hooki 194 Opublikowano 31 lipca 2014 Opublikowano 31 lipca 2014 może nie lubi całej populacji ludzi i woli spokojnie zjeść w domu w samotności bez konieczności przebywania z ludźmi, z tą podłą rasą. Cytuj
balon 5 375 Opublikowano 31 lipca 2014 Opublikowano 31 lipca 2014 (edytowane) Uwaga pozew od sokolowa juz leci. Ja raz kupilem sokolowa i byl gorszy niz to mielone wolowe z tesco Akurat Sokołôw to chyba największy polski producentm mięsa, masówka. Robi m.in. dla Biedry. Przez dobry mięsne rozumiem działające tylko na danym regionie/województwie a nie sprzedające na całą Polsze i pół Europy jak np Sokołów, który jest takim Januszem rynku mięsnego Edytowane 31 lipca 2014 przez balon Cytuj
Mejm 15 364 Opublikowano 31 lipca 2014 Opublikowano 31 lipca 2014 Twoj para-argument moze nie bylby inwalida gdybym sam sobie mogl piwo warzyc w chacie. A co to za problem? Mój ziomek warzy sobie w chacie. I co sobie chwali bardziej? Robne czy podobne kupne? Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Opublikowano 3 sierpnia 2014 gdzie sa najlepsze burgery w warszawie? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Opublikowano 3 sierpnia 2014 no to prawda, wg mojej bardzo subiektywnej opinii, oraz wg nieco mniej subiektywnej opinii moich znajomych to najlepsze burgery w wawie jadłem u siebie w domy gdy je sam zrobiłem ale mówiąc całkowicie poważnie to burgerowni w wawie jest bardzo dużo, cała chmara, wiec trudno jednoznacznie powiedzieć które są najlepsze jedna z pierwszych burgerowni która zapoczątkowała trend to "burger bar", wyróżnia się bardzo wyskokimi cenami oraz mięsem z krów rasy mięsnej (co w polsce jest rzadkością bo większość wołowiny powstaje z ras mlecznych które są zbyt stare by dawać mleko), robią też podobno własne bułki. jadłem tam raz i było dobre, ale jedynie dobre, nie budziło wielkiego zachwytu, a burger za 28zł powinien budzić chociaż troche zachwytu dlatego serio myślę że nie ma jednoznacznej odpowiedzi na to pytanie, każdy woli co innego, ja nawet nie potrafie określić jaki jest dla mnie najlepszy, czyli nawet subiektywnej oceny nie jestem pewny Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 4 sierpnia 2014 Opublikowano 4 sierpnia 2014 to zapraszasz na te burgery czy nie? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 4 sierpnia 2014 Opublikowano 4 sierpnia 2014 gdzie sa najlepsze burgery w warszawie? Barn Burger polecam gorąco. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Opublikowano 6 sierpnia 2014 w maku mają nową rzecz - grand royal orginal jadłem wczoraj i mimo że wydaje się to bardzo standardową kombinacją składników to był słaby, jakoś te smaki nie pasowały do siebie i sie gryzły, nie wiem jak to możliwe bo pomidor cebula, sałata i ogorek to wydaje sie typowe i dobre połączenie, w dodatku mial fajny sos majonezowy, ale ogolnie słaby był, żałowałem że nie wzialem podwojnego mc royala zamiast tego Cytuj
Daffy 10 634 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Opublikowano 6 sierpnia 2014 czekam z utesknieniem na post, w ktorym napiszesz ze zjadles cos zdrowego i nie tlustego Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Opublikowano 6 sierpnia 2014 w temacie fastfood raczej mała na to szansa ale pare tygodni temu jadłem sałatke, wrzucałem posta o tym;p Cytuj
Rayos 3 188 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Opublikowano 6 sierpnia 2014 sałatka ze szklanką tłuszczu to nadal nie jest zdrowy posiłek, Yano Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Dal salatke a i tak zostal zbesztany. Niesprawiedliwosc. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 sierpnia 2014 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Dal salatke a i tak zostal zbesztany. Niesprawiedliwosc. No z majonezem i kabanosami. Cały janek. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Opublikowano 6 sierpnia 2014 bo co to za sałatka bez majonezu? a kabanos to żeby cie podrażnić ;p Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 sierpnia 2014 Opublikowano 6 sierpnia 2014 sałatkę z majonezem to chyba tylko cebulaki robią Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Opublikowano 6 sierpnia 2014 <wyobraża sobie yanusza drażniącego blubera kabanosem> 2 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 6 sierpnia 2014 Opublikowano 6 sierpnia 2014 sałatkę z majonezem to chyba tylko cebulaki robią Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 sierpnia 2014 Opublikowano 6 sierpnia 2014 sałatkę z majonezem to chyba tylko cebulaki robią Mówie o takiej z sałatą cnie. Bo jarzynowa to wiadomo. Cytuj
Daffy 10 634 Opublikowano 7 sierpnia 2014 Opublikowano 7 sierpnia 2014 no niestety zyjemy w polsce, w naszej kulturze od czasow prl jak widac do dzisiaj - dobra impreza domowa nie moze funkcjonowac bez salatki warzywnej/ziemniaczanej/betoniary/szalotu (rowne wersje jezykowe zalezne od regionu) i frankfuterkow i ludzie innych saletek nie znaja Cytuj
Rayos 3 188 Opublikowano 7 sierpnia 2014 Opublikowano 7 sierpnia 2014 Sałatka jarzynowa (jeszcze inna nazwa) GOTY. Ale po tylu latach jej jedzenia, czasem spojrzeć na nią nie mogę, sałatka gyros, albo z porem GOTG Cytuj
assassine 1 724 Opublikowano 7 sierpnia 2014 Opublikowano 7 sierpnia 2014 no właśnie, co wy gadacie. majonez w sałatce gyros obowiązkowo. i jeszcze do sałatki z ogórków i makaronu z fasoli mun (no ale okej, tu nie ma sałaty). Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 7 sierpnia 2014 Opublikowano 7 sierpnia 2014 mnie rozbraja elastyczność sałatki z tuńczyka, co gdzieś zamówie/zjem u rodziny/znajomych to każdy robi inną. jedna osoba daje kukurydzy druga bez, majonezem/bez majonezu, papryką itd. chyba jedynym składnikiem stałym jest tuńczyk i pieprz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi