Gość _Milan_ Opublikowano 22 czerwca 2014 Opublikowano 22 czerwca 2014 w macu nawet neizły ten steakhouse kanapka, ten sos paprykowy fajny. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 22 czerwca 2014 Opublikowano 22 czerwca 2014 już to kiedyś pisałem, ale w temacie mielonego przypomnę: w mięsnym koniecznie każcie sobie mielić przy Was przez Was wybrany kawał mięcha, bo jak ucieka gdzieś na tyły to tylko po to by wcisnąć Wam stare zmielone źródło? Mam swoich insajderów Cytuj
balon 5 373 Opublikowano 22 czerwca 2014 Opublikowano 22 czerwca 2014 już to kiedyś pisałem, ale w temacie mielonego przypomnę: w mięsnym koniecznie każcie sobie mielić przy Was przez Was wybrany kawał mięcha, bo jak ucieka gdzieś na tyły to tylko po to by wcisnąć Wam stare zmielone źródło? Mam swoich insajderów No ja we wszystkich jakich kupuję mięsnych to naszczęscie mają maszynke na zewnątrz, na widoku. A jak sprawdzić co i jak mielą w mięsie wołowym paczkowanym TESCO? Cytuj
Mendrek 569 Opublikowano 25 czerwca 2014 Opublikowano 25 czerwca 2014 http://www.youtube.com/watch?v=XrZFM2nvLXAGość pokazuje ciekawy eksperyment. W Polsce by pewnie nie przeszło, ale w sumie ile razy reklamowaliście kanapkę bo nie wyglądała jak na obrazku? 1 Cytuj
Shen 9 696 Opublikowano 25 czerwca 2014 Opublikowano 25 czerwca 2014 Było dwie strony temu, Janusz wrzucał. Cytuj
Rayos 3 188 Opublikowano 29 czerwca 2014 Opublikowano 29 czerwca 2014 Yano, co sądzisz o takim posiłku? Może niekoniecznie "fast" food, ale wygląda zacnie Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 29 czerwca 2014 Opublikowano 29 czerwca 2014 Wygląda jak od chłopaków z Epic Meal Time. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 29 czerwca 2014 Opublikowano 29 czerwca 2014 (edytowane) robiłem 2 razy podobną rzecz, chociaż z mniejszą ilością skłądników, w środku chleba było głównie mięso i dużo żółtego sera, całkiem fajna rzecz, ale trzeba uważać żeby nie trzymać za długo w piekarniku bo chleb lubi wysychać. staje sie przesadnie suchy i chrupiący (mimo że chrupiący chleb to świetna sprawa ale w moim przypadku był zbyt sztywny i twardy, trzeba go trzymać krótko w piecu albo jakoś zawigotnić zeby zapobiec wysychaniu Edytowane 29 czerwca 2014 przez Yano Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 30 czerwca 2014 Opublikowano 30 czerwca 2014 Nie polecam takich wynalazków. Jak mówił Yano chleb ma skłonności do przypiekania, ser znika i generalnie słabe w smaku. Cytuj
balon 5 373 Opublikowano 30 czerwca 2014 Opublikowano 30 czerwca 2014 Masakra tam jest za dużo tego, chyba bym się ze.srał. Strawa dobra chyba tylko na śmiesznego papierosa. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 jak zobaczyłem mój ulubiony ser haloumi to mi stanął, ale całosciowo jest to oblesne Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 8 lipca 2014 Opublikowano 8 lipca 2014 jadlem wczoraj w north fish i teraz jest to moj ulubiony fast food. wzialem pange, dodatki, sok i za calosc zaplacilem 21,70, a najadlem sie nieporownywalnie lepiej, niz gdybym wzial powiekszony zestaw ze steakhouse'm w maku za podobne pieniadze. no i o wiele lepsze w smaku polecam, north fish goty, ze tez wczesniej tam nie jadalem Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 lipca 2014 Opublikowano 8 lipca 2014 panga to najgorsza ryba jaką mogłeś sobie wybrać stary ;/ Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 8 lipca 2014 Opublikowano 8 lipca 2014 Jadłem tam kiedyś łososia i też był dobry. Zup tam nie polecam brać, bo tragiczne są. Cytuj
balon 5 373 Opublikowano 8 lipca 2014 Opublikowano 8 lipca 2014 Co do pangki to są nawet głosy, ze to nie do końca ryba (nie wiadomo co to ), a patrząc na jej składniki odżywcze to już na pewno. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 lipca 2014 Opublikowano 8 lipca 2014 panga - cebula wśród ryb ale cebule to ty szanuj bo samo zdrowie Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 8 lipca 2014 Opublikowano 8 lipca 2014 Poczytajcie sobie o hodowlach pangi i wszystko stanie sie jasne. Co do north fish to niestety wszystkie ryby doslownie plywaja u nich w tluszczu. Yano na bank by sie spodobalo. Jesli cos tam jem to tunczyka. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 8 lipca 2014 Opublikowano 8 lipca 2014 wiadomka, często jem jak jabłko. pierwszy wynik z google imydż: http://www.sfd.pl/Panga__co_to_jest_-t319532.html Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 8 lipca 2014 Opublikowano 8 lipca 2014 Z fast foodów najlepszy jest Olimp IMO. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 lipca 2014 Opublikowano 8 lipca 2014 (edytowane) wiadomka, często jem jak jabłko. pierwszy wynik z google imydż: http://www.sfd.pl/Panga__co_to_jest_-t319532.html :confused: LOL Aby zmusić ryby do rozmnażania w zamknięciu, samicom robi się zastrzyk hormonalny. Używa się do tego importowanych z Chin fiolek zawierających hormon pobierany z moczu kobiet w zaawansowanej ciąży - hormon, który u ludzi wyzwala akcję porodową. Umieszczone w niewielkich basenach pangi rosną w potwornym ścisku - wyglądało to tak, jakby w zamkniętych basenach było więcej ryb niż wody. Podobno żaden inny gatunek nie wytrzymałby takiej koncentracji. Aby w ciągu 6 miesięcy ryby zyskiwały 1,5 kg mięsa karmi się je specjalnymi granulkami - składa się na nie mączka rybna (importowana z Peru), witaminy, ekstrakt soi i manioku. puenta tego typa najlepsza btw... mi bardzo smakuje i poki co to jem ze 2-3 razy w tygodniu. Pozdrawiam mysle ze 3-4 razy w tyugodniu mozna sobie pozwolic na ta rybke O_o co jest nie tak z tym światem Edytowane 8 lipca 2014 przez _Be_ Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 8 lipca 2014 Opublikowano 8 lipca 2014 hormon pobierany z moczu kobiet w zaawansowanej ciąży YUMMY YUMMY YUMMY Cytuj
balon 5 373 Opublikowano 8 lipca 2014 Opublikowano 8 lipca 2014 Pangi na bank nie jedzą w rodzinka.pl ! Cytuj
Daffy 10 633 Opublikowano 8 lipca 2014 Opublikowano 8 lipca 2014 panga i tiliapia - hity polskich stolow rybnych Cytuj
szaden 228 Opublikowano 8 lipca 2014 Opublikowano 8 lipca 2014 Z ryb tylko dorsz, śledź, makrela i łosoś, a nie jakieś pangi, czy inne guwno hodowane w ściekach! 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.