Rayos 3 170 Opublikowano 17 grudnia 2014 Opublikowano 17 grudnia 2014 Yano, po co się rozdrabniać, weź wszystko co mają z nowości + to co najbardziej lubisz + dolewka i jazda Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 17 grudnia 2014 Opublikowano 17 grudnia 2014 pomyliłeś mnie z winnerem ;p moj rekord fastfoodowy to pierwsza wizyta w burger kingu po tym jak wrócił do polski - zamówiłem potrójnego whoopera i big kinga xxl, zjałdem oba na raz ale ledwo to przeżyłem, czołgałem sie do domu bo nie byłem w stanie iść z tak pełnym brzuchem ;p jednak w maku burgery są mniejsze więc może zjem 2, w końcu kurde będzie ok 20 a ja nadal nic nie jadłem... jedyne co mam do jedzenia to paczuszki keczupu z KFC xD Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 17 grudnia 2014 Opublikowano 17 grudnia 2014 Drwal całkiem dobry. Dostałem gorący, a tym serem w panierce to można poparzyć podniebienie. Zupełnie inny niż pozostałe plastikowe/chemiczne kanapki z McD. Może to przez nieco inną bułkę z kawałkami boczku, ale ogólnie pozytyw. Zjadłbym drugi raz chętnie. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 17 grudnia 2014 Opublikowano 17 grudnia 2014 ale wiecie ze zbojnicka > drwala co nie? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 17 grudnia 2014 Opublikowano 17 grudnia 2014 ale wiecie ze zbojnicka > drwala co nie? hahahahahaha Big Coleslaw ma być dopiero od stycznia. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 17 grudnia 2014 Opublikowano 17 grudnia 2014 (edytowane) Schabek sufit ci spadł na głowę? jak w ogole mozna tak mówić? Obrażasz uczucia religijne milionów Polaków. Przecież w drwalu jest roztopiony ser w panierce ktory jest super sprawą (swietny tez jako osobne danie jeszcze z sosem zurawinowym). Tymczasem w zbojnickiej masz jakis cholerny placek ziemniaczany ktory sam w sobie stanowi znacznie słabszą potrawę niz ser w panierce a w dodatku bardzo slabo pasuje do burgera i stanowi zwykly zapychacz.. Napisano ze stolika w maku. Wlasnie zjadlem ostrego drwala. Fajny chociaz zupelnie nie ostry wiec polecam jednak zwykłą wersje ktora ma też bekon ps rzeczywiście coleslawa nie mają Edytowane 17 grudnia 2014 przez Yano Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 17 grudnia 2014 Opublikowano 17 grudnia 2014 O, właśnie, polećcie coś w Poznaniu, zahaczę pewnie o Burger Kinga ostatecznie, ale co, jeśli nie BK? A jak w BK, to co zamówić, żeby się nawpier.dalać? Big Kinga XXL? Podobno burgery łapu papu na Garbarach dają radę, mój kuzyn polecał mi bardzo, nieźle też świadczy fakt że w południe mają tyle zamówień że i po pół godziny na burgera czekasz. 2 Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 17 grudnia 2014 Opublikowano 17 grudnia 2014 Pół godziny na burgera w godzinach szczytu gastronomicznego to nie jest jakiś długi czas. Bardziej bym powiedział, że standard w dobrych (polecanych burgerowaniach) w tych godzinach ale dzięki za cynk, nie mam zbadanej tej miejscówki. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 17 grudnia 2014 Opublikowano 17 grudnia 2014 O, właśnie, polećcie coś w Poznaniu, zahaczę pewnie o Burger Kinga ostatecznie, ale co, jeśli nie BK? A jak w BK, to co zamówić, żeby się nawpier.dalać? Big Kinga XXL? https://www.facebook.com/swkrowa Tu idź, a nie do jakichś Burger Kingów. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 17 grudnia 2014 Opublikowano 17 grudnia 2014 O, właśnie, polećcie coś w Poznaniu, zahaczę pewnie o Burger Kinga ostatecznie, ale co, jeśli nie BK? A jak w BK, to co zamówić, żeby się nawpier.dalać? Big Kinga XXL? Dwa posty na twoim. W Poznaniu polecam Świętą Krowę oraz Love KroVe jeżeli chodzi o burgery. 1 Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 17 grudnia 2014 Opublikowano 17 grudnia 2014 A polecicie jakieś burgerownie w Poznaniu? Będę się niedługo wybierał to bym obczaił Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 18 grudnia 2014 Opublikowano 18 grudnia 2014 Lucek w Poznaniu nie ma jeszcze żadnej burgerowni, polecam Tarnowo Podgórne (15 km prze Poznaniem) i budkę przy szkole ! Tylko lipa bo na długiej przerwie czekamy ok 2-3 min na żarcie więc długo za długo jak trzeba jeszcze szluga kobznąć i pomacać w tłoku korytarza typiary za dupy ! Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 18 grudnia 2014 Opublikowano 18 grudnia 2014 W niedzielę wreszcie otwarcie Burger Kinga w Rynku. Pierwsze 100 osób ma dostać darmowego Whoopera, więc już sobie wyobrażamy, co się będzie działo, i jakie wywoła komentarze w którym temacie. Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 18 grudnia 2014 Opublikowano 18 grudnia 2014 O, właśnie, polećcie coś w Poznaniu, zahaczę pewnie o Burger Kinga ostatecznie, ale co, jeśli nie BK? A jak w BK, to co zamówić, żeby się nawpier.dalać? Big Kinga XXL? https://www.facebook.com/swkrowa Tu idź, a nie do jakichś Burger Kingów. Wszedłem z ciekawości na ten profil. Szkoda, że nie ma blubera Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 19 grudnia 2014 Opublikowano 19 grudnia 2014 Z uwagi na to, że w piąteczki jadam przeważnie jakieś lżejsze obiadki przed "weekendowym szaleństwem" to czytając propsy o Drwalu poprosiłem (głupi) żonę aby mi przywiozła jak będzie wracać z shopingu. Boże, że się dałem namówić, jednak McDonek to g.ówno obsrane i ciąży mi na żołądku (a nie mam jakiegoś delikatnego) jak żaden inny FF a wisienką na torcie był ten kotlecik (zapomniałem już jakie to małe) o grubości prawie jak wafelek od piwa. Co do walorów smakowych to jednak całkiem okey, konsumowałem tą wersję ostrą, fajny ten sosik z jalapeno. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 19 grudnia 2014 Opublikowano 19 grudnia 2014 jak jadłeś zimnego dowiezionego drwala to nie dziwne że masz zastrzeżenia ja 2 dni temu jadłem ciepłego drwala i też nie byłem zachwycony... jest to jeden z lepszych burgerów w maku, ale ogólnie to leży i kwiczy Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 19 grudnia 2014 Opublikowano 19 grudnia 2014 Spokojnie Maca mam blisko od domu do tego żona zrobiła strefę pasażera na 25 stopni do tego podgrzała fotel, wsio na patencie (zawsze tak wozi jedzenie balonowi bogaczowi, było ciepłe prawie jak z okienka ) :yes2: Ale zgadzam się, że jak na Maca to czołówka , top3 wraz z Wiesiem i podwójnym McRoyalem, jednak do innych rasowych burgerów to meh (wiem teorii kwanta nie podważyłem)... Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 19 grudnia 2014 Opublikowano 19 grudnia 2014 Od czasu jak mam BK w miescie to nie chodze do maka, szkoda czasu na te ich kapcie imitujace burgery. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 19 grudnia 2014 Opublikowano 19 grudnia 2014 A ja dzis znowu w moa zawitalem. Podtrzymuje, ze soczysty burak w sosie i ananas rewelacyjnie przelamuja intensywnosc grilowanego miesa. Chce moar! Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 19 grudnia 2014 Opublikowano 19 grudnia 2014 Od czasu jak mam burgerownie w mieście + domowa robota to nie chodzę do FF Burger (jedynie na trasie tam wpadam lub od święta jak mają jakąś nowość ) Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 20 grudnia 2014 Opublikowano 20 grudnia 2014 Jak ktoś jest w poznaniu, to polecam Foodie, lokal z jedzeniem na wagę. Raz dwa można kupić ze sporego asortymentu ile się chce jedzenia 3,10/100 gram. Warto dodać, że po 19 jedzenie jest za połowę ceny, więc nawet warto wziąć np mięso na wynos, bo cenowo się bardzo opłaca (wiadomo, wszystko już po obróbce termicznej). Polecam szczególnie ryby, bardzo dobre Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 20 grudnia 2014 Opublikowano 20 grudnia 2014 Dalej czuję tego drwala h.uj a nie robota. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 20 grudnia 2014 Opublikowano 20 grudnia 2014 Od czasu jak mam burgerownie w mieście + domowa robota to nie chodzę do FF Burger (jedynie na trasie tam wpadam lub od święta jak mają jakąś nowość )ja tez robie sam i chodze do burgerowni, ale kilka razy w roku nachodzi mnie ochota na takie śmieci. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi