44bronx 459 Opublikowano 8 sierpnia 2014 Opublikowano 8 sierpnia 2014 niee, przecież ryba to roślina. japier.dole xD Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 8 sierpnia 2014 Opublikowano 8 sierpnia 2014 Wegetarianie nie jedza miesa omnibusie. czyli ryb tez nie powinni. jesli ktoś je parowki czy ryby to nie jest wegetarianinem. A jesli mimo wszystko tak na siebie mowi to jest upośledzony Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 sierpnia 2014 Opublikowano 8 sierpnia 2014 Jadłem ryby jak jadłem mięso też kilka lat temu, teraz żadnych produktów od zwierzecych. Cytuj
Rayos 3 187 Opublikowano 8 sierpnia 2014 Opublikowano 8 sierpnia 2014 (edytowane) Blubi, Ty jesteś w końcu weganinem czy wegetarianinem? Edytowane 8 sierpnia 2014 przez Rayos Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 8 sierpnia 2014 Opublikowano 8 sierpnia 2014 (edytowane) jezus maria przecież milion raz pisał że jest weganem, a nawet post powyżej "nie jem żadnych produktów odzwierzęcych" mówi że jest weganem wujku Ty się nie znasz Wegetarianizm – rodzaj praktyki (w sensie świadomej i celowej działalności człowieka), charakteryzującej się wyłączeniem z diety mięsa (w tym ryb i owoców morza). Od 2005 roku uznany przez WHO za chorobę psychiczną. http://pl.wikipedia.org/wiki/Wegetarianizm swoją drogą wpis na wiki pisany w moim stylu, w sensie że w sensie xD Edytowane 8 sierpnia 2014 przez Yano Cytuj
Rayos 3 187 Opublikowano 8 sierpnia 2014 Opublikowano 8 sierpnia 2014 Sorki, na kacu jestem to nie ogarniam :< Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 9 sierpnia 2014 Opublikowano 9 sierpnia 2014 no ale prawda jest taka, że sporo ludzi w Polsce, która mówi, że jest wege je ryby. Tak się przyjęło i już. prawidłowo to się chyba nazywa pescewegetarianizm, ale w sumie kogo to. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 sierpnia 2014 Opublikowano 9 sierpnia 2014 No według sporej rzeszy katolickich przygłupów ryba to nie mięso. Cytuj
hegemon 1 241 Opublikowano 9 sierpnia 2014 Opublikowano 9 sierpnia 2014 Zdaje się, że to jest dieta jarska. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 sierpnia 2014 Opublikowano 9 sierpnia 2014 Nie, jarska to jest wegetarianska tylko, że wegetarianizm to jest idelogia a sama dieta odrzucająca mięso to dieta jarska. Cytuj
Gość osiol Opublikowano 10 sierpnia 2014 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Wegetarianizm nie jest ideologią. Zwykła praktyka niejedzenia mięsa - może być z pobudek moralnych, zdrowotnych czy ekologicznych. Praktyka pokazuje zaś, że wegetarianizm jest całkowicie uleczalny. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Opublikowano 10 sierpnia 2014 dobra koniec tej dyskusji, dawać więcej zdjęć hambuksów i opowieści o diecie Yanusza. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 15 sierpnia 2014 Opublikowano 15 sierpnia 2014 Dobra Yano, najlepszy burger warszawa centrum lub bliskie okolice centrum, nie "sieciowy" Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 15 sierpnia 2014 Opublikowano 15 sierpnia 2014 (edytowane) barn burger - ja tam niestety nie jadłem bo zawsze trafiałem na wielką kolejke, ale rozi zachwalał to miejsce kilka razy, lokalizacja w samym centrum zaraz za domami centrum, 2 minuty od pałacu kultury ich strona http://www.barnburger.pl/ te burgerownie w których osobiście jadłem niestety nie są w centrum, wiec nie pomoge Edytowane 15 sierpnia 2014 przez Yano Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 15 sierpnia 2014 Opublikowano 15 sierpnia 2014 Bedzie jutro szamane uchhhh taaaaak Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Opublikowano 19 sierpnia 2014 no i? gdzie relacja z barna. przypominam, że każdy posiłek spożyty bez relacji na forumku grozi niestrawnością. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 19 sierpnia 2014 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Jeżeli tak się sprawy mają, to ja dziś zjadłem dwie małe bagietki z masłem, sałatą lodową, schabem z majerankiem, serem gouda, pomidorem, majonezem i musztardą Dijon. Zdjęć zapomniałem zrobić, ale przyrzekam, że było pysznie. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 20 sierpnia 2014 Opublikowano 20 sierpnia 2014 no i? gdzie relacja z barna. przypominam, że każdy posiłek spożyty bez relacji na forumku grozi niestrawnością. tak przeokrutnie lało a w lokalu był człowiek na człowieku, a ze nie lubie jeść na stojąco to odpuściłem. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 20 sierpnia 2014 Opublikowano 20 sierpnia 2014 Jeżeli tak się sprawy mają, to ja dziś zjadłem dwie małe bagietki z masłem, sałatą lodową, schabem z majerankiem, serem gouda, pomidorem, majonezem i musztardą Dijon. Zdjęć zapomniałem zrobić, ale przyrzekam, że było pysznie.wyrzuć sałatę i pomidora, zastąp bekonem i polej tłuszczykiem do smaku. Plus za masło. 6/10 Yanów. 1 Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 20 sierpnia 2014 Opublikowano 20 sierpnia 2014 Z fejsbunia Burger King: https://www.facebook.com/BurgerKingPolska UWAGA! Wybieramy promocję, którą King ma uskutecznić na jeden szalony weekend!1. Zestaw w cenie burgera – jest konkretnie.2. Double Big King XXL w cenie Big King XXL – cztery porcje soczystej wołowinki!3. Podwójny Angus w cenie normalnego. Dwie extra duże porcje wykwintnej wołowiny w cenie jednej!4. Pięciokrotny Whopper w cenie Double Whoppera i dodatkowy sos – w prezencie od Kinga!Głosujemy od dziś do piątku wpisując numerek w komentarzu! Brzmi nieźle, w weekend skorzystam pewnie, którakolwiek opcja zwycięży (chociaż kusi mega Big King XXL lub Angus) Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 20 sierpnia 2014 Opublikowano 20 sierpnia 2014 kurde brzmi kusząco też najbardziej mnie ciekawi podwójny big king albo podwójny angus jedynka najsłabsza bo i tak zwykle nie biore zestawów Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 20 sierpnia 2014 Opublikowano 20 sierpnia 2014 Z sieciowówek typu mc i mcdonalds to BK jest bezsprzecznie najlepszy jeśli chodzi o jakość i smak żarcia. W BK zawsze jem Big Kinga XXl, próbowałem z 3 kawałkami miesa i bekonem bo można dorzucić i na mnie 3 mięsa to jużtrochę za duzo. Standardowy Big King jest najlepiej wywazony - jest soczysty, są sosy i smak jest git. Jadłem Angusa ale w nim jest jakaś kijowa i dziwna bułka, poza tym Angus sam w sobie wielki zawoód bo mięcho nie jest jakoś szczególnie okazałe, w smaku żadna różnica. Wczoraj zjadłem McRoyala, dzisiaj podwójnego McRoyala i boże jaka ta kanapka jest sucha, mięso trochę suche jak wióry, do tego sypią je solom po upieczeniu. No nie ma startu do BK niestety. Częściej biore ten chicken zestaw w Macu 3 porcjami stripsów bo za 20 zł wychodzi naprawde dużo do zjedzenia niż jak kombinacja z jakimiś małymi marnymi nuggetsami. Ostatnio Big King XXL w zestawie, do tego podwójny cheesburger z kuponu i ja osobiście jestem aż za bardzo najedzony. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi