Opublikowano 10 września 201410 l a tak to pytaj Yano chyba jadł w każdej możliwej knajpie w warszawie z burgerami. właśnie nie, jadłem w ok 6-8 knajpach, a w warszawie jest ich pewnie z 50 albo więcej, wiec sam nie wiem co miał bym doradzić. w ogole jak sie jedzie przez miasto to burgerowni jest cała masa, ostatnio jest wielki wysyp, prawie jak kebabownie
Opublikowano 10 września 201410 l Mieso wolowe z lidla, pomidorek, korniszon, gouda, swieza bulka z sezamem. Najlepszy domowy burger od dawna.
Opublikowano 10 września 201410 l Zapodalem sobie dzis najlepsza kanapke w BK, steakhouse z dodatkowym miesem i bekonem <3
Opublikowano 13 września 201410 l Ja dzisiaj idę odwiedzić nowo otwartą burgerownie. Znajomi już chwalili, jedynie bułka nie jest własnej roboty. Reszta przyrządzana samemu np ketchup i inne sosy robiony na miejscu oraz warzywa z ekohodowli. https://www.facebook.com/landsburgerGW?fref=ts
Opublikowano 13 września 201410 l kurde nie ten temat, do kasacji Edytowane 13 września 201410 l przez grzybiarz
Opublikowano 17 września 201410 l Bylem w maku po dlugiej przerwie bo na dworcu nie bylo wyboru, wzialem new york beef, nawet te ich specjalne kanapki jakies smutne i małe. Tylko BK.
Opublikowano 18 września 201410 l Te kupony do BK co sa na ich stronie to trzeba wydrukowac i wyciac czy mozna im pokazac na telefonie?
Opublikowano 18 września 201410 l czarne burgery z japonii http://joemonster.org/art/29255/Czarny_hamburger_takie_rzeczy_oczywiscie_tylko_w_Japonii co ciekawe pare dni temu widziałem w leclercu taką samą czarną bułke normalnie do kupienia Edytowane 18 września 201410 l przez Yano
Opublikowano 18 września 201410 l Te kupony do BK co sa na ich stronie to trzeba wydrukowac i wyciac czy mozna im pokazac na telefonie? na telefonie z pdf'a rowniez jest aktualne, to samo w kfc i macu
Opublikowano 23 września 201410 l W weekend zjadlem w BK Double Texas Whopera. Na poczatku (pierwsze dwa- trzy kesy) wydawal mi sie naprawde spoko ale potem zaczelo mnie wkurzac ze jest tak cholernie duzo tego sosu musztardowego (czy co to tam jest). Calkiem spory i mozna sie najesc (no WInner sie nie naje). Double Steakhouse nadal najlepszy.
Opublikowano 23 września 201410 l Wreszcie ktos kto docenia steakhouse, najlepsza kanapka z sieciowki.
Opublikowano 23 września 201410 l Wreszcie ktos kto docenia steakhouse, najlepsza kanapka z sieciowki. Steakhousa jem prawie zawsze jak jestem w BK. Teraz tylko coś mnie podkusiło spróbować czegoś zupełnie nowego. Następnym razem wracam do swojej ulubionej kanapki. E: oczywiście mówimy cały czas o sieciówkach bo jak chodzi o porządne burgerownie to Moa jest dla mnie numerem jeden. Jutro montuje swoje własne hot-dogi z cebulką, ogóreczkiem, rzodkiewką, pomidorem i sosami. Edytowane 23 września 201410 l przez pawelgr5
Opublikowano 23 września 201410 l Ja jutro będę obok BK. Będę walczył, żeby nie wstąpić, ale różnie to bywa.
Opublikowano 24 września 201410 l Wczoraj jechalem na montaz pod opole wiec zajechalem na szybko do BK na A4 - w tym roku chyba go otworzyli i od samego początku było coś nie tak - generalnie obsługa jakoś ma wyje bane i trąci takim punktem na siłe. No i przy kasie hit potwierdzający - my jesteśmy prywatną placówka i nie obsługujemy kuponów (więc wal się ziomek). No i pojechałem dalej i dobrze zrobiłem bo zjadłem schabowego w słynnej restauracji przy stacji Lotos na zjezdzie na Krapkowice. Za 20 zł dająschabowego na dużym talerzu i jest mały problem bo schabowy często wystaje poza talerz aby ledwo sięzmieściłz frytkami a grillowanych pieczarek już obok sięnie wciśnie. Karmią tam zaje biście i tanio i non stop jest dużo ludzi. To taki tip przy okazji. Ostatnio też zawitałem do KFC po dłuższej przerwie bo za często tam jadłem i dupa zaczęła palić - Strips Deluxe Box zawsze biore i zwykle najadam sięfull ale ostatnio to już nawet nie dałem rady całego wszamać. Za 20 zł dużo jedzenia w zestawie z piciem, pomijam te promocje typu kubeł za 15 zyla we wtorki bo nie prowadze kalendarzyka kiedy i do jakiego fastfooda jechac wiec nie biore tego pod uwage.
Opublikowano 24 września 201410 l Wczoraj jechalem na montaz pod opole wiec zajechalem na szybko do BK na A4 - w tym roku chyba go otworzyli i od samego początku było coś nie tak - generalnie obsługa jakoś ma wyje bane i trąci takim punktem na siłe. No i przy kasie hit potwierdzający - my jesteśmy prywatną placówka i nie obsługujemy kuponów (więc wal się ziomek).Koles jakis sie na to skarzyl na facebooku, to dostal jakies vouchery na darmowe kanapki a tamci chyba z(pipi)y, bo niby musza je honorowac.
Opublikowano 25 września 201410 l Obsluga tam jest tak slaba, ze serio nie ma sensu sie klocic. Na kasie jest jakis koles ktory widac ze tak generalnie to kariery z ukonczona tylko podstawowka nie zrobi w zyciu, druga laska zgrywa generalnie cwaniare spod bloku i ma na wszystko wyje bane - jak sie nie podoba to wyjazd. Ten BK wali trochę kałem, pod nim był jakiś młody tymek ze starszym tymkiem i probowali wcisnąć mi łojonego Galaxy S3, prawie wskoczyli na maske abym sie zatrzymał, myslałem ze chcą umyć auto a to zaradni przedsiębiorcy byli.