Yano 3 697 Opublikowano 8 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2015 w przepisie jest napisane że dodała zielonego barwnika spożywczego gdy robiła bułke Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 8 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2015 w bk dziś kupiłem swiss whoopera, no big deal., zwykła buła + 3 serki topione w panierce Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 8 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2015 dobra mam małe porównanie wczoraj kupiłem tego azjatyckiego KFC - 12.90zł, dostałem za to małe opakowanko w którym było z 4-5 kawałków mikro-stripsów (na jednego gryza każdy) i troche suchego ryżu, to był zawód dzis za to za 12zł z hakiem kupiłem 8 skrzydełek i całkiem fajnie sobie podjadłem, jestem zadowolony, 8 to optymalna ilość dla mnie, jak kupie większy kubełek to potrafie zjeść 10-11 ale końcówka to już wpycham na siłe, więc 8 jest w sam raz wniosek? w wypadku azjatyckiego menu KFC strzeliło kulą w płot (albo w stope) znacznie fajniejsze są standardowe hot wingsy, serio - cena ta sama a diametralna różnica w stosunku ceny do jakości i ilości Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 005 Opublikowano 8 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2015 (edytowane) Obadałem dziś Pizza Burgera w Banolli. Całkiem interesujący, gdyż całość burgera opakowana jest w ciasto. W zasadzie wygląda to jak olbrzymi pączek xD Trzeba się wgryzać, by dotrzeć do sera, wołowiny, sosów, papryki etc.Wziąłem meksykańca, ale chętnie następnym razem spróbuję classica. Całość jest dobra, ale dzięki pizzowemu smakowi. Samo mięso idealne nie jest, ot mielona krówka, siłą rzeczy wypieczona w piecu a nie medium rare jak w przypadku grillowania. Edytowane 8 maja 2015 przez _Red_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 9 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2015 Ominal mnie pikantny 2x royal wiec bedac ostatnio w macu zamowilem 2x bbq. Dostalem zwyklego podwojnego royala :facepalmz: Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 510 Opublikowano 23 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2015 W niektórych MC dostępna jest nowa kanapka. Podwójny Wieśmac Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 23 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2015 A co to za akcja że w niektórych ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 23 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2015 (edytowane) Juz dawno jest. e: aaa, wiesmac, przeczytalem mcroyal. Edytowane 23 maja 2015 przez Mejm Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 23 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2015 Ale że w niektórych czy wszędzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 23 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2015 Balon, je.blem sie. Nie wiem o co biega z tymi niektorymi punktami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 510 Opublikowano 24 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2015 W niektórych. Dziwna akcja.Tutaj lista gdzie można go dostać https://www.mcdonalds.pl/assets/pdf/PI-Baza-Restauracji-120515.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 24 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2015 (edytowane) kurde chętnie bym zjadł takiego podwojnego wieśmiaka, głupio że promocja jest wybiórcza jedna z knajp na liście jest w miare blisko mnie, chyba sie przejade. tylko ciekawe czy dziś otwarte edit dzowniłem do tego maka i otwarte jest i mają, ale babka nawet nie wiedziała że to promocja tylko na niektóre lokale, dziwne Edytowane 24 maja 2015 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 25 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2015 kurwa, jaki ty jestes chory yano, zeby dzwonic do makdonalda, czy maja otwarte, bo chcesz sprobowac nowego smieciowego burgera. zdarza ci sie czasem zadzwonic do ulubionego alkosklepu, czy maja nowa wodke na stanie, prawda? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 25 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2015 Eee a na chvj zapieprzać w ciemno jak można się upewnić telefonicznie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 25 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2015 Noo, i trzeba dodatkowo stolik zarezerwować Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 28 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2015 w przepisie jest napisane że dodała zielonego barwnika spożywczego gdy robiła bułke a ja myslalem, że była splesniała ta buła Cytuj Odnośnik do komentarza
Neoman 93 Opublikowano 3 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2015 kurde chętnie bym zjadł takiego podwojnego wieśmiaka, głupio że promocja jest wybiórcza jedna z knajp na liście jest w miare blisko mnie, chyba sie przejade. tylko ciekawe czy dziś otwarte edit dzowniłem do tego maka i otwarte jest i mają, ale babka nawet nie wiedziała że to promocja tylko na niektóre lokale, dziwne O podwójny wieśman. Trzeba skosztować. Wieśmak na propsie. Najlepsza buła z klasycznej oferty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 3 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2015 Gdzie jest informacja o miejscach w których można dorwać tego podwójnego wieśmaka? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 3 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2015 pare posów wyżej nad moim postem z fotką jest link do pdfa Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 3 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2015 Akurat będę miał dziś po drodze więc może skosztuję. Czekam na pierwszego burger kinga w Lublinie i wreszcie powstaje. Właściwie to drugiego, bo lata temu jeszcze był, przed wycofaniem się z polskiego rynku. Z trójki mc, kfc, bk to właśnie ten ostatni u mnie wygrywa. Chociaż i tak wpadam tam raz na miesiąc albo 2 miesiące. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 3 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2015 Ja sobie dopuszczam kfc definitywnie. Po pierwsze, zawsze najdluzej zajmowalo mi stanie przed ich menu i decydowanie sie co w koncu wziac bo bardzo malo maja dla mnie "zjadliwych" rzeczy. Ale miarka sie przebrala po tym jak ktorys raz z rzedu po ich zarciu bolal mnie zaladek. A nie bywam tam czesto, raz na 2 miesiace. Za te 17-20zl co wydam na zestaw wole kupic jednego bezfrytkowego moa burgera. Nie bede tesknil. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 3 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2015 Ja ostatnio olewam zestawy i inne bezdety i biore 8 skrzydelek za 12zl. Bez frytek. Dla mnie w sam raz - najadam sie 8 wingsami za cene troszke tylko wieksza niz twister czy grander ktorymi kompletnie sie nie najadam. Przy okazji nie zapycham sie ziemniakami. takie 8 skrzydelek to fajna zaprawa pod picie. Jeszcze nie mialem po tym kaca Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 3 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2015 Same skrzydełka to tak nie bardzo by mi przeszły. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 3 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2015 Pojechałem na rowerze na tego podwójnego wieśniaka, dokupiłem cheesa +frytki i w drodze powrotnej o mało co się nie zrzygałem, nie polecam. Sam sos smakował jakby był w 90% z tłuszczu fuj Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 3 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2015 Tłuszcz jest nośnikiem smaku Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi