Gość mate5 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Sprawdziles juz czy masz tasiemca? Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Zawsze jak wchodzę do tego tematu to robię się cholernie głodny, zwłaszcza jak pokazujecie te zdjęcia z fajnymi ujęciami. Znacie (z sieciówek) jakąś lepszą kanapkę od Big Kinga XXL? Chętnie spróbuję, bo zjadłem ostatnio zestaw powiększony z nim i później nie wiedziałem co jeszcze sobie domówić więc wziąłem sobie 3 Whoppery, w sumie po to żeby się zapchać i nie być (na chwilę) głodnym, a nie smacznie najeść. Szukam jakiejś smacznej alternatywy, ten Angust jest smaczny? Dla mnie z BK i w sumie w ogóle z sieciówek fast food to nr kanapką jest potrójny Whopper. Cytuj
winner 183 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Właśnie kiedyś go jadłem i wydawał mi się jakiś taki zwyczajny, jak przerośnięty whopper. Za to Big King XXL smakuje bardzo dobrze, obok drwala moja ulubiona kanapka z sieciówek. Przywołam teraz eksperta do tablicy: yano, Angus jest wart zainteresowania? Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Yano, jak robiłeś to ciasto? Zwykłe naleśnikowe? Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Właśnie kiedyś go jadłem i wydawał mi się jakiś taki zwyczajny, jak przerośnięty whopper. Za to Big King XXL smakuje bardzo dobrze, obok drwala moja ulubiona kanapka z sieciówek. Przywołam teraz eksperta do tablicy: yano, Angus jest wart zainteresowania? steakhouse, koniecznie z dodatkową wołowiną, bo normalny ma tylko jeden, moj ulubiony burger w BK, bekon, prażona cebula i sos bbq Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 16 kwietnia 2014 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Yano, jak robiłeś to ciasto? Zwykłe naleśnikowe? Kupił je. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Opublikowano 16 kwietnia 2014 (edytowane) Yano, jak robiłeś to ciasto? Zwykłe naleśnikowe? chyba w 4 postach pisałem że kupiłem w realu, było na ladzie z wędlinami, kilka rozmiarów, nazywalo sie "chleb arabski" dobrze sie sprawdziło w kebabie, w smaku ani troche nie przypomina naleśnika, wręcz przeciwnie, raczej cieńką bułke xD yano, Angus jest wart zainteresowania? jadłem go tylko będąc dosyć pijanym wiec miałem znacznie ograniczony zmysł smaku niestety zły nie był a nawet dobry ale jednak drogi, na codzień wole big kinga xxl gdyby kosztował 12-15 zł to pewnie bym go chetnie kupił nie raz Edytowane 16 kwietnia 2014 przez Yano Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 17 kwietnia 2014 Opublikowano 17 kwietnia 2014 jadłem wczoraj w BK tego burgera żeberkowego. No więc ma się to tak do mięsa jak paluszki krabowe do kraba. Cytuj
winner 183 Opublikowano 18 kwietnia 2014 Opublikowano 18 kwietnia 2014 Mam dzisiaj wybitną ochotę na mięso. Obudziłem się z myślą, że zjadłbym sobie jakiegoś wielkiego kebaba z potrójną porcją mięsa i do tego jakiegoś dużego burgera, najlepiej z ogromnym kotletem... Cholera, akurat dzisiaj, w wielki piątek nachodzą mnie takie szatańskie ochoty. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 18 kwietnia 2014 Opublikowano 18 kwietnia 2014 japierdziele wielkim piątkiem sie przejmuje.. musisz jeść bo ci tasiemiec umrze z głodu ja zaraz robie kebaby z pół kilograma karkówki xDDD Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 18 kwietnia 2014 Opublikowano 18 kwietnia 2014 Oj Yano, za te kebaby będziesz się za to smażył w piekle (na oleju). Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 18 kwietnia 2014 Opublikowano 18 kwietnia 2014 wole sie smażyć w piekle niż być gotowanym na parze w raju xd Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 25 kwietnia 2014 Opublikowano 25 kwietnia 2014 coś ostatnio nic sie tu nie działo wiec ja coś rzuce, byłem dziś w bobby burgerze na ursynowie, kiedyś ktoś pytał o burgerownie na ursynowie i o nim wspominałem ale do tej pory go nie próbowałem, dziś jednak sie wybrałem fotka (paczuszka musztardy dla porównania wielkości) i co o nim powiem? szału nie ma, jest ok, chyba dobrze pasuje słowo "poprawny" ale raczej nie powiedział bym że jest dobry lub bardzo dobry jadłem wersje podwójną z serem i bekonem, i było jedynie poprawnie, dosyć prosta budowa i prosty smak, wielkość też bez rewelacji (mimo że był z 2 kawałkami mięsa) nie jest może zły, i jest znacznie tańszy niż większość, podstawowa wersja kosztuje ledwie 10zł, a dopasiona 15zł (+burger miesiąca 20zł), są jeszcze opcje "double" z 2 kotletami, one kosztują ok 14-20zł, wiec tyle ile w innych knajpach zwykłe burgery, ale niestety widać że razem z niższą ceną idzie średnia jakość. jadal jest to burger, a nie jakiś kapeć jak w makdonaldzie, ale jest zaledwie ok "ale burger" na kabatach znacznie bardziej mi smakował bobby burgera oceniam na 7-/10 z bardzo mocnym minusem, a i tak troche zawyżyłem. jednak żeby ktoś nie porównywał tego z dzisiejszym standardem oceniania gier gdzie 7/10 to crap. tutaj ta ocena oznacza poprawnego burgera w przystępnej cenie, jednak jadłem lepsze, i zapewne w przyszłości będe wolał wpaść do "ale burgera" niż do bobby (BTW - "burgera mama" na stokłosach plasuje sie pomiędzy tymi dwoma, takie 7+/10) Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 25 kwietnia 2014 Opublikowano 25 kwietnia 2014 Mieso jakieś jasne i wygląda na mokre/? Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 25 kwietnia 2014 Opublikowano 25 kwietnia 2014 Pewnie poprosil z dodatkowym tluszczem. Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 25 kwietnia 2014 Opublikowano 25 kwietnia 2014 Mieso ewidentnie wyglada jakby bylo "uduszone" po przysmazeniu. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 25 kwietnia 2014 Opublikowano 25 kwietnia 2014 Az tak sie nie znam, ale wyglada okropnie. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 25 kwietnia 2014 Opublikowano 25 kwietnia 2014 Zjadlbym dobrego burgera we Wroclawiu. Co polecacie? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 25 kwietnia 2014 Opublikowano 25 kwietnia 2014 (edytowane) Mieso jakieś jasne i wygląda na mokre/? to raczej kwestia oświetlenia, mięso nie było mokre, a wręcz było troche suche (na żywo miało kolor typowej wołowiny po smażeniu, nie był to napewno kurczak ) tak jak wyżej napisałem - da sie jeść, ale szału nie robi. mimo że jedząc go byłem okropnie głodny (co zwykle polepsza wrażenie smaku) to i tak było to jedynie ok, mięso suchawe, bułka bez szału, dodatkowe skałdniki mało wyraziste poprostu przeciętny burger (chociaż i tak lepszy niż kapcie z makdonalda) Edytowane 25 kwietnia 2014 przez Yano Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 25 kwietnia 2014 Opublikowano 25 kwietnia 2014 Pod robotą otworzyli budkę z żarciem. Wcześniej to był wózek z kanapkami, ale awansował do przyczepki kempingowej (coś jak upgrade obiektu w Theme Parku czy innych Simsach xd). Zdążyłem spróbować tam 100% wołowego burgera (pyszniasty i pożywny) i dziś kebaba w tortilli (niestety jedynie z kurczaka, ale bardzo solidny, nie siedział na żołądku). Niby fast foody, ale jakby rozłożyć na składniki, to normalne jedzenie: kapucha pekińska, pomidor, ogórek, cebula, sos czosnkowy, placek tortilli, bułka z sezamem, udko kurczaka, kotlet wołowy. Cytuj
winner 183 Opublikowano 25 kwietnia 2014 Opublikowano 25 kwietnia 2014 Kto z Krakowa (i okolic) temu polecam budkę z kebabami obok Ikei na Bonowicach... No kurde lepszego kebaba nie jadłem. Najlepszy moim zdaniem jest kebab drwala z 2 plackami ziemniaczanymi, duży, za bodaj 13zł będąc głodnym zapełniłem się na jakieś 70%, a to sporo jak na FF dla mnie. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Opublikowano 26 kwietnia 2014 (edytowane) Jak na 70% to chyba jeszcze jakiś kubełek z KFC i Big Mac na deser był grany, co? Edytowane 26 kwietnia 2014 przez krupek1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 26 kwietnia 2014 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Anatolia Kebab obok kina Rialto w Katowicach bardzo dobry. Nie przebija wprawdzie zawierciańskiego Kalana, ale katowiczanom polecam sprawdzić. Cytuj
Arkady 1 012 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Mam chcicę na FF, są kupony w Maku to wezmę zestaw Big Maca za dychę, za tyle to się jeszcze opłaca te kanapeczki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi