Yano 3 697 Opublikowano 14 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2014 Dobra jak sie nazywa ta nowa kanapka opiekana z grubym kotletem? Specjalnie dla was zrobie jej test obalajac mit, ze w maksyfie da sie dobrze zjesc. nie ma takiej pozatym ptaktycznue kazda kanapka w maku ma opiekana bulke tylko ze slabo Dwie nowe to roadhouse classic i wedtern klasik. Sa do siebie podobne ale obie maja 2 cienkie kotlety a nie grube Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 14 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2014 Western Classic GOTY jeśli chodzi o nowości, wreszcie fajnie dopieczona bułka, dobry sos, nie rozleziony ser i smaczne mięso. Pierwszy raz jadłem taką dobrą kanapkę w Macu, warto spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 14 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2014 A jadł ktoś kiedyś w Świętej Krowie w Poznaniu? W zeszły weekend zaszedłem i wziąłem burgera ze 180g wołowiny, warzywami i serem cheddar. Bardzo mi smakował i zamierzam bywac cześciej w trójmiejskich barach tego typu. Co najlepsze, po takim burgerze czuje się najedzonym, ale nie ospałym i nie ma uczucia ciężkości jak po Maku na przykład. No lekko:). Byłem jakiś tydzień temu. Ogólnie idąc tam myślałem, że nie dam rady zjeść nawet pół burgera, byłem po mega wielkiej kolacji (kurczak i jakieś indyjskie chlebki, których zjadłem chyba z 5;/), jabłeczniku i 3 piwach. No, ale zjadłem dwa:). Fakt, że po takiej ilości żarcia miałem lekki nokaut, ale burgery oceniam jak najbardziej na plus, też jadłem tego z serem cheddar, a jako pierwszy wjechał z bekonem (chyba troche lepszy od tego ze serem). W opiniach na gastronauci.pl d(pipi)li się, że bułka jest niedobra i szybko robi się mokra. Wręcz odwrotnie - bułka była za(pipi)ista (ciemna) i idealnie nadawała się do takiego burgera. W ogóle czytając recenzje debili na tej stronie człowiek by niczego nie spróbował... W ten weekend może wlece jeszcze raz. A później atakuje 7street i... COMBO TOWER!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 14 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2014 O kurfa jadłbym! Są w wawie knajpy ktore mają podobnego burgera? Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 14 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2014 A jak ---> Warszawa Gocław*** Nowaka Jeziorańskiego 7 http://www.7street.pl/ : ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 14 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2014 Kurde strasznie daleko odemnie. A w menu podają ze ten kolos ma 1kg wagi. Jak zjem cos takiego to nie bede wstanie prowadzic samochodu zeby wrocic do domu xD ale moze sie wybiore na cos mniejszego Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 637 Opublikowano 14 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2014 winner pewnie i tak by marudził że po 15 minutach znowu jest głodny Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 471 Opublikowano 14 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2014 ale to musi byc tlusta swinia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 14 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2014 nie lubie takich burgerow co sie nawet nie da zlapac i do mordy zmiescic ;/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 14 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2014 Winner by pewnie zmiescil. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 14 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2014 Otwieraja u mnie to 7street, bedzie trzeba sprawdzic, ale cos mniejszego. Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 14 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2014 W Kraku jest ta knajpa więc się wybiorę przy najbliższej okazji. Schudłem ostatnio do 82kg więc trzeba nadrobić Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 14 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2014 W burger kingu zrobia Ci kazda kanapke z dowolna iloscia miesa. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 637 Opublikowano 14 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2014 rozi czytający posty winnera Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 14 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2014 Tylko trochę nie rozumiem idei piętrowych kanapek, to mnie zawsze w nich wkurzało i unikałem dlatego, że po prostu nie mam pojęcia jak to się je. Jestem człowiekiem, który nie lubi się upaprać (zwłaszcza w miejscu publicznym) jak świnia, a jedząc takie wytwory nie da się nie uwalić sosami, tłuszczem itp. musiałbym chyba rozłożyć to na talerzu na czynniki pierwsze i "pogryzać po trochę wszystkiego, ale to mija się z celem (kumpel tak ostatnio zrobił z mamutem w moa to mi się śmiać chciało). W Krakowie jest na Lubiczu więc idealnie, zostawię auto pod GK i z buta się przejdę. PS: O co chodzi z tą dowolną ilością mięsa w Burger Kingu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Robak 1 233 Opublikowano 14 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2014 No możesz sobie zamówić do bułki ile chcesz kotletów. Pamiętam z rok temu dwaj znajomi wzięli po 20 czy tam ile, bo jakiś tam zakład zrobili między sobą. Ile za kotleta niestety nie mam pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 14 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2014 O, dobrze wiedzieć! Wezmę sobie następnym razem Big Kinga XXL z podwójnym mięsem (czyli 4 kotlety), bo zawsze mi się wydawało, że trochę za mało mięsa w tym burgerze. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 008 Opublikowano 14 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2014 Serio 7street jest w Kraku? Patrzylem na strone O Nas i nie znalazlem. Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 14 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2014 Serio 7street jest w Kraku? Patrzylem na strone O Nas i nie znalazlem. http://www.7street.pl/cms/index/mapalokali/mapalokalID/26 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 008 Opublikowano 14 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2014 'Szukamy franczyzobiorcy' nie oznacza, ze jest otwarty. Widzial to ktos w Krk na zywo? Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 14 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2014 O kurde, nie dopatrzyłem, zobaczyłem, że jest zaznaczony bar na Lubiczu i pomyślałem, że jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 008 Opublikowano 14 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2014 Bede niedlugo w Poznaniu na urlopie to moze z ziomem tego kilogramowego na pół oszamie i zdam relacje. Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 14 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2014 (edytowane) nie polecam 7street jadłem tam 2 razy, raz jakiegoś burgera, sucha bułka, niedobry kotlet i stare frytki. drugi raz wziąłem pierś z kurczaka, to mięso smakowało mocno średnio i znowu chujwe frytki. Edytowane 14 maja 2014 przez sosnaa Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 008 Opublikowano 14 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2014 Ok to oleje burgera, Zostane przy mega zestawie sushi, na ktory chomikowalem kupon znizkowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 14 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2014 (edytowane) o szyt jednak jest, do usuniecia ;D Edytowane 14 maja 2014 przez _Milan_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi