Yano 3 697 Opublikowano 13 października 2015 Opublikowano 13 października 2015 jadłem tego dużego bigmaka. no niestety dla mnie padaka. już wcześniej nie lubiłem zbynio bigmaka z powodu małego mięsa (jak w czisburgerze) i zbędej bułki.. jednak myślałem że duża wersja może sie obroni, ale tak naprawde było gorzej niż normalnie. mięso było troche szersze ale było tak samo cieńkie a może nawet cieńsze niż normalnie. do tego masa buły i mdły sos... słabizna. jedząc to starałem sie wyczuć smak mięsa i miałem z tym spory kłopot dlatego właśnie znaaaaaaaaaaacznie wyżej stawiam podwójnego makrojala. bo ma grubsze kawały mięsa i ogolnie mięso jest jego kwintesencją. tymczasem w tym dużym bigmaku zastanawiałem sie czy nie dostałem wersji wegańskiej bo praktycznie nie czułem mięsa Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 15 października 2015 Opublikowano 15 października 2015 Do KFC wracają wtorkowe kubełki po 14,95. W przyszłym tygodniu sobie pozwolę na jeden Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 17 października 2015 Opublikowano 17 października 2015 Gdyby McDonald robił reklamy w stylu Apple, dość ciekawa parodia. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 19 października 2015 Opublikowano 19 października 2015 ten wiekszy big mac to wielkoscia kanapki z BK przypomina? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 19 października 2015 Opublikowano 19 października 2015 troche tak, ale smakiem przypomina chuja więc nie polecam bardzo cieńkie mięso, mało smaku, zapycha i zamula Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 19 października 2015 Opublikowano 19 października 2015 troche tak, ale smakiem przypomina chuja więc nie polecam bardzo cieńkie mięso, mało smaku, zapycha i zamula Czyli wszystko się zgadza, ja wierzę Yankowi. Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 19 października 2015 Opublikowano 19 października 2015 (edytowane) Nie no, fachowa ocena "Big Mac, poczuj chuya w ustach" ;] Edytowane 19 października 2015 przez Rudiok Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 19 października 2015 Opublikowano 19 października 2015 Teraz juz wiemy o co chodzi z yanem, dlaczego nie ma partnerki. Mayo + smak big maca jak ch uja w ustach to chyba sie mu wymsknął nieplanowany coming out. Ja tam mu kibicuje. Ostatnio jadłem podwójnego royala, zwykłego royala oraz tradycyjnie big kinga xxl. No nie ma startu makdolan do BK, nawet pomimo tego ze royal byl soczysty. Moze wróci jeszcze ta kanapka drwała z bekonem i plackiem serowym ale poza tym to te ich menu to wióry jesli chodzi o burgery. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 19 października 2015 Opublikowano 19 października 2015 (edytowane) Cheesburgera ze 'Streat Slow food' (tak, STREAT) trucka jadłem. Kurde, takie sobie - już wiele chyba nie wymyślą w kwestii burgerów. Nadal prowadzi dla mnie grillowane mięso w Moa, lekko czerwone w środku i dobrze przyprawione. Edytowane 19 października 2015 przez _Red_ Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 19 października 2015 Opublikowano 19 października 2015 U mnie w mieście od 23 do 30.10 będzie fajna inicjatywa. Parada food trucków z całek Polski. M.in. kilka z burgerami (np Boby Burger ale tu chyba nie miał za dobrych opinii), sushi, pizzą itd. Będą koszarował tydzień przej jedną z galerii handlowych. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 19 października 2015 Opublikowano 19 października 2015 ehhh musze kiedys skosztowac tego moa, ale ostatnio na zlocie w kraku znowu jadlismy w tataburgerze i znowu mi smakowalo - bardzo solidna burgerownia Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 19 października 2015 Opublikowano 19 października 2015 Ja w sobotę jadłem burgera z Baranola Burger w Gdyni. Polecam ludziom z Trójmiasta oraz turystom nadmorskim. Wziąłem takiego klasycznego z sałatą, korniszonem, pomidorem, cebulą i serem. Bardzo dobry był sos, mix bbq, lekko ostrego i chyba majonezowego. Cytuj
Bjały 2 951 Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 Musze sie wybrac, tez czytalem bardzo pochlebne opinie. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 w Gdyni nie ma lepszej burgerowni, ja lubie chlopaki nie placza z ananasem i ostrymi papryczkami, albo bule farmera z bekonem i sadzonym jajkiem. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 28 października 2015 Opublikowano 28 października 2015 Kupiłem mrożonkę z PoloMarketu - jakieś krewetki z makaronem w sosie carbonara. Całość chyba 12,99 i niby dwie porcje, ale właśnie kończę wszystko. Krewetki strasznie małe i z jelitami:), cebuli nawalone 1:1 z krewetkami, nie polecam. Myślałem, że będzie lepsze. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 28 października 2015 Opublikowano 28 października 2015 Nie wiem, czy gdzieś na świecie istnieje gotowe danie tego typu, które jest dobre i warto je kupić. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 28 października 2015 Opublikowano 28 października 2015 Niektore mrozonki warzyw "chińskie" po dodaniu miesa i ryżu oraz przypraw i bazy do sosu daja niezlego chinczyka no ale w takiej opcji jest to poprostu mieszanka warzyw jako podstawa a nie gotowe danie. I zeby bylo sensowne to trzeba dodac większość od siebie Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 28 października 2015 Opublikowano 28 października 2015 Nie chodziło mi o warzywa, to nie jest gotowe danie. Warzywa często kupuję, brokuły, groszek z marchewką, fasolka, szpinak, chińskie też - najlepsze chyba są Lidlowe. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 28 października 2015 Opublikowano 28 października 2015 Chyba z takich mrożonek, to jedynie paluszki rybne są ok. I to też nie wszystkie, bo jedne takie, to nawet koło ryb nie leżały. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 28 października 2015 Opublikowano 28 października 2015 Byle z fileta (wtedy mega spoko jak te paluchy z Lidla), a nie mielonej ryby, bo wtedy to ścierwo. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 To jadłem ostatnio z mrożonek, i te kotleciki są nawet spoko, szkoda, że jest ich tam mało :| Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 Paella z Frosty - niebo w gębie. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 To za to mają ch.ujowe. Tłuste, śmierdzące, ostre i jałowe jednocześnie. Tutaj się zawiodłem, ale wpisując na necie, wiele osób na to narzeka. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 Czyli jak wszystkie kurczaki smażone w głębokim tłuszczu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.