balon 5 329 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 Ja w KFC to biorę prawie zawsze Grandera ale wersję bez boczku. Jakoś średnio mi on do kury pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 Sorry, że wcinam się tak między wasze hot dogi i zapiekanki, ale narobiliście mi smaka na kapsalona i musze podzielić sie nim z wami http://pl.wikipedia.org/wiki/Kapsalon tu opis jego, bo raczej mało osób w polszy go zna, jeśli znajdziecie się na terenie Holandii lub Belgii to koniecznie spróbujcie. Postaram się zrobić zdjęcie z lokalu gdzie je podają Robiłem kiedyś, bardzo fajna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 (edytowane) Ej no bo te zarcie tam się chvjowo nazywa, jakieś kentucky, stripsy, o to mi się rozchodzi. Też nie wiedziałem, że w każdej bułce jest pierś. A frytki najlepsze w KFC, domowe takie. Cześci kurczama przecież rozróżniam, o te nazwy w KFC mi chodziło. Edytowane 27 sierpnia 2014 przez krupek1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 Wniosek z tego taki, że krupek w życiu na oczy piersi nie widział. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 Ale to nie znaczy, że nie ruchał! Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 Wniosek z tego taki, że krupek w życiu na oczy piersi nie widział. Dopiero po ślubie przecież. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 żeby sie nie okazało po ślubie że laska ma penisa, a przecież boisz się takich rzeczy, lepiej sprawdź to wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 Żeby to sprawdzić to będzie musiał złapać za kuśkę. I wybuchnie mu mózg. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 Yano...zajmij się lepiej opracowywaniem planu na zagospodarowanie prażonej cebulki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 Ej no bo te zarcie tam się chvjowo nazywa, jakieś kentucky, stripsy, o to mi się rozchodzi. Też nie wiedziałem, że w każdej bułce jest pierś. Trudno zeby w kanapce bylo mieso z koscia. Cześci kurczama przecież rozróżniam, o te nazwy w KFC mi chodziło. Spoko, po prostu nie napisales tego w poprzednim poscie i zle cie zrozumialem. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 No wiesz, nie do końca mówisz prawdę. W kanapkach z Maka nie ma piersi. To masa drobiowa, coś jak w Nuggetsach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 No, ale z łyd to ona chyba nie jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 (edytowane) Ja pierwszego "francuskiego" h-d zjadlem we wschodnich niemczech bedac ultragnojem (5-6lat) i pamietam, ze dziwnie mi to wygladlo, ze tak mozna to jesc. Ale raczej smakowalo. ja w czeskim zoo. wysiadłem z przejażdżki po safari i wracałem z buta do wyjścia. na lewo nosorożce i żyrafy, na prawo buda z francuzami. no i pani w tej budzie wywierciła dziurę i wsadziła tam moją parówę. pamiętam jakby to było wczoraj. Edytowane 27 sierpnia 2014 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 No, ale z łyd to ona chyba nie jest. Z pisdy. Mięso z piersi nieco różni się wartosciami od reszty mięsa drobiowego, ja na to zwracam uwagę. Wiem, że, (pipi)a, kości tam nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 Jakimi wartościami czego? Czemu na mnie krzyczysz? ;( Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 Choćby mniej tłuszczu ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 Ale ja się tylko śmieję z łyd kurczoka ;( Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 No łydy kurczoka są śmieszne przecież. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 Ja pierwszego "francuskiego" h-d zjadlem we wschodnich niemczech bedac ultragnojem (5-6lat) i pamietam, ze dziwnie mi to wygladlo, ze tak mozna to jesc. Ale raczej smakowalo. ja w czeskim zoo. wysiadłem z przejażdżki po safari i wracałem z buta do wyjścia. na lewo nosorożce i żyrafy, na prawo buda z francuzami. no i pani w tej budzie wywierciła dziurę i wsadziła tam moją parówę. pamiętam jakby to było wczoraj. "zimne ognie twojego języka ślizgają się po skórce pieczywa niech majonez na kiece nie kapnie, lepiej będzie jak go na raz chapniesz" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 Łydy w każdej formie to klasyk. ŁYDY! Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2014 W kanapkach z Maka nie ma piersi. To masa drobiowa, coś jak w Nuggetsach. bo w ogole w maku to jest mielonka z całych kurczaków oddzielonych mechanicznie łącznie z dziobami i budą dla psa ja kurczaków w maku nie tykam, to gorsze niż pasztet z biedronki Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 28 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2014 W kanapkach z Maka nie ma piersi. To masa drobiowa, coś jak w Nuggetsach.bo w ogole w maku to jest mielonka z całych kurczaków oddzielonych mechanicznie łącznie z dziobami i budą dla psa W McChickenie jest normalny filet z kurczaka akurat Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 28 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2014 Ogarnę niebawem i dam znać czy 4 nasycą głodnego robotnika. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 611 Opublikowano 31 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2014 Byłem dzisiaj na kacu w Mcdonaldzie i wziąłem tego new york beef classic, w smaku ok ale chyba nigdy nie dostalem tak chu.jowo zlozonej "kanapki", wszystko było rozje.bane, i ciężko było to zjeść... a powinno wyglądać tak: Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 31 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2014 NYBC jadlem jakies 4-5 lat temu jak weszło pierwszy raz do MC i przyznam, ze to jedna z lepszych rzeczy, jakie jadlem w tym fastfudzie. Musiales miec pecha i jakis swiezo upieczony magister socjologii ci to pewnie skladal. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi