Yano 3 697 Opublikowano 13 października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 października 2015 jadłem tego dużego bigmaka. no niestety dla mnie padaka. już wcześniej nie lubiłem zbynio bigmaka z powodu małego mięsa (jak w czisburgerze) i zbędej bułki.. jednak myślałem że duża wersja może sie obroni, ale tak naprawde było gorzej niż normalnie. mięso było troche szersze ale było tak samo cieńkie a może nawet cieńsze niż normalnie. do tego masa buły i mdły sos... słabizna. jedząc to starałem sie wyczuć smak mięsa i miałem z tym spory kłopot dlatego właśnie znaaaaaaaaaaacznie wyżej stawiam podwójnego makrojala. bo ma grubsze kawały mięsa i ogolnie mięso jest jego kwintesencją. tymczasem w tym dużym bigmaku zastanawiałem sie czy nie dostałem wersji wegańskiej bo praktycznie nie czułem mięsa Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 15 października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 października 2015 Do KFC wracają wtorkowe kubełki po 14,95. W przyszłym tygodniu sobie pozwolę na jeden Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 292 Opublikowano 17 października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 października 2015 Gdyby McDonald robił reklamy w stylu Apple, dość ciekawa parodia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 19 października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 października 2015 ten wiekszy big mac to wielkoscia kanapki z BK przypomina? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 19 października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 października 2015 troche tak, ale smakiem przypomina chuja więc nie polecam bardzo cieńkie mięso, mało smaku, zapycha i zamula Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 19 października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 października 2015 troche tak, ale smakiem przypomina chuja więc nie polecam bardzo cieńkie mięso, mało smaku, zapycha i zamula Czyli wszystko się zgadza, ja wierzę Yankowi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 19 października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 października 2015 (edytowane) Nie no, fachowa ocena "Big Mac, poczuj chuya w ustach" ;] Edytowane 19 października 2015 przez Rudiok Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 19 października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 października 2015 Teraz juz wiemy o co chodzi z yanem, dlaczego nie ma partnerki. Mayo + smak big maca jak ch uja w ustach to chyba sie mu wymsknął nieplanowany coming out. Ja tam mu kibicuje. Ostatnio jadłem podwójnego royala, zwykłego royala oraz tradycyjnie big kinga xxl. No nie ma startu makdolan do BK, nawet pomimo tego ze royal byl soczysty. Moze wróci jeszcze ta kanapka drwała z bekonem i plackiem serowym ale poza tym to te ich menu to wióry jesli chodzi o burgery. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 005 Opublikowano 19 października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 października 2015 (edytowane) Cheesburgera ze 'Streat Slow food' (tak, STREAT) trucka jadłem. Kurde, takie sobie - już wiele chyba nie wymyślą w kwestii burgerów. Nadal prowadzi dla mnie grillowane mięso w Moa, lekko czerwone w środku i dobrze przyprawione. Edytowane 19 października 2015 przez _Red_ Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 19 października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 października 2015 U mnie w mieście od 23 do 30.10 będzie fajna inicjatywa. Parada food trucków z całek Polski. M.in. kilka z burgerami (np Boby Burger ale tu chyba nie miał za dobrych opinii), sushi, pizzą itd. Będą koszarował tydzień przej jedną z galerii handlowych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 19 października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 października 2015 ehhh musze kiedys skosztowac tego moa, ale ostatnio na zlocie w kraku znowu jadlismy w tataburgerze i znowu mi smakowalo - bardzo solidna burgerownia Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 292 Opublikowano 19 października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 października 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 19 października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 października 2015 Ja w sobotę jadłem burgera z Baranola Burger w Gdyni. Polecam ludziom z Trójmiasta oraz turystom nadmorskim. Wziąłem takiego klasycznego z sałatą, korniszonem, pomidorem, cebulą i serem. Bardzo dobry był sos, mix bbq, lekko ostrego i chyba majonezowego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bjały 2 951 Opublikowano 27 października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 października 2015 Musze sie wybrac, tez czytalem bardzo pochlebne opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 27 października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 października 2015 w Gdyni nie ma lepszej burgerowni, ja lubie chlopaki nie placza z ananasem i ostrymi papryczkami, albo bule farmera z bekonem i sadzonym jajkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 292 Opublikowano 28 października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 października 2015 Kupiłem mrożonkę z PoloMarketu - jakieś krewetki z makaronem w sosie carbonara. Całość chyba 12,99 i niby dwie porcje, ale właśnie kończę wszystko. Krewetki strasznie małe i z jelitami:), cebuli nawalone 1:1 z krewetkami, nie polecam. Myślałem, że będzie lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 28 października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 października 2015 Nie wiem, czy gdzieś na świecie istnieje gotowe danie tego typu, które jest dobre i warto je kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 28 października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 października 2015 Niektore mrozonki warzyw "chińskie" po dodaniu miesa i ryżu oraz przypraw i bazy do sosu daja niezlego chinczyka no ale w takiej opcji jest to poprostu mieszanka warzyw jako podstawa a nie gotowe danie. I zeby bylo sensowne to trzeba dodac większość od siebie Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 28 października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 października 2015 Nie chodziło mi o warzywa, to nie jest gotowe danie. Warzywa często kupuję, brokuły, groszek z marchewką, fasolka, szpinak, chińskie też - najlepsze chyba są Lidlowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 292 Opublikowano 28 października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 października 2015 Chyba z takich mrożonek, to jedynie paluszki rybne są ok. I to też nie wszystkie, bo jedne takie, to nawet koło ryb nie leżały. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 005 Opublikowano 28 października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 października 2015 Byle z fileta (wtedy mega spoko jak te paluchy z Lidla), a nie mielonej ryby, bo wtedy to ścierwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 29 października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 października 2015 To jadłem ostatnio z mrożonek, i te kotleciki są nawet spoko, szkoda, że jest ich tam mało :| Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 29 października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 października 2015 Paella z Frosty - niebo w gębie. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 292 Opublikowano 29 października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 października 2015 To za to mają ch.ujowe. Tłuste, śmierdzące, ostre i jałowe jednocześnie. Tutaj się zawiodłem, ale wpisując na necie, wiele osób na to narzeka. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 29 października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 października 2015 Czyli jak wszystkie kurczaki smażone w głębokim tłuszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi