_Red_ 12 008 Opublikowano 12 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2014 https://m.ak.fbcdn.net/photos-a.ak/hphotos-ak-xpa1/t1.0-0/10511095_10204626418369708_4929715199233339580_n.jpg Oh dear. Kupię dziś koniecznie - właśnie dobrze, że jest mało zapchajbuły a dużo wołowego mięcha Z tego co czytałem, waży ok 600g, zatem wezmę do domu i podzielę na dwa razy bo mi brzuch pęknie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 12 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2014 fuuuj, wygląda to tak ohydnie, że bym psa tym nie poczęstował. już pomijając setki tysięcy kcal, które tam są. subway 4life 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 12 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2014 Subway taki sam fastfood, mrozone pieczywo, majonez i kurczaki sprowadzane z azji Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 12 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2014 z ta roznica, ze subwayem nie da sie najesc Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 12 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2014 Bułki wszędzie są mrozone, więc nie widzę problemu. W subwayu są za to do wyboru warzywka i uwaga uwaga, nie trzeba brać majonezu ani kurczaka od chińczyków! Od pewnego czasu mój ulubiony fastfood, smacznie i w miarę zdrowo, na pewno zdrowiej niz w maku czy innych bk. Cytuj Odnośnik do komentarza
assassine 1 724 Opublikowano 12 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2014 (edytowane) fast food to fast food, ale jak już mam zjeść niezdrowo, to też bym wolała (nawet chińskiego) kurczaka w fajnej marynacie + ciekawe dodatki, niż bułkę z pięcioma kotletami, listkiem sałaty i plastrem pomidora. Edytowane 12 lipca 2014 przez assassine Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 12 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2014 No dokladnie. Ostatnio na fast food patrze pod katem tego czy sam potrafilbym to zrobic lub czy bardzo byloby to pracochlonne. A umowmy sie, ze bulke z pomidorem i serem umie zrobic kazdy w <15min do tego nie przeplacajac jak za zboze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 12 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2014 Ale idąc tym tropem, nie jadłbym w ogóle żadnych fast foodów, bo przecież wszystko mozna sobie zrobić w domu. Wiadomo, że na fastfuda się decydujemy, kiedy potrzebujemy coś na szybko zjeść, najczęściej na mieście. Wtedy nie myśli się takimi kategoriami, ze można samemu zrobić w 15 minut. Chcesz pojeść i tyle. Ja mam zazwyczaj jeden dylemat - czy to co chcę zjeść ma mi smakować, czy ma być zdrowe. Jeśli to pierwsze, to udaję się do jakiegoś kfc, jeśli to drugie to wege bar. A połączenie tych obu cech -> subway. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 008 Opublikowano 12 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2014 Tez tak pomyslalem, dlatego ide za te sama cene kupic ponad pol kg swiezo mielonej krowy i zrobie bergery w domu. Ale akurat mieso w BK mi smakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 12 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2014 Ale idąc tym tropem, nie jadłbym w ogóle żadnych fast foodów, bo przecież wszystko mozna sobie zrobić w domu. Wiadomo, że na fastfuda się decydujemy, kiedy potrzebujemy coś na szybko zjeść, najczęściej na mieście. Wtedy nie myśli się takimi kategoriami, ze można samemu zrobić w 15 minut. Chcesz pojeść i tyle. Ja mam zazwyczaj jeden dylemat - czy to co chcę zjeść ma mi smakować, czy ma być zdrowe. Jeśli to pierwsze, to udaję się do jakiegoś kfc, jeśli to drugie to wege bar. A połączenie tych obu cech -> subway. Dziękuję. Co to znaczy, ze sie nie mysli? Ty nie myslisz co nie znaczy, ze ktos inny nie mysli wlasnie w ten sposob. Jesli jestem na miescie to chce zjesc cos co dostane w 15min ale co jest na tyle "oryginalne", ze samemu robione w chacie zajeloby mi z godzine, dwie (nie liczac juz mies, ktore najczescie trzeba z dobe marynowac). Ty wolisz zjesc kanapke z serem i salata placac za to 10zl to ok, nie mam nic przeciwko. Tylko napisalem ci, ze sa rozne kryteria wyboru a nie tylko ten jeden sluszny jaki podales. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 12 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2014 3 dniowy wypad do trojmiasta wypełniony był stołowaniem się w Burger Kingu. Boże, jak ja lubię BK. Podwójny cheeseburger, chilli cheesburger, rodeo... no kocham. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 12 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2014 Wam tez wyswietla sie na tej stronie reklama... Subway'a? oO Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 12 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2014 3 dniowy wypad do trojmiasta wypełniony był stołowaniem się w Burger Kingu. Boże, jak ja lubię BK. Podwójny cheeseburger, chilli cheesburger, rodeo... no kocham. tylko steakhouse z dodatkowa wolowina, bekonem, prazona cebula i sosem bbq <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 12 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2014 Wam tez wyswietla sie na tej stronie reklama... Subway'a? oO Nie, wyświetla mi się reklama Nintendo i Secret Service, co jest nieco dziwne bo mam adblocka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 12 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2014 Mejm - nigdy się nie spotkałem z podobnym podejściem, stąd dla mnie to normalne, że na mieście najważniejsze jest to, by zjeść szybko, smacznie i tanio. Pierwszy raz widzę, by ktoś tak podejmował decyzje przy wybieraniu szybkiego żarcia. Cytuj Odnośnik do komentarza
assassine 1 724 Opublikowano 12 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2014 Ja mam podobne podejście jak Mejm. może nie aż tak do fast fooda (chociaż wybieram zwykle jakieś quesadille i inne bardziej czasochłonne rzeczy), ale do restauracji już jak najbardziej. Właśnie dlatego rzadko zamawiam np makarony - prawie wszystkie są banalnie łatwe do odtworzenia w domu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 12 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2014 https://m.ak.fbcdn.net/photos-a.ak/hphotos-ak-xpa1/t1.0-0/10511095_10204626418369708_4929715199233339580_n.jpg bez kitu, potrójnego uważam już za niejadalnego, a to bydle to chyba marzenie winnera Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 543 Opublikowano 12 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2014 winner bankowo z dwa takie na raz opierd.oli by napisac pod wieczor ze dalej odczuwa lekki glod 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 12 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2014 Właśnie dlatego rzadko zamawiam np makarony - prawie wszystkie są banalnie łatwe do odtworzenia w domu. ja powiem wiecej w domu mozna zrobic znacznie lepsze spagetti Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 12 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2014 (edytowane) Właśnie dlatego rzadko zamawiam np makarony - prawie wszystkie są banalnie łatwe do odtworzenia w domu. ja powiem wiecej w domu mozna zrobic znacznie lepsze spagetti no i taniej wyjdzie! Edytowane 12 lipca 2014 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 12 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2014 Znacie w poznaniu dobre miejsce z burgerami? Najlepiej z ciemną bułką? Może raven cosik wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 13 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2014 szukalem tej foty i zgody właściciela kumpel robił w bk kilka lat temu, na życzenie klienta mozna było zrobic dowolną kanapke. no to macie 50ciokrotnego whoopera ceny kumpel nie pamiętał ale mówił ze koło 230zł. winner by opyerdolił takie dwa i by wieczorem szedł kna kebab Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 13 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2014 Znacie w poznaniu dobre miejsce z burgerami? Najlepiej z ciemną bułką? Może raven cosik wiesz? Święta Krowa, ale adres i jak tam trafić musisz sam ogarnąć, bo ja Poznania nie znam. Byłem raz i bardzo mi smakowało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 13 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2014 Na ulicy Długiej, zaraz koło skrzyżowania z Półwiejską - Burger House. Najlepsze IMO burgery w Poznaniu i mają ciemne bułki. Jakby co to blisko jest Święta krowa właśnie i koło niej drugi burger ale nie pamiętam jak się nazywa. One są też zaraz przy Półwiejskiej ale bardziej w stronę Starego Browaru. Oprócz nich na Garbarach jest dobry burger - Łapu Papu. Bliżej rynku. DO tego bardzo dobre burgery są w mobilnym Food Patrol który zwykle stacjonuje koło galerii MM na ulicy Piekary, ale jest ostatnio tak popularny, że kolejki są ogromne a jakość wcale nie jest lepsza niż pozostałe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 13 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2014 No ja polecam Świętą Krowe (burger z bekonem + ser miażdży jajca). Obok jest Molly's Grill, też niezły (szczególnie podwójny Molly's). Teraz właśnie będę próbował Burger House'a, tym bardziej jak dodatkowo Hrubaz rekomenduje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi