Opublikowano 31 lipca 201410 l może nie lubi całej populacji ludzi i woli spokojnie zjeść w domu w samotności bez konieczności przebywania z ludźmi, z tą podłą rasą.
Opublikowano 31 lipca 201410 l Uwaga pozew od sokolowa juz leci. Ja raz kupilem sokolowa i byl gorszy niz to mielone wolowe z tesco Akurat Sokołôw to chyba największy polski producentm mięsa, masówka. Robi m.in. dla Biedry. Przez dobry mięsne rozumiem działające tylko na danym regionie/województwie a nie sprzedające na całą Polsze i pół Europy jak np Sokołów, który jest takim Januszem rynku mięsnego Edytowane 31 lipca 201410 l przez balon
Opublikowano 31 lipca 201410 l Twoj para-argument moze nie bylby inwalida gdybym sam sobie mogl piwo warzyc w chacie. A co to za problem? Mój ziomek warzy sobie w chacie. I co sobie chwali bardziej? Robne czy podobne kupne?
Opublikowano 3 sierpnia 201410 l no to prawda, wg mojej bardzo subiektywnej opinii, oraz wg nieco mniej subiektywnej opinii moich znajomych to najlepsze burgery w wawie jadłem u siebie w domy gdy je sam zrobiłem ale mówiąc całkowicie poważnie to burgerowni w wawie jest bardzo dużo, cała chmara, wiec trudno jednoznacznie powiedzieć które są najlepsze jedna z pierwszych burgerowni która zapoczątkowała trend to "burger bar", wyróżnia się bardzo wyskokimi cenami oraz mięsem z krów rasy mięsnej (co w polsce jest rzadkością bo większość wołowiny powstaje z ras mlecznych które są zbyt stare by dawać mleko), robią też podobno własne bułki. jadłem tam raz i było dobre, ale jedynie dobre, nie budziło wielkiego zachwytu, a burger za 28zł powinien budzić chociaż troche zachwytu dlatego serio myślę że nie ma jednoznacznej odpowiedzi na to pytanie, każdy woli co innego, ja nawet nie potrafie określić jaki jest dla mnie najlepszy, czyli nawet subiektywnej oceny nie jestem pewny
Opublikowano 6 sierpnia 201410 l w maku mają nową rzecz - grand royal orginal jadłem wczoraj i mimo że wydaje się to bardzo standardową kombinacją składników to był słaby, jakoś te smaki nie pasowały do siebie i sie gryzły, nie wiem jak to możliwe bo pomidor cebula, sałata i ogorek to wydaje sie typowe i dobre połączenie, w dodatku mial fajny sos majonezowy, ale ogolnie słaby był, żałowałem że nie wzialem podwojnego mc royala zamiast tego
Opublikowano 6 sierpnia 201410 l czekam z utesknieniem na post, w ktorym napiszesz ze zjadles cos zdrowego i nie tlustego
Opublikowano 6 sierpnia 201410 l w temacie fastfood raczej mała na to szansa ale pare tygodni temu jadłem sałatke, wrzucałem posta o tym;p
Opublikowano 6 sierpnia 201410 l Dal salatke a i tak zostal zbesztany. Niesprawiedliwosc. No z majonezem i kabanosami. Cały janek.
Opublikowano 6 sierpnia 201410 l bo co to za sałatka bez majonezu? a kabanos to żeby cie podrażnić ;p
Opublikowano 6 sierpnia 201410 l sałatkę z majonezem to chyba tylko cebulaki robią Mówie o takiej z sałatą cnie. Bo jarzynowa to wiadomo.
Opublikowano 7 sierpnia 201410 l no niestety zyjemy w polsce, w naszej kulturze od czasow prl jak widac do dzisiaj - dobra impreza domowa nie moze funkcjonowac bez salatki warzywnej/ziemniaczanej/betoniary/szalotu (rowne wersje jezykowe zalezne od regionu) i frankfuterkow i ludzie innych saletek nie znaja
Opublikowano 7 sierpnia 201410 l Sałatka jarzynowa (jeszcze inna nazwa) GOTY. Ale po tylu latach jej jedzenia, czasem spojrzeć na nią nie mogę, sałatka gyros, albo z porem GOTG
Opublikowano 7 sierpnia 201410 l no właśnie, co wy gadacie. majonez w sałatce gyros obowiązkowo. i jeszcze do sałatki z ogórków i makaronu z fasoli mun (no ale okej, tu nie ma sałaty).
Opublikowano 7 sierpnia 201410 l mnie rozbraja elastyczność sałatki z tuńczyka, co gdzieś zamówie/zjem u rodziny/znajomych to każdy robi inną. jedna osoba daje kukurydzy druga bez, majonezem/bez majonezu, papryką itd. chyba jedynym składnikiem stałym jest tuńczyk i pieprz.
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.