Opublikowano 1 kwietnia 201510 l Oprocz endywii i radiccio znam wszystkie ale w rurkach chodzil nie bede!
Opublikowano 1 kwietnia 201510 l prawdziwy facet powinien znac tyle warzyw co kolorow - pare na krzyz ale dobrze
Opublikowano 2 kwietnia 201510 l ja jestem grafikiem więc kolorów znam więcej niż baba, ale z warzyw to z grubsza kojarzę pomidory i ogórki kiszone xD
Opublikowano 2 kwietnia 201510 l Też jestem mięsożerny, ale trudno mi sobie wyobrazić obiad bez warzyw.
Opublikowano 2 kwietnia 201510 l ja w ogole nie wyobrazam sobie wpier.dalania miesa bez warzyw pewnie jak masz schabowego z zieminakami to tak. ja zwykle na obiad robie spagetti i ono ma w sobi najcześciej pomidory więc też jem z warzywami, w ogole kto powiedział że ja nie jem warzyw? ten żart powyżej wzieliście na serio? jak jem kanapke z jakąś wendliną to lubie dorzucić pomidora albo ogórka kiszonego , niektórzy chyba serio sobie wyobrażają że wyżeram smalec łyżką i popijam olejem
Opublikowano 2 kwietnia 201510 l Wiadomo, ze z tym jedzeniem smalcu łyżką i popijaniem olejem to taka beka. przeciez wiemy, ze popijasz wódką
Opublikowano 3 kwietnia 201510 l Assasin w bioderka nie idą te burgerki ? A co masz za zle ze cos rosnie w przeciwienstwie do ciebie? 8=B Edytowane 3 kwietnia 201510 l przez Gość
Opublikowano 3 kwietnia 201510 l Zjadłem u dolana burgera z pieczarkami i da się zjeść, ale ogólnie to nie polecam. Za mało maka w maku. Do pieczarek chyba zapomnieli wstrzyknąć glutaminian sodu, bo nie kusi mnie żeby jeszcze raz zjeść A co do smalcu to fuj fuj, mogę jedynie do alkoholu jeść, na trzeźwo nie wchodzi. Edytowane 3 kwietnia 201510 l przez Yakubu
Opublikowano 11 kwietnia 20159 l Burger z grzybami. Ja pyerdole. Najlepszy wieśmak Pytanie do warszawiaków i słoików dojeżdżających tamże. Jadł ktoś może w tym chińczyku przy placu defilad, który był w filmie "drogówka"? Kurcze, jak obejrzałem (dawno) to mnie naszła ochota tam iść.
Opublikowano 13 kwietnia 20159 l jakie sa najlepsze sieciowki w stanach jesli chodzi o steki i hamburgery?
Opublikowano 13 kwietnia 20159 l Orientuje sie ktos do kiedy moze trwac ta oferta z podwojnym m royalem?
Opublikowano 13 kwietnia 20159 l jakie sa najlepsze sieciowki w stanach jesli chodzi o steki i hamburgery? nie wiem, ale ja jak bede to koniecznie pojde do wendy's, shake shack i ogolnie po miejscowkach z man vs food <3
Opublikowano 13 kwietnia 20159 l Applebee's jest bardzo w porządku. No i oczywiście Wendy's. Ich mozarella w panierce z sosem miodowo musztardowym to poezja.
Opublikowano 13 kwietnia 20159 l Argh, zawsze chciałem z Wendy's skorzystać, to nigdy nie było w pobliżu na 2 wyjazdach.Baconator
Opublikowano 13 kwietnia 20159 l Mam kumpla, który nic na świecie nie kocha tak jak fast foodów. Pojechałem w grudniu na 3 tygodnie do USA i wrócił z 7-kilowym zapasem, więc jest tam w czym wybierać.