Skocz do zawartości

Fast food

Featured Replies

Opublikowano

Oprocz endywii i radiccio znam wszystkie ale w rurkach chodzil nie bede!

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 513,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość osiol
    Gość osiol

@Yano   Byłem ostatnio w McD. Mam tu na myśli restaurację McDonald's, a więc międzynarodowego potentata restauracji szybkiej obsługi. Lokal, do którego się wybrałem (mowa o McDonald's) mieści się na

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Marze by pewnego dnia zobaczyc wpis :   "witajcie tutaj mama Janusza, Janusz dzisiaj zjadł 10 hamburgerów, tych okrągłych, nie tych podłużnych, bo te podłużne to są zapiekanki, niektorzy mowia zapie

• Czy ten typ to ty?

Opublikowano

prawdziwy facet powinien znac tyle warzyw co kolorow - pare na krzyz ale dobrze  :sorcerer:

Opublikowano

ja jestem grafikiem więc kolorów znam więcej niż baba, ale z warzyw to z grubsza kojarzę pomidory i ogórki kiszone xD

Opublikowano

ja w ogole nie wyobrazam sobie wpier.dalania miesa bez warzyw

Opublikowano

Wódka jest z ziemniaków, więc prawie jak warzywo.

Opublikowano

ja w ogole nie wyobrazam sobie wpier.dalania miesa bez warzyw

pewnie jak masz schabowego z zieminakami to tak.

ja zwykle na obiad robie spagetti i ono ma w sobi najcześciej pomidory więc też jem z warzywami,

w ogole kto powiedział że ja nie jem warzyw?

ten żart powyżej wzieliście na serio?

jak jem kanapke z jakąś wendliną to lubie dorzucić pomidora albo ogórka kiszonego , niektórzy chyba serio sobie wyobrażają że wyżeram smalec łyżką i popijam olejem

Opublikowano

Wiadomo, ze z tym jedzeniem smalcu łyżką i popijaniem olejem to taka beka.

przeciez wiemy, ze popijasz wódką

Opublikowano

a ktoś tu nie lubi smalcu na świeżym jeszcze ciepłym chlebku?

Opublikowano

Ja nie lubię.

Opublikowano

Assasin w bioderka nie idą te burgerki ?

A co masz za zle ze cos rosnie w przeciwienstwie do ciebie? 8=B

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Zjadłem u dolana burgera z pieczarkami i da się zjeść, ale ogólnie to nie polecam. Za mało maka w maku. Do pieczarek chyba zapomnieli wstrzyknąć glutaminian sodu, bo nie kusi mnie żeby jeszcze raz zjeść :(

A co do smalcu to fuj fuj, mogę jedynie do alkoholu jeść, na trzeźwo nie wchodzi.

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Burger z grzybami. Ja pyerdole. Najlepszy wieśmak :banderas:  Pytanie do warszawiaków i słoików dojeżdżających tamże. Jadł ktoś może w tym chińczyku przy placu defilad, który był w filmie "drogówka"? Kurcze, jak obejrzałem (dawno) to mnie naszła ochota tam iść. 

Opublikowano

jakie sa najlepsze sieciowki w stanach jesli chodzi o steki i hamburgery?

Opublikowano

Orientuje sie ktos do kiedy moze trwac ta oferta z podwojnym m royalem?

Opublikowano

jakie sa najlepsze sieciowki w stanach jesli chodzi o steki i hamburgery?

nie wiem, ale ja jak bede to koniecznie pojde do wendy's, shake shack  i ogolnie po miejscowkach z man vs food <3 

Opublikowano

Applebee's jest bardzo w porządku. No i oczywiście Wendy's. Ich mozarella w panierce z sosem miodowo musztardowym to poezja.

Opublikowano

Argh, zawsze chciałem z Wendy's skorzystać, to nigdy nie było w pobliżu na 2 wyjazdach.

Baconator :(

Opublikowano

Mam kumpla, który nic na świecie nie kocha tak jak fast foodów. Pojechałem w grudniu na 3 tygodnie do USA i wrócił z 7-kilowym zapasem, więc jest tam w czym wybierać.