Figlarz 1 272 Opublikowano 14 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2015 kolegujesz sie z januszem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2015 Trafiłem na coś takiego w sieci, pomyślałem, że wrzucę. Smacznego! Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2015 fajne buły Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2015 to jest fotka z baru heart attack grill, i szczycą się tym że mają wszystko niezdrowe mimo że niezdrowe to trzeba przyznać że burgery w realu wyglądają bardzo podobnie do fotek, nie to co makdonald podobno jak sie waży powyżej iluś tam kilogramów to można jeść za darmo XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2015 podobno jak sie waży powyżej iluś tam kilogramów to można jeść za darmo XD Moze ponizej, bo ci co powyzej to by puscili knajpe z torbami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2015 (edytowane) podobno ci co ważą ponad 160kg mogą za darmo jeść, nie wiem czy promocja jest stała Edytowane 15 kwietnia 2015 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2015 Sprytne, kto to widział, aby 160 kilogramowy wieloryb przyszedł do FF. Co najwyżej drive thru Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2015 Ta kanapka szefa w MD to taka sobie, nie ma w ogóle startu do drwala. Szkoda, że ten drwal nie jest w stałej ofercie, jedyna słuszna kanapka w macu. Pytanie do krakusów - czy wy też zauważyliście, że Moa obniżyło loty jeśli chodzi o burgery? Jeszcze kiedyś jak tam jadłem to wszystko było takie smaczne, mięsko idealnie wysmażone, bułeczka ładnie przypieczona, czułem, że jadłem super burgera, a teraz... byłem niedawno i nie wiem, coś mi nie pasowało, miałem wrażenie, że to już nie to co kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2015 Wiadomo ze burak i ananas przeciez. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 25 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2015 W Biedrze teraz jest coś takiego: 10,99 kosztuje, przed chwilą jadłem no i GOTY. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 25 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2015 fotka nie działa ale znalazłem na stronie http://www.biedronka.pl/pl/product,id,7134,name,burger-wolowy-premium-100-angus-340-g i co mowisz że dobre to mięso? czuć że to nie jest zwykla wołowina tylko angus? powiedz coś wiecej albo daj foto jutro robie grilla i moze bym sobie takiego angusa spróbował (chociaz oprocz tego bede też robił zwykle burgery) Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 25 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2015 generalnie dobre sa wiadomo, do du py do smazenai przez wode, nawet po rozmrozeniu i kotlet sam w sobie kruchy, czasami sie rozwala od widelca przy przekladaniu ale w smaku dobre Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 27 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2015 zmiana warty w maku nowe/stare rzeczy http://www.mcdonalds.pl/starsofamerica Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 27 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2015 No i nie zalapalem sie na podwojnego pikantnego royala ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 27 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2015 też żałuje że sie skończył. chyba zarówno na forum jak i znajomi w realu wszyscy oprócz krupka potwierdzali że jest dobry. ten nowy różni się od zwykłego sosem BBQ zamiast keczupu, co dla mnie jest małą atrakcją bo nie jestem fanem sosu BBQ. ale pewnie i tak spróbuje. póki co ten ostry mc royal to była moja ulubiona rzecz w maku Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 27 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2015 u janczesa co mieliscie w weekend w menu? jak oceniasz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 27 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2015 (edytowane) V.G. Food- taka mała niepozorna budka z kumpirami i burgerami obok select. wziąłem sobie burgera i omójdobryboże jakie to dobre! świetne mięsko, dobra bułka, smaczne dodatki warzywne, naprawdę warto! Całościowo to nie poziom Moa oczywiście, ale mięso jest pierwsza klasa Edytowane 27 kwietnia 2015 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 27 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2015 u janczesa co mieliscie w weekend w menu? jak oceniasz? dominos pizza (jedna z moich ulubionych jeśli chodzi o sieciówki), paluszki xD i wóda oceniam pozytywnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2015 Jadlem wczoraj tego nowego podwojnego rojala. Dobry. Lepszy niz zwykly ale słabszy niz ten poprzedni ostry. mimo ze nie jestem fanem sosu bbq to tutaj dobrze pasowal i byl dobry. Lepszy niz zwykla wersja z keczupem Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2015 jezeli sos bbq to ten, ktory maja rowniez jako osobne, pakowane soso yto to jest (pipi) obe srane z przesyceniem smaku "dymu", alez to nie dobre zdecydowanie wolalbym podwojnego royala z musztarda i ketchupem, btw cebula100pro ostatni ow wykonaniu bizona: podjechalem na podwojnego royala, nie bylo oczywiscie zwyklego tylko ten ostry wiec kazalem wyrzucic warzywa, zostawic mieso i ser bo tak lubie, dokupilem osobno sos musztardowy i ketchup, poprosilem aby pani nie wyciagala nawet spod lady, niech kucharz poprostu dolozy tak samo jak w normalnym royalu na kuchni oczywiscie nie i ch uj oni tak nie moga robic pod grozba deportacji do kenii, nie mozna bo fbi czycha i mogli by zabic matke tej pani za lada, no ku rwa zeby nie moc byc elastycznym tak jak kfc, burger king, pizza hut i inne sieciowki to dla mnie nie pojete po prostu mozna hejtowac! Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2015 miałeś przed nosem znacznie lepszą wersje i próbowałeś ją pogoroszyć - dobrze że ci nie pozwolili w ogole musisz być wyjątkowo w(pipi)iającym klientem Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2015 nie lubie ostrych rzeczy wiec chcialem zjesc normalnego podwojnego royala, a takiego w ofercie nie bylo wiec chcialem aby po prostu polali ketchupem i musztarda ale jehowa im nie pozwala Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 005 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2015 Na moją prośbę zawsze dokładają buraka i ananasa, więc nie wiem o co ten raban. Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2015 Ty to masz chody w burgerowaniach Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2015 dobra jadłem dziś tego new york beef klasik chyba już go jadłem kiedyś jak był, i z tego co pamiętam ma podobne odczuczia - czyli było średnio. był bardzo delitkatny w smaku (nie chodzi o brak ostrości), wręcz nijaki i mdły, dlatego zupełnie bez podniety. o ile ostatnie kilka wizyt w maku uznaje za udane - podwojne rojale były narpawde fajne, to dziś wychodziłem "eh no dobra, ujdzie" Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi