Opublikowano 8 lipca 201410 l NF mnie odrzuca cenowo. Wiem, ze ryba ale za 20zl wole kupic duzy plat ryby w rybnym czy nawet lidlu.
Opublikowano 8 lipca 201410 l NF mnie odrzuca cenowo. Wiem, ze ryba ale za 20zl wole kupic duzy plat ryby w rybnym czy nawet lidlu. Z tym, że to raczej jest jedzenie tego typu, że jesteś na jakimś shopingu czy coś w tym stylu. Zaczynasz być (pipi) głodny. Zamawiasz i żresz, a nie kończysz zakupy, potem idziesz do marketu, następnie do domu i robisz sobie papu. Może się mylę, jak coś to proszę o anulowanie tego postu.
Opublikowano 8 lipca 201410 l No tutaj powod jedzenia na miescie jest malo istotny bo 20zl mimo wszystko wolalbym wydac na te "domowe" hamburgerownie bo porcja solidna kiedy w NF za 20zl kawalek ryby i troche frytek.
Opublikowano 8 lipca 201410 l No tutaj powod jedzenia na miescie jest malo istotny bo 20zl mimo wszystko wolalbym wydac na te "domowe" hamburgerownie bo porcja solidna kiedy w NF za 20zl kawalek ryby i troche frytek. No ale Qvstra twierdzi, że się najadł z drugiej strony on ma motyle w brzuchu to mu dużo nie potrzeba obecnie żarcia.
Opublikowano 8 lipca 201410 l Ja nie porownuje NF do domowego jedzenia, a do fast foodow. W takim maku, zeby sie najesc musze zjesc dwa big maki i jeszcze jakiegos chikkera, a w NF porzadnie sie najadlem za podobne pieniadze.
Opublikowano 8 lipca 201410 l Warto dodać, że w NF bierzesz zestaw i dodatków ładujesz, ile chcesz. Czy Polak może mieć lepiej?
Opublikowano 8 lipca 201410 l w NF nie ma chyba dolewek napoju więc janusz prędzej pójdzie do wodopoju w KFC.
Opublikowano 8 lipca 201410 l no ja już mowiłem że w fastfoodach nie biore zestawów bo frytki i rozwodniona cola mnie nie interesują, zwłaszcza że zawsze mam wode w samochodzie albo w plecaku (swoją drogą mimo niezdrowego odżywiania to jeśli chodzi o picie to prawie zawsze pije zwykłą wode, napoje gazowane szybko potrafią zasłodzić i zamiast ugasić pragnienie tylko je pogłebiają)
Opublikowano 8 lipca 201410 l Ja do każdego jedzienie najbardziej lubię wodę gazowaną, najlepiej z cytryną.
Opublikowano 8 lipca 201410 l może nie do końca dobry temat, ale mniejsza o to pytanie do ludzi z trójmiasta - gdzie zjem najlepsze sushi w trójmieście?
Opublikowano 8 lipca 201410 l Podobno Tokyo Sushi w Gdyni, słyszałem dobre opinie, ale sam jestem laikiem w temacie.
Opublikowano 8 lipca 201410 l co było w środku? ser? keczup? sos BBQ? wygląda troche jak qurito z KFC
Opublikowano 10 lipca 201410 l Petra Gyros duży zestaw z ryżem i sosem majonezowym. Polecam Wrocław ul. Legnicka. Dużo żarcia, jakość mięsa numer jeden i spoko surówa, szybka obsługa. <ok>
Opublikowano 11 lipca 201410 l W BK przez weekend pięciokrotny whopper w cenie podwójnego. Jutro po siłce ide z kumplem sprobowac to zjesc.
Opublikowano 11 lipca 201410 l Pięciokrtony ? woo (pipi). Przecież potrójny ma 1100 kalorii, ciekawe ile ten potwór ?
Opublikowano 11 lipca 201410 l Brzmi kusząco ale niestety nie mam bk w okolicy i pewnie nie będzie mi się chciało jechac do centrum jak ktos bedzie niech zrobi fote. Ciekawe jak to wygląda
Opublikowano 11 lipca 201410 l https://m.ak.fbcdn.net/photos-a.ak/hphotos-ak-xpa1/t1.0-0/10511095_10204626418369708_4929715199233339580_n.jpg
Opublikowano 11 lipca 201410 l Potrojnego normalnie, tylko bula sie rozlatuje bo jest nasiaknieta tluszczem. Tego moze tez da rade, ogolnien to juz potrojny byl strasznie suchy, chce sprobowac tak z ciekawosci.
Opublikowano 11 lipca 201410 l Dla mnie, za dużo mięcha, więcej prawdziwej buły i byłoby ok. Swoją drogą, dziś odwiedziłem Maka, bo w sumie nigdy nie jadłem nic z oferty śniadaniowej. Wziąłem kanapkę z prawdziwą bułką, 2 kotletami, bekonem i serem oraz tortille z wołowiną i pieczarkami. Muszę przyznać, że oferta śniadaniowa jest o wiele lepsza od zwykłej oferty. Średnio przepadam za Makiem, raczej unikam nawet, ale śniadaniowa buła bardzo mi smakowała. Pewnie dlatego, że kotlet jest mniej spieczony, a bułka jest normalna.
Opublikowano 11 lipca 201410 l sexy edit link bo fotka sie rozwala http://kwejk.pl/obrazek/2091546/zrob-sobie-cheeseburgera.html Edytowane 12 lipca 201410 l przez Yano