tylko takie jakby bagietki z cebula ;/ ale za(pipi)iste byly Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 11 kwietnia 2014 Opublikowano 11 kwietnia 2014 bylem w centrum przed chwilą, głodny, wiec spąpiłem do BK, standardowo na bik kinga XXL, i musze powiedzieć że o ile w maku wszystkie nawet moje ulubione kanapki są co najwyżej średnio-dobre, to jednak w BK jest to porządny dobry hamburger którym można sie najeść, oczywiscie nadal jak na standardy fast fooda a nie profesjonalnej burgerowni ale napewno najlepszy fastfoodowy burger z sieciówek dostepnych w polsce jedyna wada to że ostatnio strasznie podrożał, kosztuje ponad 16zł, a jeszcze niedawno było 12 zł ciekawe czy to nie wina wysypu burgerowni w polsce - fastfoody skapneły sie że ludzie na luzaku wydają 15-20 zł na burgery a często nawet znacznie wiecej wiec podniosły ceny też u siebie, bo jakoś wątpie żeby zwyłky wzrost cen produktów miał az taki wpływ, wiele razy juz podnoszono ceny w fastfoofach ale zwykle odbywało sie to stopniowo, o 1 zł albo coś, a nie kusze skok o ponad 4zł przy burgerze który i tak był dosyć drogi jak na fast foody przy takiej cenie big kinga to angus za 19 zł nie robi az takiej róznicy Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 11 kwietnia 2014 Opublikowano 11 kwietnia 2014 ogólnie imo zarcie w fastfoodach jest drogie Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gość _Milan_ Opublikowano 11 kwietnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 11 kwietnia 2014 Marze by pewnego dnia zobaczyc wpis : "witajcie tutaj mama Janusza, Janusz dzisiaj zjadł 10 hamburgerów, tych okrągłych, nie tych podłużnych, bo te podłużne to są zapiekanki, niektorzy mowia zapiekanki na okralge grzanki, ale sie myla. No ale do rzeczy, Janusz zjadl 10 haburgerów i umarł. Wiem ze go wszyscy kochaliscie, czesto o was mowil, szkoda tylko ze do dzisiaj nie udalo mu sie naprawic tego cholernego okna, no ale jemu już zimno nie będzie. Pozdrawiam w imieniu Janusza, jak znajde jego przepisy to je tutaj zamieszcze. Janusz zgodnie z życzeniem zostanie spalony i wsypany do rodzinnego grilla." 22 Cytuj
winner 183 Opublikowano 11 kwietnia 2014 Opublikowano 11 kwietnia 2014 Mam ochotę na jakąś dobrą zapiekankę. Gdzie w Krakowie pieką najlepsze? Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 11 kwietnia 2014 Opublikowano 11 kwietnia 2014 Z zapiekanek słynie Plac Nowy - Królewska, Endzior, coś z tych rzeczy. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 11 kwietnia 2014 Opublikowano 11 kwietnia 2014 Mam ochotę na jakąś dobrą zapiekankę. Gdzie w Krakowie pieką najlepsze? Coś czuje, że z tuzin wejdzie... Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 11 kwietnia 2014 Opublikowano 11 kwietnia 2014 Trzeba jakoś przygotować żołądek na Mamut Burgera w końcu. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 11 kwietnia 2014 Opublikowano 11 kwietnia 2014 Bardzo smaczne byly w budzie "Bartek" przy czarnowiejskiej, ale nie wiem czy sie utrzymali. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 12 kwietnia 2014 Opublikowano 12 kwietnia 2014 W stolicy kebab king przy swietokrzyskiej obchodzi 5cio lecie za kebsa dostalem 0.5 pepsi i otwieracz do piwa gratis. Kebab średni NO ALE PEPSI ZADARMO Cytuj
michal 558 Opublikowano 12 kwietnia 2014 Opublikowano 12 kwietnia 2014 jak przebiega rehabilitacja kręgosłupa? NFZ funduje jeszcze te zabiegi? Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 12 kwietnia 2014 Opublikowano 12 kwietnia 2014 ja sam cwicze na siłce, byłem trzy razy na terapii manualnej i NARAZIE nic sie nie dzieje, zaboli czasem jak coś źle dźwignę, albo jak za bardzo przeforsuje się. co do nfz to nie wiem jak odpowiedzieć. ogólnie kineza i fizyko ciągle jest refundowane tylko zależy od placówki który zabieg jest płatny i jaka jest kolejka... ja sie w tamtym roku w październiku do czerniakowskiego do poradni zapisałem na sierpień tego roku Cytuj
michal 558 Opublikowano 12 kwietnia 2014 Opublikowano 12 kwietnia 2014 no w jednej placówce w JG w jeden dzień do obrobienia jest 160 ludzi. Najs. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 13 kwietnia 2014 Opublikowano 13 kwietnia 2014 Jakieś konkretne ćwiczenia robisz na ten kregosłup? Można coś profilaktycznie robić? Ma siedzac prace i nie chce skonczyc z garbem Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 13 kwietnia 2014 Opublikowano 13 kwietnia 2014 (edytowane) Polecam "dorsza ochrzaniomego" w north fishu. Rybka z grilla z niewielka ilością sosu chrzanowo-serowego, który bardzo mi podszedł. Oczywiście wersja z dodatkami. Edytowane 13 kwietnia 2014 przez Cosmos Cytuj
MichAelis 5 617 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Ostatnio zjadłem McRoyal Deluxe w Macu i jak zwykle stronie od spozywania tam posiłków, to ta kanapka bardzo mi samkowala, moze przez tp ze byla zrobiona kilka sekund wcześniej. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Opublikowano 14 kwietnia 2014 A ja w sobote na wroclawskim rynku jadlem sobie Maca sniadaniowego. Wraps wieprzowina z jajecznica, srednia cola, srednie frytki i salatka z sosem czosnkowym. Salatka dobra, ot, zwyczajna, frytki dobre, cola dobra, ale jakos ta tortilla byla taka... ciagnaca sie. Do samego miesa, jajecznicy, sosow i czego tam w srodku jeszcze bylo nic nie mam, ale samo ciasto bylo takie gumowate... No i ogolnie potem caly dzien mi jakos ciazylo to na brzuchu. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Opublikowano 14 kwietnia 2014 (edytowane) Ej zaraz co to jest mcroyal deluxe? Na stronie o nim nie mówią. Czym sie rozni od zwyklego mcroyala? (Moja ulubiona rzecz w mc to podwojny mcroyal) Na stronie jest ny beef clasic i jakis nowy peperoni beef. A nie widze nic o mcroyalu deluxe a chetnie bym obczail faaak niepotrzbnie zaczalem szukac w necie odrazu zrobilem mega glodny. A siedze w pracy i nie mam żarcia Edytowane 14 kwietnia 2014 przez Yano 1 Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Strzelam, że chodzi właśnie o podwójnego mcroyala Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Opublikowano 14 kwietnia 2014 To jest zwykły McRoyal z warzywami. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Tylko dziwne ze go nie ma na stronie. Znalazlo mi tylko zagraniczne fotki z deluxem rzeczywiście wyglada jak mcroual z warzywami. Przejade sie dzis do maka i obczaje bo mam też szczwany plan na domowego kebaba. Widzialem w realu takie cos co sie chyba nazywalo arabski chlebek. Wygladalo jak cos pomiędzy bardzo cienką pitą a tortillą. Ale robione z innego ciasta niz tortilla wiec moze bedzie fajne pasowac do kebaba na cienkim (zreszta wlasnie w niektorych kababownaich chyba wlasnie takie pity stosują) Cytuj
michal 558 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Jakieś konkretne ćwiczenia robisz na ten kregosłup? Można coś profilaktycznie robić? Ma siedzac prace i nie chce skonczyc z garbem wzmacniaj mięśnie grzbietu i brzucha. Te niestety głębiej położone można aktywować przez Redcord, ale tutaj masz zestaw ćwiczeń, które zapobiegają ewentualnym problemom z kręgosłupem 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi