Gość _Be_ Opublikowano 17 czerwca 2014 Opublikowano 17 czerwca 2014 Kangkhar widzisz co zrobiłeś, jano musi iść zjeść burgera ;/ Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 17 czerwca 2014 Opublikowano 17 czerwca 2014 bluber skrobnij parę słów o ociekających tłuszczem kalarepach, yano pobiegnie do pobliskiego warzywniaka z cieknącą ślinką Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 17 czerwca 2014 Opublikowano 17 czerwca 2014 Lepiej zapodaj recenzje twojego burgera kibica Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 17 czerwca 2014 Opublikowano 17 czerwca 2014 O, właśnie, chciałem napisać parę słów o tym czymś, tylko zapomniałem. Otóż ostatnio w Warce postanowiłem wziąć do meczu i piwka coś do żarcia. Reklamowali się burgerem kibica za 10zł z plackami ziemniaczanymi, kapustą kiszoną i 3 sosami. Pomyślałem, że to będzie coś jak któraś kanapka z maka z plackiem. Okazało się, że nie dostałem ani grama bułki, tylko 3 placki poprzekładane kotletem oraz kapustą, a na górze wylane było coś, co miało być 3 sosami. Zjadłem jakoś, choć nie smakowało za dobrze. Na drugi dzień sranie sakramenckie. Generalnie nie polecam, Tak to wyglądało, lepszego zdjęcia nie znalazłem. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 17 czerwca 2014 Opublikowano 17 czerwca 2014 mówimy o "TEJ" Warce koło grójca? Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 17 czerwca 2014 Opublikowano 17 czerwca 2014 Chyba o tej pijalni piwa Warka. A ten posiłek nie wygląda zbyt dobrze. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 17 czerwca 2014 Opublikowano 17 czerwca 2014 (edytowane) Do tego te kiwi na talerzu xD Edytowane 17 czerwca 2014 przez _Be_ Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 21 czerwca 2014 Opublikowano 21 czerwca 2014 (edytowane) Za godzinę jadę do nowego lokalu w Zawierciu, o dumnej nazwie Bistro Mojego Brata, gdzie mają też burgery w cenie ok. 20 zł. Zdam relację później. https://www.facebook.com/bistromojegobrata Edytowane 21 czerwca 2014 przez Rozi Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 21 czerwca 2014 Opublikowano 21 czerwca 2014 (edytowane) Dobra, chujki, byłem, zjadłem, jest wspaniale. Pierwszy taki lokal w Zawierciu i mam nadzieję, że zostanie i będzie prosperował dobrze. 21 zł, Bekon/Cheddar się zwie. Mięso 200 g, klasycznie. Ledwo co zjadłem. Edytowane 21 czerwca 2014 przez Rozi Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 21 czerwca 2014 Opublikowano 21 czerwca 2014 Wyczaili, że pewnie wracasz do domu na wakacje i otworzyli nowy lokal. Wygląda fajnie, jak obrazków reklamowych. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 21 czerwca 2014 Opublikowano 21 czerwca 2014 Opierdoliłbym to już teraz. 1 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 21 czerwca 2014 Opublikowano 21 czerwca 2014 no nie powiem za(pipi)iście wygląda tylko chyba nie dałbym rady Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 21 czerwca 2014 Opublikowano 21 czerwca 2014 Zjadłym takiego. Kto poleca jakaś knajpę w stolycy? Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 21 czerwca 2014 Opublikowano 21 czerwca 2014 W zawierciu tak drogo? O_o Tam to max 8 pln powinno byc. 10 z cola. Poza tym to nie jest jedzenie na twoje obrzydliwe gabaryty. Mam nadzieje, ze pomoglem. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 21 czerwca 2014 Opublikowano 21 czerwca 2014 kurfa rozi zboczeńcu, przez ciebie jutro będe musiał sobie zrobić burgery, nie wytrzymie bez burgera patrząc na takie fotki !! argh! i btw co do domowych burgerów - znacznie lepiej oceniam paczkowaną wołowine z tesco niż np z sokołowa. może to i dziwne ze wołowina "marki" tesco ma jakieś pozytywne walory ale serio jest spoko, ostatnio byłem w innym markecie i kupiłem wołowine mieloną sokołowa to była ewidentnie gorsza, mniej smaku, bardziej sucha, ogolnie słabsza, mimo że da sie z niej zrobić niezłego burgera, to jednak z mieloną wołowiną tesco wychodzą znacznie lepsze, i od tej pory będę kupował tylko wołowine z tesco Cytuj
vip77 250 Opublikowano 21 czerwca 2014 Opublikowano 21 czerwca 2014 Jak o burgerach pisze Yano to wiadomo że musi coś być też o wołowinie z tesco pozdrawiam 1 Cytuj
balon 5 373 Opublikowano 22 czerwca 2014 Opublikowano 22 czerwca 2014 kurfa rozi zboczeńcu, przez ciebie jutro będe musiał sobie zrobić burgery, nie wytrzymie bez burgera patrząc na takie fotki !! argh! i btw co do domowych burgerów - znacznie lepiej oceniam paczkowaną wołowine z tesco niż np z sokołowa. może to i dziwne ze wołowina "marki" tesco ma jakieś pozytywne walory ale serio jest spoko, ostatnio byłem w innym markecie i kupiłem wołowine mieloną sokołowa to była ewidentnie gorsza, mniej smaku, bardziej sucha, ogolnie słabsza, mimo że da sie z niej zrobić niezłego burgera, to jednak z mieloną wołowiną tesco wychodzą znacznie lepsze, i od tej pory będę kupował tylko wołowine z tesco Taki z ciebie fan burgerów to pójdź do normalnego, dobrego mięsnego (napewno w Wawce takie są, u mnie np Sobkowiak, Zyguła albo Pod Strzechą). Poproś panią np o 500 kg świeżej wołowiny i żeby zmieliła tobie. Wtedy twoje burgery wejdą na nowy wyższy poziom. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 22 czerwca 2014 Opublikowano 22 czerwca 2014 Poproś panią np o 500 kg świeżej wołowiny To nie winner Cytuj
balon 5 373 Opublikowano 22 czerwca 2014 Opublikowano 22 czerwca 2014 Hehe oczywiście chodził mi o 500 g, ale myślę że jak Yano by wziął 500 kg wołowiny to długo by w szafie nie poleżała. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 22 czerwca 2014 Opublikowano 22 czerwca 2014 to wcale nie takie łatwe, typowe mięsne starego typu nie są zbyt popularne w wawie, napewno gdzies są ale nawet nie wiem gdzie może kiedyś jak bedzie mi sie chciało bawić to spróbuje Cytuj
balon 5 373 Opublikowano 22 czerwca 2014 Opublikowano 22 czerwca 2014 No ale nie macie w galeriach czy np pasażach handlowych czerwona torebkach? Normalnie też często są w hipermarketach przed wejściem do sklepu tzn w takich boksach. A tak to najprościej idziesz do Piotra i Pawła. Proszisz Panią o wołowinę np ligawę i żeby Pani przy tobie zmieliła. Zobaczysz, że rożnica między paczkowanym Tesco będzie duża o ile za bardzo mięsa nie wysuszysz przy smażeniu. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 22 czerwca 2014 Opublikowano 22 czerwca 2014 Bylem niedawno w tym tesco kolo yano, ale nie wzialem wolowiny Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 22 czerwca 2014 Opublikowano 22 czerwca 2014 Ej no ale nikt mi chyba tu nie napisze, że No ale nie macie w galeriach czy np pasażach handlowych czerwona torebkach? Normalnie też często są w hipermarketach przed wejściem do sklepu tzn w takich boksach. A tak to najprościej idziesz do Piotra i Pawła. Proszisz Panią o wołowinę np ligawę i żeby Pani przy tobie zmieliła. Zobaczysz, że rożnica między paczkowanym Tesco będzie duża o ile za bardzo mięsa nie wysuszysz przy smażeniu. nie kuma różnicy pomiędzy mięsem paczkowanym z TESCO a takim z budek z regionalnym mięsem i mieleniem na miejscu. Nie załamujcie mnie, proszę. O_O Jak jajka jecie po 40 groszy z Biedronki to się nie wkurwiacie, że są mdławo żółte? Smak mają tego syfu, co karmione najtańszym ścierwem kury? Jak ostatnio zaatakowałem znajomego koło Ścinawy co jego dziadek kurki tradycyjnie hoduje i żywi to płakać mi się chciało. Markety sprzedają imitację jaj - wyrób jajopodobny. Szanujmy dobre jedzenie i nie narzekajmy na pakowaną lipę z marketów - sami sobie gotujemy ten los. Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 22 czerwca 2014 Opublikowano 22 czerwca 2014 Ja kupuje mięsiwa TYLKO w mięsnych albo marketach gdzie ekspedientka mieli przy mnie. Taka swieżo mielona wołowinka to podstawa dobrego domowego burgera. Mięsnych w wawie nie brakuje, Yanowcowi chyba dvpy się nie chce ruszyć. Cytuj
balon 5 373 Opublikowano 22 czerwca 2014 Opublikowano 22 czerwca 2014 Ej no ale nikt mi chyba tu nie napisze, że No ale nie macie w galeriach czy np pasażach handlowych czerwona torebkach? Normalnie też często są w hipermarketach przed wejściem do sklepu tzn w takich boksach. A tak to najprościej idziesz do Piotra i Pawła. Proszisz Panią o wołowinę np ligawę i żeby Pani przy tobie zmieliła. Zobaczysz, że rożnica między paczkowanym Tesco będzie duża o ile za bardzo mięsa nie wysuszysz przy smażeniu. nie kuma różnicy pomiędzy mięsem paczkowanym z TESCO a takim z budek z regionalnym mięsem i mieleniem na miejscu. Nie załamujcie mnie, proszę. O_O Jak jajka jecie po 40 groszy z Biedronki to się nie wkurwiacie, że są mdławo żółte? Smak mają tego syfu, co karmione najtańszym ścierwem kury? Jak ostatnio zaatakowałem znajomego koło Ścinawy co jego dziadek kurki tradycyjnie hoduje i żywi to płakać mi się chciało. Markety sprzedają imitację jaj - wyrób jajopodobny. Szanujmy dobre jedzenie i nie narzekajmy na pakowaną lipę z marketów - sami sobie gotujemy ten los. No przecież piszę, że takie jest lepsze , o co chodzi? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.