Opublikowano 8 sierpnia 201410 l Wegetarianie nie jedza miesa omnibusie. czyli ryb tez nie powinni. jesli ktoś je parowki czy ryby to nie jest wegetarianinem. A jesli mimo wszystko tak na siebie mowi to jest upośledzony
Opublikowano 8 sierpnia 201410 l Jadłem ryby jak jadłem mięso też kilka lat temu, teraz żadnych produktów od zwierzecych.
Opublikowano 8 sierpnia 201410 l Blubi, Ty jesteś w końcu weganinem czy wegetarianinem? Edytowane 8 sierpnia 201410 l przez Rayos
Opublikowano 8 sierpnia 201410 l jezus maria przecież milion raz pisał że jest weganem, a nawet post powyżej "nie jem żadnych produktów odzwierzęcych" mówi że jest weganem wujku Ty się nie znasz Wegetarianizm – rodzaj praktyki (w sensie świadomej i celowej działalności człowieka), charakteryzującej się wyłączeniem z diety mięsa (w tym ryb i owoców morza). Od 2005 roku uznany przez WHO za chorobę psychiczną. http://pl.wikipedia.org/wiki/Wegetarianizm swoją drogą wpis na wiki pisany w moim stylu, w sensie że w sensie xD Edytowane 8 sierpnia 201410 l przez Yano
Opublikowano 9 sierpnia 201410 l no ale prawda jest taka, że sporo ludzi w Polsce, która mówi, że jest wege je ryby. Tak się przyjęło i już. prawidłowo to się chyba nazywa pescewegetarianizm, ale w sumie kogo to.
Opublikowano 9 sierpnia 201410 l Nie, jarska to jest wegetarianska tylko, że wegetarianizm to jest idelogia a sama dieta odrzucająca mięso to dieta jarska.
Opublikowano 10 sierpnia 201410 l Wegetarianizm nie jest ideologią. Zwykła praktyka niejedzenia mięsa - może być z pobudek moralnych, zdrowotnych czy ekologicznych. Praktyka pokazuje zaś, że wegetarianizm jest całkowicie uleczalny.
Opublikowano 10 sierpnia 201410 l dobra koniec tej dyskusji, dawać więcej zdjęć hambuksów i opowieści o diecie Yanusza.
Opublikowano 15 sierpnia 201410 l Dobra Yano, najlepszy burger warszawa centrum lub bliskie okolice centrum, nie "sieciowy"
Opublikowano 15 sierpnia 201410 l barn burger - ja tam niestety nie jadłem bo zawsze trafiałem na wielką kolejke, ale rozi zachwalał to miejsce kilka razy, lokalizacja w samym centrum zaraz za domami centrum, 2 minuty od pałacu kultury ich strona http://www.barnburger.pl/ te burgerownie w których osobiście jadłem niestety nie są w centrum, wiec nie pomoge Edytowane 15 sierpnia 201410 l przez Yano
Opublikowano 19 sierpnia 201410 l no i? gdzie relacja z barna. przypominam, że każdy posiłek spożyty bez relacji na forumku grozi niestrawnością.
Opublikowano 19 sierpnia 201410 l Jeżeli tak się sprawy mają, to ja dziś zjadłem dwie małe bagietki z masłem, sałatą lodową, schabem z majerankiem, serem gouda, pomidorem, majonezem i musztardą Dijon. Zdjęć zapomniałem zrobić, ale przyrzekam, że było pysznie.
Opublikowano 20 sierpnia 201410 l no i? gdzie relacja z barna. przypominam, że każdy posiłek spożyty bez relacji na forumku grozi niestrawnością. tak przeokrutnie lało a w lokalu był człowiek na człowieku, a ze nie lubie jeść na stojąco to odpuściłem.
Opublikowano 20 sierpnia 201410 l Jeżeli tak się sprawy mają, to ja dziś zjadłem dwie małe bagietki z masłem, sałatą lodową, schabem z majerankiem, serem gouda, pomidorem, majonezem i musztardą Dijon. Zdjęć zapomniałem zrobić, ale przyrzekam, że było pysznie.wyrzuć sałatę i pomidora, zastąp bekonem i polej tłuszczykiem do smaku. Plus za masło. 6/10 Yanów.
Opublikowano 20 sierpnia 201410 l Z fejsbunia Burger King: https://www.facebook.com/BurgerKingPolska UWAGA! Wybieramy promocję, którą King ma uskutecznić na jeden szalony weekend!1. Zestaw w cenie burgera – jest konkretnie.2. Double Big King XXL w cenie Big King XXL – cztery porcje soczystej wołowinki!3. Podwójny Angus w cenie normalnego. Dwie extra duże porcje wykwintnej wołowiny w cenie jednej!4. Pięciokrotny Whopper w cenie Double Whoppera i dodatkowy sos – w prezencie od Kinga!Głosujemy od dziś do piątku wpisując numerek w komentarzu! Brzmi nieźle, w weekend skorzystam pewnie, którakolwiek opcja zwycięży (chociaż kusi mega Big King XXL lub Angus)
Opublikowano 20 sierpnia 201410 l kurde brzmi kusząco też najbardziej mnie ciekawi podwójny big king albo podwójny angus jedynka najsłabsza bo i tak zwykle nie biore zestawów
Opublikowano 20 sierpnia 201410 l Z sieciowówek typu mc i mcdonalds to BK jest bezsprzecznie najlepszy jeśli chodzi o jakość i smak żarcia. W BK zawsze jem Big Kinga XXl, próbowałem z 3 kawałkami miesa i bekonem bo można dorzucić i na mnie 3 mięsa to jużtrochę za duzo. Standardowy Big King jest najlepiej wywazony - jest soczysty, są sosy i smak jest git. Jadłem Angusa ale w nim jest jakaś kijowa i dziwna bułka, poza tym Angus sam w sobie wielki zawoód bo mięcho nie jest jakoś szczególnie okazałe, w smaku żadna różnica. Wczoraj zjadłem McRoyala, dzisiaj podwójnego McRoyala i boże jaka ta kanapka jest sucha, mięso trochę suche jak wióry, do tego sypią je solom po upieczeniu. No nie ma startu do BK niestety. Częściej biore ten chicken zestaw w Macu 3 porcjami stripsów bo za 20 zł wychodzi naprawde dużo do zjedzenia niż jak kombinacja z jakimiś małymi marnymi nuggetsami. Ostatnio Big King XXL w zestawie, do tego podwójny cheesburger z kuponu i ja osobiście jestem aż za bardzo najedzony.