QBH 246 Opublikowano 14 maja 2014 Opublikowano 14 maja 2014 Ode mnie z kolei była konkretna ekipa (nadmienie, że smakosze w tym względzie) i bardzo chwalili 7street, zero zastrzeżeń. Nie pozostaje nic innego jak samemu sprawdzić -_-. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 14 maja 2014 Opublikowano 14 maja 2014 (edytowane) Milan. Sushi dostane takie, jakie wybiore z menu, po prostu mam kupon rabatowy za ostatnie 6 zamowien. Szarpne sie wiec na duzy zestaw, przy ktorym rabat wyjdzie ze 60 zeta nawet. edit: kuhwa wywaliles posta i tlumacze sie do sciany. Edytowane 14 maja 2014 przez _Red_ Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 14 maja 2014 Opublikowano 14 maja 2014 Mi ten lokal też polecili znajomi, ogólnie zachwalali więc się wybrałem i byłem zawiedziony. Może trafiłem kucharza zyeba Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 15 maja 2014 Opublikowano 15 maja 2014 nie polecam 7street jadłem tam 2 razy, raz jakiegoś burgera, sucha bułka, niedobry kotlet i stare frytki. drugi raz wziąłem pierś z kurczaka, to mięso smakowało mocno średnio i znowu chujwe frytki. a ten kilogramowy burger ile kosztuje? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 15 maja 2014 Opublikowano 15 maja 2014 39zl z tym 7th street to moze byc taka sprawa zr to fanczyza a nie jeden wlasciciel wiec moga byc roznice w jakości. Tak jak sfinx. Niektore sa lepze inne gorsze mimo ze niby maja to samo menu Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 15 maja 2014 Opublikowano 15 maja 2014 McDonald to tez franczyza i zapewne jednym z postanowien licencji jest zachowanie identycznej jakosci i receptury niezaleznie od lokalu. Skoro glosy sa podzielone, to jednak sprobuje jak bede w pyrlandii. Cytuj
winner 183 Opublikowano 15 maja 2014 Opublikowano 15 maja 2014 Mac i KFC niby mają mieć wszędzie takie samo jedzenie, a jak byłem ostatnio w Poznaniu to całkiem inaczej smakowały mi tam kurczaki niż w Krakowie. Podobnie z MD, po prostu jakieś "inne" się to wydaje. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 15 maja 2014 Opublikowano 15 maja 2014 Bylem bardzo glodny i mimo, ze nie znosze maca to poszedlem tam bo... bylem naprawde bardzo glodny. Straszny syf, najpierw zjadlem sól o smaku kanapki z miesem, potem sól o smaku frytek, a na koncu popilem cukrem. Nigdy wiecej. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 15 maja 2014 Opublikowano 15 maja 2014 Ja też dziś zaszedłem, ale na shake z kawą. Dla takiego fanatyka kaw mrożonych jak ja, taki napój to istny cud. Najlepsze, co Mak kiedykolwiek wypuścił. Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 16 maja 2014 Opublikowano 16 maja 2014 kto ze slaska lub chorzowa polecam male niepozorne bistro na ul wolnosci - maniana, jego wlasciciel a zarazem szef kuchni wlasnie wszedl do finalu top chefa na polsacie - z miejscem niestety mega klopot - obojetnie o ktorej tam nie przechodze to zawsze jest tam nabite, na gastronautach od zawsze ma te miejsce rewelacyjna srednia i oceny Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 16 maja 2014 Opublikowano 16 maja 2014 warszawa tylko barn burger GOTY Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 16 maja 2014 Opublikowano 16 maja 2014 Bylem bardzo glodny i mimo, ze nie znosze maca to poszedlem tam bo... bylem naprawde bardzo glodny. Straszny syf, najpierw zjadlem sól o smaku kanapki z miesem, potem sól o smaku frytek, a na koncu popilem cukrem. Nigdy wiecej. Jak byłem w liceum to zdarzało nam się raz na kilka tygodni iść do McD wszamać jakiś zestaw, ale teraz jak dłużej nie bywam tam + poznałem smak prawdziwego burgera, to zawsze jak już do moich ust trafia Big Mac to nie mogę uwierzyć, że to jest tak słone. I chemiczne czy co, bo jak zjem burgera, to owszem, jest tłusto i ciężko, ale normalnie w miarę się trawi, a po McD czuję się jakby zjadł trampka. 1 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 16 maja 2014 Opublikowano 16 maja 2014 warszawa tylko barn burger GOTY jakie jeszcze jadłeś burgery w wawie? serio pytam bo chce wiedzieć jakie masz porównanie i czy napewno przyznajesz GOTY barn burgerowi ja w barn burgerze byłem raz.... ale niestety bezskutecznie tzn poszedłem tam w sobote ok 13, bo byłem w okolicy i miałem nadzieje że o tej godzinie nie będzie tłoku, jednak tłok był i to spory, wszedłem tylko i zobaczyłem że wszystkie stoliki zajęte i jeszcze spora kolejka przedemną, a jako że byłem w pośpiechu to niestety musiałem olać sprawe i skoczyłem do pobliskiego burger kinga i zjadłem big kinga xxl, i niestety nie było mi dane sprobować barn burgera.. mimo to chętnie bym go spróbował, ale zarazem chce wiedzieć na co się szykować, dlatego pytam jakie masz porównanie warszawskich burgerów, gdzie jeszcze próbowałeś? czy mam się nastawiać na prawdziwego GOTY burgera, czy poprostu na dobrego burgera (w dosyć sporej cenie) Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 10 czerwca 2014 Opublikowano 10 czerwca 2014 Polecam książkę Burgery - wszystkie smaki. Światowy bestseller, ok. 60 stron, cena to jakieś 23 zł Przepisy na różnego rodzaju hamburgery i na Bułki. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 10 czerwca 2014 Opublikowano 10 czerwca 2014 Byłem w piątek w Barn Burgerze i powiem wam, że burger bardzo dobry, ale nadal do Mad Micka nie ma żadnego podjazdu. Wziąłem takiego sukinkota, zwał się Heart Attack i kosztował 26 pieniędzy. Cytuj
assassine 1 724 Opublikowano 10 czerwca 2014 Opublikowano 10 czerwca 2014 zrobiłam ostatnio burgery z grilla z rukolą, camembertem, czerwoną cebulą i zgrillowanymi plastrami ananasa + sos BBQ. polecam mocno, jak komuś znudziły się zwykłe sałata + pomidor + ser. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 10 czerwca 2014 Opublikowano 10 czerwca 2014 26 zł to trochę dużo jak za taką bułeczkę. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 10 czerwca 2014 Opublikowano 10 czerwca 2014 Tak wygląda z innej pozycji. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 10 czerwca 2014 Opublikowano 10 czerwca 2014 No tu jest wielki, ale mało apetyczny, z kolei Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 10 czerwca 2014 Opublikowano 10 czerwca 2014 Teraz z tego co wiem, to zmienili bułki na maślane. Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 10 czerwca 2014 Opublikowano 10 czerwca 2014 aż ocieka tłuszczem, duży ale mało atrakcyjny. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 10 czerwca 2014 Opublikowano 10 czerwca 2014 Podwójny bekon, podwójny ser, chipsy i chyba cebula byłą jeszcze. Nic specjalnego, ale sycące jak cholera. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 11 czerwca 2014 Opublikowano 11 czerwca 2014 aż ocieka tłuszczem To dobrze. Tłuszcz jest pyszny. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 11 czerwca 2014 Opublikowano 11 czerwca 2014 Nie wiedziałem, że Lucek to alter konto Yano Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi