_Red_ 12 065 Opublikowano 20 sierpnia 2014 Opublikowano 20 sierpnia 2014 Jak wygra opcja z double kingiem xxl to beda az 4 kotlety. Pewnie to bydle sobie podziele na dwa posilki. Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 20 sierpnia 2014 Opublikowano 20 sierpnia 2014 Jak wygra opcja z double kingiem xxl to beda az 4 kotlety. Pewnie to bydle sobie podziele na dwa posilki."Teraz nie mogę już jeść, ale wpadne za jakieś 3 godzinki i pani mi odgrzeje ok?" Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 20 sierpnia 2014 Opublikowano 20 sierpnia 2014 Ee.. bardziej myslalem o opcji 'na wynos'. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 20 sierpnia 2014 Opublikowano 20 sierpnia 2014 winner wpier.doli dwa naraz :O Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 20 sierpnia 2014 Opublikowano 20 sierpnia 2014 Właśnie, Bizon mi przypomniał o tym (pipi)ym podwójnym McRoyalu. Byłem ze 3 tygodnie temu na moim napoju Bogów, czyli Shake z kawa, no i widze, że jest ta kanapaka. Myślę sobie, na forumku się spuszczali nad nią to zjem. Powiem jedno, kwintesencja Maka, czyli sucha, śmierdząca wołowina razy dwa. Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 23 sierpnia 2014 Opublikowano 23 sierpnia 2014 No i hooy strzelił podwójnego angusa czy double kinga xxl. Pajace demokratycznie wybrali opcję dowolnego zestawu z gratisowymi frytkami i colą -_- (czyli tylko cena burgera). Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 23 sierpnia 2014 Opublikowano 23 sierpnia 2014 (edytowane) co za (pipi)owe posunięcie... a nawet mocno rozważałem jak zaplamnować ten weekend by wylądować w okolicy BK.. ale w takim przypadku kłade na to lache, bo i tak praktycznie nigdy nie biore zestawów, i zupełnie mnie nie rusza kupno big kinga xxl za 16zł (swoją drogą wygurowana cena) żeby dostać ziemniaka i rozwodnioną cole w tej cenie... ah, a gdyby wygrał powdowjny big king albo angus to bym się przejechał do BK by zażyć podwójną dawkę mięsa Edytowane 23 sierpnia 2014 przez Yano Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 23 sierpnia 2014 Opublikowano 23 sierpnia 2014 Łączę się z Tobą w bólu nad utraconą poczwórną porcją pysznej wołowiny (na rzecz koncentratu coli i kartofla smażonego w oleju). Poza tym to najtańsze zagranie dla BK - ile ich będzie kosztowało gratisowe picie i fryty? 1,50 zł w hurcie? A takie dodatkowe 200-250g wołowiny to dużo większy wydatek. "Demokracja" my ass. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 24 sierpnia 2014 Opublikowano 24 sierpnia 2014 Możliwe, że to głosowanie było ukartowane i po prostu wybrali najbardziej ekonomiczną opcję. Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 25 sierpnia 2014 Opublikowano 25 sierpnia 2014 A u Was w BK też nigdy nie ma ludzi? W Gdańskiej Galerii Baltyckiej jest obok Maka, który zawsze jest zawalony ludźmi, a do Burger Kinga zawsze pusto. Cytuj
assassine 1 724 Opublikowano 25 sierpnia 2014 Opublikowano 25 sierpnia 2014 też pusto. wzięłam tam raz tortillę. nie jadłam w życiu gorszej, nawet cygan z dworca nie chciał dojeść. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 25 sierpnia 2014 Opublikowano 25 sierpnia 2014 Kupowanie tortilli w BK, Nikola Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 25 sierpnia 2014 Opublikowano 25 sierpnia 2014 No to jest trochę fail. To jak pójście do Maka na sałatkę i późniejsze narzekanie na nią. Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 25 sierpnia 2014 Opublikowano 25 sierpnia 2014 Też zawsze chciałem spróbować tortilli z BK, ale zastanawiało mnie, czemu nikt jej nie chwali. Choćby i tutaj. Cytuj
Gość Opublikowano 25 sierpnia 2014 Opublikowano 25 sierpnia 2014 (edytowane) Bo BK w Polsce to pyta. W USA Mac jest niejadalny i BK jest alternatywa. Edytowane 25 sierpnia 2014 przez Gość Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 25 sierpnia 2014 Opublikowano 25 sierpnia 2014 Moim zdaniem, BK miażdży Maka pod względem smaku hamburgerów. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Opublikowano 26 sierpnia 2014 To ześ ameryke odkrył. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Opublikowano 26 sierpnia 2014 ostatnio nabrałem ochoty na domowe hotdogi, bez wielkich udziewnien, bułka, parówka, ogórek i pomidor, (+keczup, musztarda, majonez) ale jako wisienke na torcie kupilem sobie smażoną cebulę którą bardzo lubie do hotdogów. dziś też zamierzam dodać ją do hamburgerów tylko że jest pewien kłopot, kupilem duże opakowanie które trzeba dosyć szybko zjeść bo potem robi się mniej chrupiąca, a przecież nie będe przez 2 tygodnie codziennie wpieprzał hotdogów dlatego mam pytanie - znacie jakieś inne fajne sposoby na wykorzystanie takiej cebuli? najlepiej w większych ilościach ja sam nie wiem, zwykła kanapka raczej nie brzmi zbyt kusząco, podobnie sosy pomidorowe do spagetii też chyba niezbyt pasują , macie jakieś dobre patenty? Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Opublikowano 26 sierpnia 2014 kopytka, pyzy, pierogi, oczywiscie do hamburgera na sniadanie jak znalazl, tortilla Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 26 sierpnia 2014 Opublikowano 26 sierpnia 2014 ostatnio nabrałem ochoty na domowe hotdogi, bez wielkich udziewnien, bułka, parówka, ogórek i pomidor, (+keczup, musztarda, majonez) ale jako wisienke na torcie kupilem sobie smażoną cebulę którą bardzo lubie do hotdogów. dziś też zamierzam dodać ją do hamburgerów tylko że jest pewien kłopot, kupilem duże opakowanie które trzeba dosyć szybko zjeść bo potem robi się mniej chrupiąca, a przecież nie będe przez 2 tygodnie codziennie wpieprzał hotdogów dlatego mam pytanie - znacie jakieś inne fajne sposoby na wykorzystanie takiej cebuli? najlepiej w większych ilościach ja sam nie wiem, zwykła kanapka raczej nie brzmi zbyt kusząco, podobnie sosy pomidorowe do spagetii też chyba niezbyt pasują , macie jakieś dobre patenty? dodaj tłuszcz, uformuj hamburgery, zeżryj Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Opublikowano 26 sierpnia 2014 To ześ ameryke odkrył. No nie wiem, czy to taka oczywista rzecz, skoro kolejki zazwyczaj są 3-4 razy większe do Maka. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Opublikowano 26 sierpnia 2014 w macu jest taniej, jakiś nedzny cheesburger jest po 3 zł placowek BK jest mało, nikt nie bedzie jechal na drugi koniec miasta do BK skoro po drodze ma 5 róznych marek fast foodow po drodze Dobry zestaw w BK to zwykle minimum 20 zł, polacy lubia jak najtaniej wiec jedza cokolwiek w macu - za 20 zł to maja 6 cheezburgerow Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 26 sierpnia 2014 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Ale o czy ty pie,rdolisz, chodzi o sytaucje gdy MC jest obok BK np. w jakies galerii. Przejdz się do Malty w Posen, ludzie od BK maja pajeczyny na kasach, a mc lokal obok ciagle kolejki. Bk tez przeciez ma tanie hamburgery. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Opublikowano 26 sierpnia 2014 posen jest so 2004, i jezdza tam jakimis daczami wiec co ty opowiadasz najtansza bulka w BK jest za 5 zł (whooper junior) i to dlatego ze promocja moze u was sa kolejki, w katowicach galeria katowicka i w warszawie na wylocie w kierunku A1 jest duzo ludzi nie wiem po co ta licytacja gdzie wiecej ludzi siedzi bo to nie ma zadnego odniesienia na smacznosc miliony much je krowie kupy jezeli w ten sposob mamy porownywac - najprosciej to wybierz sie do MC, zjedz podwojnego mc royala, i wez big kinga xxl i porownaj sam w galeriach handlowych najczesciej widze ze najbardziej oblegane jest kfc z kilometrowymi kolejkami, polacy jak amerykanskie czarnuchy wiedza ze kurczak najlepszy, zaden burger nie podskoczy ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi