Skocz do zawartości

Fast food

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wegetarianie nie jedza miesa omnibusie.

czyli ryb tez nie powinni.

jesli ktoś je parowki czy ryby to nie jest wegetarianinem. A jesli mimo wszystko tak na siebie mowi to jest upośledzony

Opublikowano

Jadłem ryby jak jadłem mięso też kilka lat temu, teraz żadnych produktów od zwierzecych.

Opublikowano (edytowane)

jezus maria przecież milion raz pisał że jest weganem, a nawet post powyżej "nie jem żadnych produktów odzwierzęcych" mówi że jest weganem

wujku Ty się nie znasz

Wegetarianizm – rodzaj praktyki (w sensie świadomej i celowej działalności człowieka), charakteryzującej się wyłączeniem z diety mięsa (w tym ryb i owoców morza). Od 2005 roku uznany przez WHO za chorobę psychiczną.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Wegetarianizm

swoją drogą wpis na wiki pisany w moim stylu, w sensie że w sensie xD

Edytowane przez Yano
Opublikowano

No według sporej rzeszy katolickich przygłupów ryba to nie mięso.

Opublikowano

Nie, jarska to jest wegetarianska tylko, że wegetarianizm to jest idelogia a sama dieta odrzucająca mięso to dieta jarska.

Opublikowano

Wegetarianizm nie jest ideologią. Zwykła praktyka niejedzenia mięsa - może być z pobudek moralnych, zdrowotnych czy ekologicznych.

Praktyka pokazuje zaś, że wegetarianizm jest całkowicie uleczalny.

Gość Orzeszek
Opublikowano

Dobra Yano, najlepszy burger warszawa centrum lub bliskie okolice centrum, nie "sieciowy"

Opublikowano (edytowane)

barn burger - ja tam niestety nie jadłem bo zawsze trafiałem na wielką kolejke, ale rozi zachwalał to miejsce kilka razy, lokalizacja w samym centrum zaraz za domami centrum, 2 minuty od pałacu kultury

DSC02473-600x450.jpg

ich strona

http://www.barnburger.pl/

te burgerownie w których osobiście jadłem niestety nie są w centrum, wiec nie pomoge

Edytowane przez Yano
Opublikowano

Jeżeli tak się sprawy mają, to ja dziś zjadłem dwie małe bagietki z masłem, sałatą lodową, schabem z majerankiem, serem gouda, pomidorem, majonezem i musztardą Dijon. Zdjęć zapomniałem zrobić, ale przyrzekam, że było pysznie.

Gość Orzeszek
Opublikowano

no i? gdzie relacja z barna. przypominam, że każdy posiłek spożyty bez relacji na forumku grozi niestrawnością.

tak przeokrutnie lało a w lokalu był człowiek na człowieku, a ze nie lubie jeść na stojąco to odpuściłem.

Opublikowano

Jeżeli tak się sprawy mają, to ja dziś zjadłem dwie małe bagietki z masłem, sałatą lodową, schabem z majerankiem, serem gouda, pomidorem, majonezem i musztardą Dijon. Zdjęć zapomniałem zrobić, ale przyrzekam, że było pysznie.

wyrzuć sałatę i pomidora, zastąp bekonem i polej tłuszczykiem do smaku. Plus za masło. 6/10 Yanów.
  • Plusik 1
Opublikowano

Z fejsbunia Burger King: https://www.facebook.com/BurgerKingPolska

UWAGA! Wybieramy promocję, którą King ma uskutecznić na jeden szalony weekend!
1. Zestaw w cenie burgera – jest konkretnie.

2. Double Big King XXL w cenie Big King XXL – cztery porcje soczystej wołowinki!

3. Podwójny Angus w cenie normalnego. Dwie extra duże porcje wykwintnej wołowiny w cenie jednej!

4. Pięciokrotny Whopper w cenie Double Whoppera i dodatkowy sos – w prezencie od Kinga!

Głosujemy od dziś do piątku wpisując numerek w komentarzu!

Brzmi nieźle, w weekend skorzystam pewnie, którakolwiek opcja zwycięży (chociaż kusi mega Big King XXL lub Angus)

Opublikowano

Z sieciowówek typu mc i mcdonalds to BK jest bezsprzecznie najlepszy jeśli chodzi o jakość i smak żarcia. W BK zawsze jem Big Kinga XXl, próbowałem z 3 kawałkami miesa i bekonem bo można dorzucić i na mnie 3 mięsa to jużtrochę za duzo. Standardowy Big King jest najlepiej wywazony - jest soczysty, są sosy i smak jest git. Jadłem Angusa ale w nim jest jakaś kijowa i dziwna bułka, poza tym Angus sam w sobie wielki zawoód bo mięcho nie jest jakoś szczególnie okazałe, w smaku żadna różnica.

Wczoraj zjadłem McRoyala, dzisiaj podwójnego McRoyala i boże jaka ta kanapka jest sucha, mięso trochę suche jak wióry, do tego sypią je solom po upieczeniu. No nie ma startu do BK niestety. Częściej biore ten chicken zestaw w Macu 3 porcjami stripsów bo za 20 zł wychodzi naprawde dużo do zjedzenia niż jak kombinacja z jakimiś małymi marnymi nuggetsami.

Ostatnio Big King XXL w zestawie, do tego podwójny cheesburger z kuponu i ja osobiście jestem aż za bardzo najedzony.