Kosmos 2 711 Opublikowano 20 października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 października 2014 Dziś po dłuższym czasie zamierzam skoczyć do fastfooda. Chyba wybór padnie na kfc, jest jakiś zestaw godny uwagi, którym się można najeść? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 20 października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 października 2014 Pewnie Grander. We wtorki jest kubelek za 15zl wiec przy okazji mozna tez przycebulic. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 316 Opublikowano 20 października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 października 2014 jadlem dzisiaj pierwszy raz w surfburgerze i jak dla mnie 10/10. kawal miecha, bekon, ser, salata, pomidor, sos jakby musztardowy lekko pikantny i wszyscy spiete wielka bulka. <3 jadlem przed 16 a do teraz czuje sie nazarty jak swinia. tak dobrego hambuksa dawno nie jadlem. maja ogolnie ciekawe menu tych burgerow i najchatniej sprobowalbym kazdego po trochu ale nastepnym razem musze wziac tego, czuje ze ogien bedzie no i maja niezly ruch, z ziomkiem czekalismy 20min na bulke. ale bylo warto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 20 października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 października 2014 Dobre burgery maja, szkoda ze juz nie przyjezdzaja do Gdyni, chcialem sprobowac tego ich burgera z dzika. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 20 października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 października 2014 no i maja niezly ruch, z ziomkiem czekalismy 20min na bulke. ale bylo warto. to jest długo? W piątek w moa ponoć godzinka czekania - Timmy tak mówił. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 21 października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 października 2014 20 min to moim zdanie powinnomsię prawiemczekać jak nie ma kolejki. Grilowanie mięsa i przygotowanie burgera to z 15 min, tyle czekam w burgerowniach jak nie ma ludzi. Jak jest duży ruch to faktycznie z 40-60 min. Mimo że piszemy o nich w temacie FF to klasyczne burgerownie nie pasują tak naprawdę do tego topicu ze względu właśnie na czas oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Arkady 1 008 Opublikowano 27 października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 października 2014 Zawsze jak idę do kina z kumplami z roboty to coś jemy, tym razem padło na Subwaya. Od tego momentu Subway > cała reszta, raz, że dobre to do tego najadłem się jedną powiększoną bułą. Najlepszy fast food. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 2 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2014 Zrobiłem dziś kurczakoburgery i wyszły świetnie - dyniowa bółka z Biedry - sałata lodowa - pomidor - mozarella - sos serowy chili Fanex (swoją drogą to jest ten sam sos co w chilli-cheese z Burger Kinga) - no i oczywiście kurczak - w tym wypadku podzielona na mniejsze 'kotleciki' pierś w panierce z płatków kukurydzianych Polecam ^_^ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 008 Opublikowano 2 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2014 Kurfa jak mozna dawac cyc z kurczaka, to jest za suche w sensie nie tluste, ale suche. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
basbot11 177 Opublikowano 2 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2014 jak jest w panierce, to sie nie wysuszy w trakcie smazenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 2 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2014 sos serowy chili Fanex (swoją drogą to jest ten sam sos co w chilli-cheese z Burger Kinga) brzmi ciekawie, gdzie je można kupić? chodzi mi raczej o zwykłe sklepy bo w necie zamawiać sos to dziwne ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 2 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2014 Ja kupiłem w Makro, ale czytałem, że są dostępne w Auchan (nie sprawdzałem) i niektórych Lewiatanach (też nie sprawdzałem ). Mają tam wszystkie te sosy Fanex (np. Amerykański, Pikantny Arabski itp.) po ~10zł za opakowanie 900g. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 008 Opublikowano 2 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2014 (edytowane) jak jest w panierce, to sie nie wysuszy w trakcie smazenia.Lol, zapoznaj sie troche z forumowym folklorem i kogo parodiowalem. Nawet emotka z jego wizerunkiem nie wyjasnila sprawy. Ech randomy i ich minusy. Edytowane 2 listopada 2014 przez _Red_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 2 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2014 Ja kupiłem w Makro, ale czytałem, że są dostępne w Auchan (nie sprawdzałem) i niektórych Lewiatanach (też nie sprawdzałem ). Mają tam wszystkie te sosy Fanex (np. Amerykański, Pikantny Arabski itp.) po ~10zł za opakowanie 900g. jedynie jakiegoś małego lewiatana mam blisko, ale będe sie rozglądał po sklepach bo brzmi smakowicie Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 2 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2014 Te sosy dają też do HotDogów w Żabce/Freshu i na Orlenach. Cytuj Odnośnik do komentarza
basbot11 177 Opublikowano 2 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2014 jak jest w panierce, to sie nie wysuszy w trakcie smazenia.Lol, zapoznaj sie troche z forumowym folklorem i kogo parodiowalem. Nawet emotka z jego wizerunkiem nie wyjasnila sprawy. Ech randomy i ich minusy. Następny elitarny użytkownik forum z bulem dupy. Nie mam czasu śledzić wszystkich wątków, bo gram w gry. Sory za ot. Random buhaha. 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 008 Opublikowano 2 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2014 Jedyny buldupy mam po zbyt ostrym fastfudzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 5 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2014 (edytowane) Ktos sie orientuje czy Mac ma zamiar wprowadzic kanapke Drwala na sezon zimowy ? Edytowane 5 listopada 2014 przez pawelgr5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 5 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2014 Zawsze była, więc raczej w tym roku nie powinno być inaczej... mam nadzieję. Kanapka Drwala, to jedyny powód by raz do roku wstąpić do maca Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 19 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2014 są wyniki konkursu maka na stworzenie burgera http://mojburger.mcdonalds.pl/home dla mnie żaden z 4 wygranych nie brzmi zbyt zachęcająco, od biedy może spróbuje tego z nachosami Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 19 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2014 I od kiedy one mają wejsc do sprzedaży?. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 008 Opublikowano 19 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2014 Znowu konkurs na Crazy Days w BK. Zanosi się na to, że w końcu MOŻE wygra Double Big King XXL (4 kotlety, 4 plastry sera, to będzie chyba z 1500 kcal) Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 19 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2014 Zamówiłem kilka razy w Big Kinga z 3 kawałkami mięsa i to jest już trochę za duże i niewygodne w operowaniu. Taka w sumie ciekawostka, w BK można dowolnie sobie skomponować kanapkę, spełniają każde życzenie. W Maku, jak jest np. kanapka Cezara, która ma sos cesarski to nie można go usunąć z kanapki i zastąpić ketchupem lub musztardą, ich kucharze nie mają wgranej tej opcji. Potrafią nie dać do mcroyala cebuli lub ogórka, z innych specjalnych kanapek potrafią usuwać składniki ale sos zawsze muszą wlać taki jaki jest w kanapce bo te roboty mają takie oprogramowanie bez możliwości aktualizacji. Trudno mi pojąc tą bezmyślność, że nie można chwycić za ketchup i nalać ketchupu "bo nie i już". Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 19 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2014 Dwa kawałki optymalne, ale i tak zawsze do big kinga dorzucam chociaz dodatkowego pomidora, zeby nie bylo takie suche. Jak kupilem potrojnego whoppera to mi sie dolna czesc bulki rozpuscila od tluszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 19 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2014 Te nowe burgery z konkurdow mc dobaldd juz sa w sprzedaży. Stoje wlasnie przed mc w galerii mokotow Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi