_Red_ 12 021 Opublikowano 29 grudnia 2014 Opublikowano 29 grudnia 2014 Mi nie smakował Burgertata jak kiedyś ustawili się pod SSE w Krakowie - tyle korposzczurów z całej strefy ekonomicznej zamawiało żarcie, że pewnie robili po łebkach. Mój kotlecior był wtedy przesmażony na wiór, szary, zupełnie niesoczysty. Stąd awersja, ale kiedyś w bramie wieczorem był pyszny faktycznie. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 29 grudnia 2014 Opublikowano 29 grudnia 2014 dobra postanowilem przyjac wyzwanie janka i tez dzisiaj w bk zawitalem. wzialem ojca, bo jest zawodnik jesli chodzi o duze porcje. nazarlem sie strasznie, jadlem ten double big king xxl o 13 i to byl moj pierwszy posilek, do teraz nic wiecej dzisiaj nie jadlem, teraz pije herbate. kocowke to juz ledwo, musialem zrobic chwile przerwy, popic i wcisnalem na sile ale bylem bez kitu pod korek i musialem dluzsza chwile posiedziec na miejscu. ciekawe jak sie on ma do tego slawnego mamuta w moa. a ojciec zjadl tego hambuksa, obtancowal jeszcze frytki, dwa kubki pepsi i bez wiekszych emocji rzucil: 'PYCHA' 1 Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 29 grudnia 2014 Opublikowano 29 grudnia 2014 Polecam z BK na doj3banie gdyby ktoś miał za mało po double kingu. Śmierdzi skarpetą ale smak wyborny. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 30 grudnia 2014 Opublikowano 30 grudnia 2014 ja wdupialem kiedys xtra long chilli cheese, czy jakos tak. nie smakowal mi za bardzo, bo nie lubie ostrego zarcia, ale po usunieciu papryczek dawal rade. chociaz... moze to dlatego, ze te papryczki to byly jalapeno, a nie chipotle? Cytuj
Gość Opublikowano 30 grudnia 2014 Opublikowano 30 grudnia 2014 nie to co w Wawie: Mak czy Kejefsi no nie wiem, ostatnio w wawie burgerownie są co 100 metrów, naprodukowało sie tego strasznie dużo No i co z tego jak szamasz burgery z MD i BK, a lody u Grycanek? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 30 grudnia 2014 Opublikowano 30 grudnia 2014 jem różne burgery, w bk bylem ze 3 razy w tym roku, w maku może z 10. jadłem też prawdziwe z prawdziwych burgerowni, ale i tak najbardziej lubie swoje własne domowe 1 Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 31 grudnia 2014 Opublikowano 31 grudnia 2014 A byl ktos we Wrocku w 7street ? Warto sie wybrac? Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 3 stycznia 2015 Opublikowano 3 stycznia 2015 Polecam z BK na doj3banie gdyby ktoś miał za mało po double kingu. Śmierdzi skarpetą ale smak wyborny. jadłem wczoraj, mały kapec, ale smaczny, dobra przekaska przed steackhousem z podwojna wołowina i bekonem <3 Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 3 stycznia 2015 Opublikowano 3 stycznia 2015 (edytowane) Byłem w biedrze po jakieś mięso na obiad. Bieda jak za PRLu, od dawna nie widziałem tak przetrzebionych lodówek - pewnie jeszcze dostaw w 2015 nie mieli. Była tacka karkówki 560g za 11 zł (drogo) i burgery BeefMaster - 400g za 7zł (czyli tanio jak na krowę). Rzekomo selekcjonowana wołowina 98% + przyprawy. Usmażę i dam znać czy to dobry patent, czy guwno obesrane.edit:Meh... puściło pół patelni tłuszczu, smak lekko mielonkowy. To ja już wolę "wyselekcjonować" w mięsnym kawałek pręgi czy łaty za 25zł/kg i poprosić o zmielenie. Edytowane 3 stycznia 2015 przez _Red_ Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 3 stycznia 2015 Opublikowano 3 stycznia 2015 nie to co w Wawie: Mak czy Kejefsi no nie wiem, ostatnio w wawie burgerownie są co 100 metrów, naprodukowało sie tego strasznie dużo Dokladnie, w promieniu 2 km mam ich ponad 10. No ale probuj dalej, Pajdżi. Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 3 stycznia 2015 Opublikowano 3 stycznia 2015 Wzialem big king xxl w BK i du.py nie urywa. Mieso bylo soczyste i nie czulem "suchosci" kanapki, ale nie potrafie powiedziec czym to rozni smakiem sie od whoopera. Inna kwestia jest, ze organizacyjnie mac >>>>>> bk, ilekroc tam jestem to zawsze maja burdel na kolkach. Nie wiem jak jest w tym na rynku, ale na grunwaldzkim nie ma systemu zamow/odbierz, ktory imho jest zaje.bisty. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 3 stycznia 2015 Opublikowano 3 stycznia 2015 Właśnie zjadłem kanapeczkę Drwala... O jezu jakie, to jest dobre. Do zobaczenia za rok sweet prince Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 3 stycznia 2015 Opublikowano 3 stycznia 2015 burgery BeefMaster - 400g za 7zł (czyli tanio jak na krowę). Rzekomo selekcjonowana wołowina 98% + przyprawy. kiedyś kupiłem coś w tym stylu w lidlu, niby 98% mięsa, ale było suche i bez smaku, jakaś padaka organizacyjnie mac >>>>>> bk no to prawda, w maku prawie nigdy sie nie czeka, a jeśli już to chwile, w BK często musialem czekać na burgera, chociaż dzięki temu przynajmniej był ciepły Cytuj
Bjały 2 951 Opublikowano 3 stycznia 2015 Opublikowano 3 stycznia 2015 Polecam z BK na doj3banie gdyby ktoś miał za mało po double kingu. Śmierdzi skarpetą ale smak wyborny. jadłem wczoraj, mały kapec, ale smaczny, dobra przekaska przed steackhousem z podwojna wołowina i bekonem <3 Dobry jest też ten Rodeo z cebulowymi krążkami i sosem BBQ Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 4 stycznia 2015 Opublikowano 4 stycznia 2015 No rodeo jest dobry w smaku, ale jest jakiś taki bardzo suchy i czegoś w nim brakuje. Jakiegoś warzywka? Nie wiem. Ja zawsze biorę chili i whoopera jr., mieszczę się poniżej 10 zł i jestem zadowolony. Oczywiście wtedy, kiedy chcę przekąsić na szybko. Gdy oczekuję konkretnej wyżerki, to raczej stawiam na KFC. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 4 stycznia 2015 Opublikowano 4 stycznia 2015 e tam, konkretne żarło w KFC to jakiś kubełek a to kosztuje 25-30zł łatwiej sie najeść w BK za poniżej 20zł Cytuj
szaden 228 Opublikowano 4 stycznia 2015 Opublikowano 4 stycznia 2015 Steak House>Kanapka Drwala <sprawdzone info> Cytuj
Bjały 2 951 Opublikowano 4 stycznia 2015 Opublikowano 4 stycznia 2015 e tam, konkretne żarło w KFC to jakiś kubełek a to kosztuje 25-30zł łatwiej sie najeść w BK za poniżej 20zł za 20 ziko to masz 4ry b-smartphony w kejefsi. mozna sie najeść jak się nie jest looserem. Cytuj
hegemon 1 241 Opublikowano 4 stycznia 2015 Opublikowano 4 stycznia 2015 Dzisiaj najadłem się Macu za 22 zł. Zestaw Big Mac + Drwal. Jeśli chodzi o smak, to Big nie ma w ogóle startu do Drwala. Właściwie wszystkie standardowe buły z Maka kojarzą mi się z wakacjami '05, kiedy miałem okazję pracować w jednym z tych barów. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 5 stycznia 2015 Opublikowano 5 stycznia 2015 Burgertata w dostawie ssie, bulki zmiekly gorzej niz w macu. Nie wiem, drugi raz sie zawiodlem i nie wroce juz do nich. #teamMoa Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 5 stycznia 2015 Opublikowano 5 stycznia 2015 bulki zmiekly gorzej niz w macu miałeś kiedyś rozmiękłą bułke w maku? bo ja sobie nie przypominam, w maku burgery są tak suche że nie ma od czego rozmiękać bułka ;p Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 5 stycznia 2015 Opublikowano 5 stycznia 2015 Zawsze sa miekkie jak kapeć,a w Moa grillowane i chrupiace <3 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 5 stycznia 2015 Opublikowano 5 stycznia 2015 A no ale to wynika z rodzaju bułki ktora nie ma twardej chrupiacej skórki. A nie z rozmoczenia - co pewnie sie stalo w tych co dowozili Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 5 stycznia 2015 Opublikowano 5 stycznia 2015 kazde jedzenie na dowoz to na dzien dobry minus 2 do smaku - czy to pizza czy burgery - wszystko sie takie zaparzone robi Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 5 stycznia 2015 Opublikowano 5 stycznia 2015 Jak jest szybko dostarczone to wcale nie. Czasami nawet jedzenie z pudełka ma swój specyficzny urok, np podczas oglądania jakiegoś filmu w TV albo wieczorku z kąsolką. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi