_Red_ 12 021 Opublikowano 29 listopada 2014 Opublikowano 29 listopada 2014 hehe dzis cheat day hehehempgru. A jak tam Twoja kondycja? Nie rozumiem przerazenia pani z kasy. Zostawilem kawaleczek, bo po prostu mi juz nie smakowal dalej, ale rozmiarowo wszedlby caly (zona 47 kg tez wszamala wiekszosc). Wielka serowo miesna masa. Werdykt - wygrywa moa, nawet z burakiem :bizon: Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 29 listopada 2014 Opublikowano 29 listopada 2014 Podjechalismy wczoraj do mcdrive, wzialem tego burgera z nachosami, zimnego mi (pipi)a dali, ser nieroztopiony, mieso letnie, idz pan w (pipi) Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 29 listopada 2014 Opublikowano 29 listopada 2014 hehe dzis cheat day hehehempgru. A jak tam Twoja kondycja? Na 4 pietro juz tylko winda. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 29 listopada 2014 Opublikowano 29 listopada 2014 ja zgodnie z zapowiedzią robiłem burgery siostra i jej mąż dostali orgazmu mama która pierwszy raz je jadła miała pewne wątpliwości ,rozmowa wyglądałą tak: - były bardzo dobre, ale wolała bym więcej cebuli i inną bułkę - WYJDŹ! a na serio z cebulą to rozumiem, każdy ma swoje preferencje i być może ona lubi całą cebulę w burgerze ale z bułką to sie nie zgadzam - użyłem dziś bułek do burgerów, takich paczkowanych, i wiem że one same w sobie nie są wcale cudowne, ale mają jedną wielką zaletę - są miekkie - dzięki temu można ugryźć burgera i ugryźć go bez problemu tymczasem jeśli użyje się np ciabaty, albo innej bułki która ogólnie jest lepsza to jednak okazuje się że jej twarda skórka powoduje to że przy pierwszym ugryzieniu cała zawartość burgera wypada tyłem bo próbując ugryźć bułke wyciskamy całą zawartość na talerz. serio wypróbowałem to, i było naprawde wkurzające - niby fajna bułka ale przy pierwszym ugryzieniu cały burger wyleciał tyłem bo gryzienie bułki nadmiernie go ściseło, dlatego serio polecam używanie paczkowanych bułek do hamburgerów bo one są miękkie i nie stawiają oporu przy gryzieniu (a jak się je podsmaży na tłustej patelni to stają się smacznym dodatkiem, a nie tylko suchą paczkowaną bułą Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 30 listopada 2014 Opublikowano 30 listopada 2014 Yano to zapodaj raz jeszcze przepisa na swoje burgery, bo nie chce mi się wertować tylu stron. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 30 listopada 2014 Opublikowano 30 listopada 2014 Wołowina z Tesco Sosem worcestershire Jakieś całkiem fajne bułki Cebula Pomidor Cytuj
hegemon 1 241 Opublikowano 30 listopada 2014 Opublikowano 30 listopada 2014 Zapomniałeś o najważniejszym składniku - tłuszczu. Cytuj
Bjały 2 951 Opublikowano 30 listopada 2014 Opublikowano 30 listopada 2014 i sos hamburgerowy majonezowo-keczupowy w sensie, że zrobiony z majonezu i keczupu. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 grudnia 2014 Opublikowano 1 grudnia 2014 ale czasem też można zrobić na wariata i ostre wędzone papryczki jalapenos czyli uwędzone papryczki jalapenos dodać Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 1 grudnia 2014 Opublikowano 1 grudnia 2014 Czyli nie takie zwykle papryczki jalapenos tylko uwedzone papryczki jalapenos, tak? Chce się upewnić. Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 1 grudnia 2014 Opublikowano 1 grudnia 2014 te papryczki po których leci z odbytu krew ? (w sensie ze z dupy leci krew) Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 grudnia 2014 Opublikowano 1 grudnia 2014 Nie to były chipotle (w sensie te papryczki z których leci krew z odbytu w sensie ze z dupy leci krew). Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 1 grudnia 2014 Opublikowano 1 grudnia 2014 Dobra widzę, że się nie doczekam Yanuszowego przepisu, szkoda w sensie że przykro mi trochę Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 2 grudnia 2014 Opublikowano 2 grudnia 2014 okazuje się że jej twarda skórka powoduje to że przy pierwszym ugryzieniu cała zawartość burgera wypada tyłem bo próbując ugryźć bułke wyciskamy całą zawartość na talerz. (...) niby fajna bułka ale przy pierwszym ugryzieniu cały burger wyleciał tyłem bo gryzienie bułki nadmiernie go ściseło, Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 Weekend w Krakowie takze korzystając z okazji zjadlem w moaburgerze bo naczytałem sie tu dosc sporo. Wzialem ser bekon. Na pewno jeden z najlepszych burgerów jakie jadlem, top 3 z takim burgerkiem ktorego jadlem w Czechach na nartach i z surfburgerem ale chyba surf mi podszedł lepiej. Chociaz bułka w moa bylem mega. I najadłem sie, jak wszyscy ale nie bylem mocno glodny. Bardziej mielismy ochote zeby zjesc niz głód. I zgodnie uznaliśmy ze mamut bylby do wciągnięcia przy mocnym głodzie. Byl jeszcze jakis burger z mięsem jak w mamucie ale chyba sezonowy, z podwójnym serem i bekonem, na tablicy napisany kreda i na poczatku nikt go nie zauważył. Takiego bym zjadł chętniej niz mamuta bo w nim odpycha mnie troche ten burak i ananas. W ogole w okolicach starego miasta w Krakowie jest tyle budek z żarciem ze jakbym spróbował wszystkiego to chyba w szpitalu bym wyładował. Plus jakies kielby i inne miesa na tym świątecznym targu. No ale wszystkiego nie da sie zjesc a przed burgerem oddałem krew w krwiobusie takze jestem prawie na zero Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 Plus jakies kielby i inne miesa na tym świątecznym targu. Odradzam kielby, szaszlyki i inne cuda z jarmarkow bozonarodzeniowych. W wiekszosci przelezane, wyschniete, zimne i w hui drogie go.wno. Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 A widziales kiedys grzanca z grila? 1 Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 Wiadomo coś o drwalu w Mc? Wraca, czy promują te nowe kanapki? Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 poki promuja nowe to tych innych raczej nie bedzie Cytuj
Gość Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 Plus jakies kielby i inne miesa na tym świątecznym targu. Odradzam kielby, szaszlyki i inne cuda z jarmarkow bozonarodzeniowych. W wiekszosci przelezane, wyschniete, zimne i w hui drogie go.wno. I do tego podłej jakości jeszcze zanim jest przeleżane, wyschnięte i zimne. Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 A widziales kiedys grzanca z grila? Odnosiłem się do 'innych cudów'. Dlaczego musisz być taki niedobry? Święta idą, niby mikołaj w avatarze, a zrobisz wszystko, by sprawić ból. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 (edytowane) Gdzieś trzeba szczypanie odbytu wyładować. Edytowane 9 grudnia 2014 przez krupek1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi