Harbuz 954 Opublikowano 23 lipca 2014 Opublikowano 23 lipca 2014 Grander się rozwala i ma przemoczoną bułę. Mega Pocket to Mesjasz jedzenia zaraz za kiełbasą z musztardą. Cytuj
Rayos 3 200 Opublikowano 23 lipca 2014 Opublikowano 23 lipca 2014 jadłem BOSSa, był bdb, tego podwójnego chętnie kiedyś skosztuję, ale najpierw, jak bedę miał pieniądze, koniecznie muszę spróbować Whoopera zwykłego albo podwójnego, bo ten junior to mi się po nocach śni. Cytuj
Shen 9 716 Opublikowano 23 lipca 2014 Opublikowano 23 lipca 2014 zwykly whopper jest slaby, ppotrojny sie rozpierdala, podwojny jest optymalny. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 23 lipca 2014 Opublikowano 23 lipca 2014 Po potrójnym gazy, za dużo bialka. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 23 lipca 2014 Opublikowano 23 lipca 2014 dobra byłem własnie w kfc i zjadłem bossa i duetos, żebyście wy juz nie musieli, obie rzeczy słabe duetos 2 małe trójkąty , tak naprawde coś w stylu mini twistera w formie trójkąta, ale sos chyba był jakiś w stylu azjatyckim i wg mnie słabo pasował, jedyny plus ze kosztuja 5zł boss - kurfa gorsza wersja bigmacka (którego nie lubie) - buła - suchy kurczak - buła - suchy kurczak - buła, znikoma ilość sosu i jakiejś sałaty i ogórka, ogolnie całość była tak sucha że ledwo zjadłem, w dodatku kurczak w tej słabszej panierce. nie polecam. i kompletnie nie kumam po cholere wrzucać kolejną bułke do środka burgera, to nielogiczne, robiliście kiedyś kanapke z dodatkowych chlebem w środku? bo ja nie.. Cytuj
Rayos 3 200 Opublikowano 23 lipca 2014 Opublikowano 23 lipca 2014 Kanapka z chlebem, polecam. Yano, Ty nie jesteś dobrym wyznacznikiem jakości w KFC, bo nie ma tam szklanki tłuszczu do popicia Raz jadłem zwykłego Bossa i był świetny. Jak cenowo z tym podwójnym? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 23 lipca 2014 Opublikowano 23 lipca 2014 chyba 13zł zwykły jedno piętrowy boss był ok, ale ten byl naprawde strasznie suchy, i oprocz suchego mięsa i bułki miał naprawde znikomą ilość innych mokrych dodatków grander jest znacznie lepszy, nie dosc ze wiecej dodatkow to mięso jest z nogi kurczaka a nie z piersi więc ma wiecej smaku i jest mniej suche Cytuj
Rayos 3 200 Opublikowano 23 lipca 2014 Opublikowano 23 lipca 2014 Oks, jak kupie za 2-3 tygodnie to ocenie Tanio w sumie, zwykły boss kosztuje bodaj dyche Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 23 lipca 2014 Opublikowano 23 lipca 2014 serio odradzam, żebyś potem nie płakał, zamiast tego znacznie lepszy jest grander texas w podobnej cenie Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 30 lipca 2014 Opublikowano 30 lipca 2014 (edytowane) sprobowalem dziś kolejnego w miare nowego burgera na ursynowie - nazywa sie max burger (tuż obok metra stokłosy) był to poprawny dosyć zwykły burger, zwykłe normalne składniki, bez zachwytu, ale napewno lepszy niż makdonald, ale jednak brakuje "tego czegoś" jakiegoś niuansu wybijającego na plus. w domu można zrobić identyczne biorąc bułe, kotleta, pomidora, sałate i ogórek - wszyatkie skłądniki bardzo typowe. osobiście robie znacznie lepsze burgery w domu bo mają właśnie to coś, coś co powoduje że kipią smakiem ceny dosyć przystępne 12-16 zł za zwykłe wersje, od zwykłego poprzez ser, ser bekon, ostry, bbq itp (każdy rodzaj ma wersję "max" droższą o ok 4-5zł, zakłądam że ma ona 2 kotlety) jadłem najzwyklejszą wersje bez żadnych udziwnien bo sie spieszyłem (dlatego też nie zrobiłem foto), być może dlatego moja ocena to jedynie "poprawny", zapewne z serem i bekonem byłby lepszy, pewnie jeszcze kiedyś go wypróbuje na wielkość byś też poprawny, niektóre burgerownie robią większe na koniec dodam że w menu mają też burgery z kurczaka, i inne potrawy (steki) Edytowane 30 lipca 2014 przez Yano Cytuj
Mejm 15 371 Opublikowano 31 lipca 2014 Opublikowano 31 lipca 2014 A ja pare dni temu poszedlem do biedry. Kupilem 800g miesa, 8 bulek, opakowanie sera "czedar" i cole original. Za wszystko dalem niecale 20zl. W lodowce bylo jeszcze troche frytek. Doliczajac je i warzywa i mocno zaokraglajac za 8 burgerow po 100g miesa w kazdym zaplacilem max 30zl. Jedyny minus to mieso wolowe, ktore bylo fhui tluste (a niby Sokolow, wiecej nie kupie). Burgerownie spoko, ale cenowo w ogole mnie nie zachecaja do ich odwiedzenia. Cytuj
QBH 246 Opublikowano 31 lipca 2014 Opublikowano 31 lipca 2014 Fast-food'y nigdy nie zachecaja cenowo. Wiadomo, że wszystko można zrobić taniej samemu. To tak jak człowiek idzie do KFC, kupi Grandera, rozwodniona cole, zimne, słone frytki, zapłaci dwie dychy, a ktoś skomentuje, że za 20 zł to kupi dwa kurczoki, siatke zimnioków, kalafiora, dorzuci do tego kompot z piwnicy i naje sie 6 dziecioków i chłop po robocie. Taki paradoks, ze za (pipi)owe, niezdrowe żarcie z budki czy innej kanciapy trzeba duzo zapłacić. Cytuj
Daffy 10 653 Opublikowano 31 lipca 2014 Opublikowano 31 lipca 2014 ja jak robie burgery to zawsze je odsaczam papierowymi recznikami, zreszta tak samo robie z wszystkim innym co smaze z olejem na patelni 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 31 lipca 2014 Opublikowano 31 lipca 2014 No bo za produkty, czynsz i płace dla pracowników to hajs bierze się z powietrza i burgery powinny być w cenie max 5zł c'nie. Cytuj
Mejm 15 371 Opublikowano 31 lipca 2014 Opublikowano 31 lipca 2014 Ale co mnie obchodzi co jest w cenie hamburgera? A moze jest tam czesc raty za majbacha wlasciciela albo skladka na xboxlive dla jego dzieci - nie interesuje mnie to w ogole. Ktos oferuje mi produkt x w cenie y i tylko to sie liczy. Jeszcze ku.rwa powinienem pewnie z tego vat i skladki na chorobowe poobliczac. Moj burger robiony w chacie przypomina ten z burgerowni za to w ogole tego z maca. Pradoksalnie wiec latwiej mi wydac kase na mcroyala niz "domowego hamburgera". 1 Cytuj
balon 5 380 Opublikowano 31 lipca 2014 Opublikowano 31 lipca 2014 Za normalną wołpwoinę nie Tesco czy Biedra to byś zapłacił ok 30-40 zł za 800g Cytuj
balon 5 380 Opublikowano 31 lipca 2014 Opublikowano 31 lipca 2014 No ba. Polecam raz przyatalować jakieś sprawdzone , najlepiej regionalne delikatesy mięsne. Poprosić Panią aby zmieliła tobie woła. Zobaczysz, różnica jest kolosalne względem markietowtch mięs pakowanych. 2 Cytuj
Mejm 15 371 Opublikowano 31 lipca 2014 Opublikowano 31 lipca 2014 Juz w misce jak wyrabialem miecho zaczal odkladac sie tluszcz. Pozniej na patelni z 3 kotletow zrobila sie kaluza oleju, ktora po chwili zaczela strzelac od kontaktu z woda zawarta w miesie. Yebac sokolow. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 31 lipca 2014 Opublikowano 31 lipca 2014 Uwaga pozew od sokolowa juz leci. Ja raz kupilem sokolowa i byl gorszy niz to mielone wolowe z tesco Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 31 lipca 2014 Opublikowano 31 lipca 2014 Ale co mnie obchodzi co jest w cenie hamburgera? A moze jest tam czesc raty za majbacha wlasciciela albo skladka na xboxlive dla jego dzieci - nie interesuje mnie to w ogole. Ktos oferuje mi produkt x w cenie y i tylko to sie liczy. Jeszcze ku.rwa powinienem pewnie z tego vat i skladki na chorobowe poobliczac. Moj burger robiony w chacie przypomina ten z burgerowni za to w ogole tego z maca. Pradoksalnie wiec latwiej mi wydac kase na mcroyala niz "domowego hamburgera". Aha czyli pubu na piwo też nie idziesz bo w domu masz taniej? Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 31 lipca 2014 Opublikowano 31 lipca 2014 ale co sie d(pipi)sz do kolegi co? idz wpie,rdalac pokrzywy, albo wlacz sobie saetie, nie wiem no. Cytuj
Mejm 15 371 Opublikowano 31 lipca 2014 Opublikowano 31 lipca 2014 Twoj para-argument moze nie bylby inwalida gdybym sam sobie mogl piwo warzyc w chacie. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 31 lipca 2014 Opublikowano 31 lipca 2014 Twoj para-argument moze nie bylby inwalida gdybym sam sobie mogl piwo warzyc w chacie. A co to za problem? Mój ziomek warzy sobie w chacie. ale co sie d(pipi)sz do kolegi co? idz wpie,rdalac pokrzywy, albo wlacz sobie saetie, nie wiem no. tatuśku bo naśle M na ciebie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.