Opublikowano 17 lutego 201510 l I oczywiście mając na myśli 'fast food', nie miałem na myśli 'burgerownia'. Bo burgerownie to nie jest fast food. Rozumiecie.
Opublikowano 17 lutego 201510 l za 7,95 mozna bułe dnia w subwayu kupić : Edytowane 17 lutego 201510 l przez Orzeszek
Opublikowano 17 lutego 201510 l ja tam lubie czasem wbic do maka wlasnie na mc royala czy podwojnego cheesa, nie zawsze mam ochote jesc 250g miesa, te male mieska maja swoj urok
Opublikowano 17 lutego 201510 l Mc to dla mnie ostateczna ostateczność na autostradach i ekspresówkach. Dla mnie najzjadliwszy tam jest Wiesiu i McRoyal.
Opublikowano 17 lutego 201510 l Już pisałem, mcdonald to jedzenie soli, przegryzanie solą i popijanie cukrem.
Opublikowano 17 lutego 201510 l niektórzy do Maca chodzą jak do fast fooda a niektórzy chodzą do Maca na burgera
Opublikowano 18 lutego 201510 l Ja ostatnio z przymusu (bo wypad drużynowy) jadłem big maca i cheesa i utwierdziłem się w przekonaniu, że Mak to najgorsze guwno. Suche mięso, bułki nawet nie komentuję, a frytki patykowate. Zaorać. lol zjadłeś dwie najgorsze rzeczy w maku i sie dziwisz. zjedz sobie podwójnego mcroyala.. dziś jadłem i był gorący, bardzo soczysty i naprawde dobry jak na standardy maka. wcale nie jest suchy. chyba że bizon miał pecha i dostał takiego co leżał 20 minut. jak jest świeżo zrobiony to jest bardzo soczysty, nawet znacznie bardziej niż drwal
Opublikowano 18 lutego 201510 l Za dyche możesz sobie samemu zaje/biste żarcie zrobić. Bułki, mięso mielone, pomidorek, ogórek i przynajmniej sraki nie masz po tym. Tak samo hot-dogsy też od dawien dawna sama robię. A jedyną dobrą rzeczą, którą uwielbiam w maku, to shake truskawkowy, a nie to (pipi)-kraszer w kfc. @Yano - z tego co wiem, to żarcie tam nie może tyle leżeć. Ja wiem, że pewnie jakieś wyjątki są. Jednak koło mojej pracy jest mak i nieraz się z ludźmi od nich chodziło na piwo i opowiadali.
Opublikowano 18 lutego 201510 l W Polsce w makach są wyższe standardy magazynowania/przechowywania itp. tych różnych składników niż w takim UK. Edytowane 18 lutego 201510 l przez Ferris71
Opublikowano 18 lutego 201510 l W Polsce w makach są wyższe standardy magazynowania/przechowywania itp. tych różnych składników niż w takim UK. To też się nasłuchałam jak znajomi na magazynach myli zielone kurczaczki, mniam. xD
Opublikowano 18 lutego 201510 l A tak a propos shaków z Maka. Shake Waniliowy jest 'najzdrowszy' ze wszystkich smaków, bo ma tylko ok. 30 substancji chemicznych odpowiadających za smak. Polecam BBC Earth, fajne programy mają.
Opublikowano 18 lutego 201510 l ja tam zawsze biore waniliowego 2 pozostałe smaki chyba raz probowalem 100 lat temu Jadłem już kiedyś podwójnego mcroyala, podwójny kapeć, nic więcej. nie wiem, moze jak bizon trafiłeś na jakiegoś starego. ja sam z raz czy dwa trafiłem na suchego, ale jak jest świeży to napewno nie jest suchy
Opublikowano 18 lutego 201510 l ja często trafiam na mięso, które jest po prostu chyba za mocno wysmażone albo może jakieś partie są gorsze, wole bardziej soczytse mięso jak w BK niż te z maka
Opublikowano 18 lutego 201510 l mi sie zawsze kojarzy ze starym dow(nene)em policjat zatrzymuje furmanke - panie co tam macie w beczce? - aa sok z banana - co? daj spróbować - ale.. - dawaj! - no dobra policjat wypija pare łyków - hmm jakiś dziwny. można jechać! - wio banan! Edytowane 18 lutego 201510 l przez Yano
Opublikowano 18 lutego 201510 l Najlepszy shake z maca to bananowy o to nawet nie wiedziałem, że taki jest.