Shen 9 636 Opublikowano 27 grudnia 2014 Opublikowano 27 grudnia 2014 Double Double Double Bacon&Cheese Whopper Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 27 grudnia 2014 Opublikowano 27 grudnia 2014 (edytowane) @schabek @lucek Edytowane 27 grudnia 2014 przez Qvstra Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 27 grudnia 2014 Opublikowano 27 grudnia 2014 Tak to jest, jak wieśniak raz na dwa miesiące wyjdzie do ludzi i chce zjeść coś innego, niż kromę ze smalcem Cytuj
_Red_ 12 024 Opublikowano 27 grudnia 2014 Opublikowano 27 grudnia 2014 Lepsza jest pajda ze schabkiem. <badum tss> Cytuj
janol 433 Opublikowano 28 grudnia 2014 Opublikowano 28 grudnia 2014 Pięciokrotny Whooper Dobra promocja Cytuj
_Red_ 12 024 Opublikowano 28 grudnia 2014 Opublikowano 28 grudnia 2014 Jakie to musi byc zapychajace i suche. Double Big King XXL smakowal po chwili jak olbrzymia kula mięsa przeplatana topionym hochlandem. Tego bym chyba juz nie przejadl. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 28 grudnia 2014 Opublikowano 28 grudnia 2014 jadlem chyba kiedys potrojnego whoopera i bardzo mi on obrzydzil bk na ladnych pare lat. smak mniej wiecej taki jaki opisal Red. jeszcze dzisiaj jak sobie przypomne to mnie wykreca. Cytuj
balon 5 345 Opublikowano 28 grudnia 2014 Opublikowano 28 grudnia 2014 Dla mnie ten pięciokrotny to przesada, nie jadłbym. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 28 grudnia 2014 Opublikowano 28 grudnia 2014 dwa kawalki miesa dla mnie optymalnie, trzy i wiecej to juz za suche dla mnie Cytuj
balon 5 345 Opublikowano 28 grudnia 2014 Opublikowano 28 grudnia 2014 Dla mnie to nawet nie tyle, że suche ale już nieapetyczne, same ścierwo bleeee. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 28 grudnia 2014 Opublikowano 28 grudnia 2014 kurde chyba sie jednak wybiore do BK dziś, kusi mnie, częściowo sama ciekawość jak to wyjdzie i czy zdołam zjeść, a częściowo sam nie wiem chyba szaleństwo xD Cytuj
Sylvan Wielki 4 622 Opublikowano 28 grudnia 2014 Opublikowano 28 grudnia 2014 No tak, marna estetyka jedzenia takiego posiłku. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 28 grudnia 2014 Opublikowano 28 grudnia 2014 Osobiscie to bym wzial 2-3 mniejsze zeby to normalnie ugryzc ;/ Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 28 grudnia 2014 Opublikowano 28 grudnia 2014 dobra jadłem podwojnego big kinga, był bardzo dobry, mięso gorące i soczyste, dużo sera jeszcze poprawiało ten efekt. było naprawde spoko i wcale nie miałem wrażenia że jem suchą kule mięsa. powiem więcej w porównaniu z takim np drwalem z maka to drwal wypada jak sucha podeszwa, serio nie ma startu. tu był naprawde porządny kawał hamburgera, i jeśli mowa o suchości mięsa to nie w tym wypadku. niestety w maku ta suchość jest dosyć częsta i bolesna, tutaj jest inaczej i jest dobrze oczywiście porcja była wielka i z trudem zdołałem zjeść, ale jednak zdołałem, chociaż ostatnie kęsy były ciężkie bo mój brzuch wysyłał sygnały że jest pełny (nie mam takiego spustu jak winner) co do samej techniki jedzenia - było to wykonalne, niezbyt łatwe ale spokojnie dało się ugryźć większość na raz. nie musiałem stosować techniki bocznego obgryzania widocznej na filmiku powyżej serio było fajnie co prawda sama ilość powoduje że pewnie przy następnej promocji sobie jednak odpuszcze, ale jestem zadowolony że chociaż raz w końcu go spróbowałem Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 29 grudnia 2014 Opublikowano 29 grudnia 2014 Pierwszy raz po reaktywacji zawitałem do bk. Postawiłem ma klasykę czyli podwójny whooper i frytki. To najlepszy burger jaki jadłem w komercyjnym fast foodzie, nawet cebula, ktorej nie lubię w burgerze mi smakowała. Frytki tłuste i bardzo słone i takie mi osobiście bardzo pasują. Czekam aż otworzą ten przybytek w Polsce b. Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 29 grudnia 2014 Opublikowano 29 grudnia 2014 Właśnie skosztowalem to co yano. W promocji z kiponu za 16 zł i do tego dostałem frytki i napój. Jest bardzo dobre. Na pewno lepsze niż big mac ale tamtego jem rzadko i nie mam dobrego porównania. Burger jest bardzo soczysty i tak duży ze malo kto powie ze sie nie najadl. Dla mnie poziom równy z whooperem. Z mojej strony polecam tez bardzo burgera z bk w którym jest sos serowy i papryczki jalapenos. Niespotykany nigdzie indziej zestaw, wypadający bardzo dobrze. Za niecałe 5 zł. Cytuj
Gość Opublikowano 29 grudnia 2014 Opublikowano 29 grudnia 2014 W końcu skusiłem się na tego moaburgera, bo Śruba zachwalał ostatnio. Droga buła, ale warto właśnie dla sprawdzenia połączenia smakowego jakie daje mięso z ananasem i burakiem. Samo mięcho jest ok, chociaż nie ma startu do Burgertaty, ale za to bułka przewyższa konkurencję. Całość świetnie wchodzi, ananas łagodzi smak mięsa, ale go nie tłumi. Nie mamy też wrażenia, że wpieprzamy słodką bułę, propocje są więc dobrane z wyczuciem. Daje :taknieco: :taknieco: /5 Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 29 grudnia 2014 Opublikowano 29 grudnia 2014 Ja akurat po polrocznej przerwie od Maca wzialem sie za kanapke drwala, wzialem ta z jalapenos. (pipi) obesrane, straszny sos, ktory niszczy cala kanapke. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 29 grudnia 2014 Opublikowano 29 grudnia 2014 no bulka w moa burgerze to mistrzostwo swiata jesli chodzi o bulki fast foodowe Cytuj
_Red_ 12 024 Opublikowano 29 grudnia 2014 Opublikowano 29 grudnia 2014 Mieso w burgertacie za drugim podejsciem mi nie smakowalo. Z forumkiem niegdys po masorzufce bylo lepsze. Cytuj
Gość Opublikowano 29 grudnia 2014 Opublikowano 29 grudnia 2014 Ja wolę tatowe mięso, bo jest genialnie przyprawione, nie pozostawia uczucia mięsnego kaca ("mam dość mięsa na tydzień"). Ale wiadomo, że wojna fast foodów w Kraku jest zacięta, konkurencja duża, liczą się niuanse. I tak ma być, nie to co w Wawie: Mak czy Kejefsi (na podstawie "Szlakiem tłuszczu po Warszawie" J.Yano) ? Bajzon, najlepsza bułka jest w maczance krakowskiej. No i najlepsze mięso też. I cebulka. I sosiki. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 29 grudnia 2014 Opublikowano 29 grudnia 2014 burgertata ok choc ta brama gdzie jest ten woz troche spooky, w kazdym badz razie za 13-15zl kawal na prawde sporego i smacznego burgera Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 29 grudnia 2014 Opublikowano 29 grudnia 2014 nie to co w Wawie: Mak czy Kejefsi no nie wiem, ostatnio w wawie burgerownie są co 100 metrów, naprodukowało sie tego strasznie dużo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.