Gość Orzeszek Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 Autokorekta Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 Podpowiem Tobie Yano. Takie jak "bółka" czy "jeż" będą się zdarzać na tym forum bo nie ma ludzi idealnych. Z tego co widzę do tego miana chyba aspiruje Red, który czyta każdy post z dokładnością zegarmistrza i cytuje ludzi fontem 40 jak wyłapie tylko jakiś błąd. Osobiście tego nie rozumiem, może ma w tym jakiś cel. Może myśli, że jak mi to wypomni to będę mniej zadowolony ze swojego życia, zacznę się douczać, obleję się rumieńcem. p.s. Akurat z tym jeżem to była klasyczna autokorekta iPada, więc tym razem pudło Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 kiedyś ktoś mnie ostro zjechał jak napisałem "bółka" zamiast bułka, a powyżej widze sporo takich zwrotów, o co chodzi? Jesteś taki fajny, że się po prostu przyjęło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 - Co jeż jeż? - Nic miś miś Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 https://www.facebook.com/video.php?v=780891115267486&set=vb.162725773750693&type=2&theater Obiecaliśmy Wam kubełkową niespodziankę… Zaczynamy już od 2 września! 10 kawałków pysznego kurczaka w super cenie – 14,95zł! W każdy wtorek, w każdej restauracji KFC! no nie wiem co to za deal. Za 23zl masz 15 hot wingsow i 2 paczki frytasowa a tu za 15 zl 10 sztuk... hot wingsy to najgorsze ścierwo w KFC Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 008 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 Podpowiem Tobie Yano. Takie jak "bółka" czy "jeż" będą się zdarzać na tym forum bo nie ma ludzi idealnych. Z tego co widzę do tego miana chyba aspiruje Red, który czyta każdy post z dokładnością zegarmistrza i cytuje ludzi fontem 40 jak wyłapie tylko jakiś błąd. Osobiście tego nie rozumiem, może ma w tym jakiś cel. Może myśli, że jak mi to wypomni to będę mniej zadowolony ze swojego życia, zacznę się douczać, obleję się rumieńcem. p.s. Akurat z tym jeżem to była klasyczna autokorekta iPada, więc tym razem pudło Hehe, jaka defensywa na słitaśne zdjęcie jeżyka gdzie głównie chodziło o dwuznaczność błędu podanego przez Ciebie słowa. Tak bardzo piecze. Font był 48. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 (edytowane) A ostatnio jak powiększyłeś (już w sumie nie pamiętam jaki wyraz) to co to była za dwuznaczność ? Pęknięty jeż ? Dojdzie do tego, że będę sprawdzał posty i edytował je na potęgę, bo będę czuł twoją presję A piecze i to bardzo, bo jadłem hot doga bez pomidora i z dużą ilością jalapeno. Edytowane 27 sierpnia 2014 przez balon Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 008 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 Wtedy chodziło o: <span style="font-size:24px">stereotypą</span></p> W zasadzie lubię jeszcze wypominać "bynajmniej". A poza tym nie jestem grammar nazi bo sam jak piszę szybko i siebie potem czytam, to brzmię jak półgłówek czasem.A ontopic, to znowu jakieś kupony do McDonalds mi wpadły. 10 zł za bigmac + frytki + cola, tylko po cholerę to. Jedyne co warto to 2x lody za 5zł, bo w macu faktycznie są zajebiście śmietankowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 - Co jeż jeż? - Nic miś miś lepsze jest mis spotyka jeza - co tam jez ? - jablko https://www.facebook.com/video.php?v=780891115267486&set=vb.162725773750693&type=2&theater Obiecaliśmy Wam kubełkową niespodziankę… Zaczynamy już od 2 września! 10 kawałków pysznego kurczaka w super cenie – 14,95zł! W każdy wtorek, w każdej restauracji KFC! no nie wiem co to za deal. Za 23zl masz 15 hot wingsow i 2 paczki frytasowa a tu za 15 zl 10 sztuk... hot wingsy to najgorsze ścierwo w KFC kwestia gustu, mi jedynie hot wingsy wchodza w kfc, udka i podudzia sa slabe. chyba ze jem jakiegos burgera czy twistera wtedy spoko Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 293 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 (edytowane) Ktoś wrzucił zdjęcie hot doga jak ze Statoila/BP i że niby takie były w latach '90. Tiaaa. Pamietam, że wtedy nie było takich bułek z dziurą na sos i parówę, tylko bułe kroilo sie z jednej strony: Tak to wygladalo w sklepiku szkolnym, na plakacie. W realu była parówa z ketchupem, surówka z kapustą do tego i 2,50 do zaplaty. Fajne czasy. Edytowane 27 sierpnia 2014 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 Ja z kolei jestem kurczakowym pudlem i w kfc jem tylko piersi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 Ja z kolei jestem kurczakowym pudlem i w kfc jem tylko piersi. +1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 Ktoś wrzucił zdjęcie hot doga jak ze Statoila/BP i że niby takie były w latach '90. Tiaaa. Pamietam, że wtedy nie było takich bułek z dziurą na sos i parówę, tylko bułe kroilo sie z jednej strony: Tak to wygladalo w sklepiku szkolnym, na plakacie. W realu była parówa z ketchupem, surówka z kapustą do tego i 2,50 do zaplaty. Fajne czasy. w krakowie na poczatku lat 90 tylko hotdogi pionowe byly sprzedawane, to byly czasy gdy na ulice wchodzily frytki ktore sprzedawali w takich obrzydliwych szarych papierowyh torbach xD + w mojej podstawowce czyli tak samo poczatek lat 90 sprzedawali hot dogi pionowe GOTY Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 W Zawierciu otworzyli lokal (lokal, to może za dużo powiedziane, bo to jest okienko) o nazwie 'Zapiekarnik' i serwują tam różnorakie zapiekanki, w wersjach 25 i 40 cm, oraz po bardzo dobrych cenach. Bardzo ładnie wyglądają. Muszę się tam wybrać kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 - Co jeż jeż? - Nic miś miś spaliłeś jeż coś sobie je, podchodzi misiek - co jesz? - co niedźwiedź? - co jesz jeżyku? - co niedźwiedź misiu? Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 008 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 To zupełnie nie tak. W oryginale było:- co jeż?- bółkę. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 ZA WAREDO ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 To zupełnie nie tak. W oryginale było: - co jeż? - bółkę. Nie zgodze sie. - co jez? - bólke - smarzoną? - nie, z winterszajer - w sensie kanapke? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
grabipl 151 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 (edytowane) Sorry, że wcinam się tak między wasze hot dogi i zapiekanki, ale narobiliście mi smaka na kapsalona i musze podzielić sie nim z wami http://pl.wikipedia.org/wiki/Kapsalon tu opis jego, bo raczej mało osób w polszy go zna, jeśli znajdziecie się na terenie Holandii lub Belgii to koniecznie spróbujcie. Postaram się zrobić zdjęcie z lokalu gdzie je podają Edytowane 27 sierpnia 2014 przez grabipl Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 Ruchałbym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 U nas tez to jest pod nazwa "surowa do kebaba". Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 Prawie 2 tys kalorii w daniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 Ja z kolei jestem kurczakowym pudlem i w kfc jem tylko piersi. Czyli co wtedy zamawiasz? Stripsy? Bo ja to na tych kawałkach kurczaka się nie znam, nie wiem, co jest co. Zawsze twistera biorę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 Krupek wez sie ogarnij, jak mozna nie odrozniac czesci kuraka. Piers - czyste biale mieso z przodu kury (tam gdzie cycki). A zamawiam poketa, tego z plackiem ziemniaczanym (innego chyba nie ma), grindera, kurito i te takie podluzne kanapeczki male, zapomnialem jak one sie nazywaja, daja je min. do b-smarta. Chyba doslownie 2-3 razy zamowilem cos "luzem" (jak stripsy czy hw). Kubelek jadlem raz i juz nigdy tego nie kupie. Ostatnio za to zasmakowalem w makdonaldowym chickenboxie. A jeszcze odnosnie BK to o ile kanapki sa zaj.ebiste to frytki maja po ch.uju. Najlepsze (i najwiecej) fryty sa w macu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi