Yano 3 697 Opublikowano 29 października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 października 2015 (edytowane) Ale mi sie przyfarcilo Poszedlem do maka wkurzony i zly bo nie udalo mi sie załatwić sprawy na miescie.a tu podchodzi babka i pyta "chcial by pan spróbować nowej przedpremierowej kanapki?" (W dodatku za darmo)Zgodzilem sie bo wiecie ze zawsze lubie probowac nowosci. Okazalo sie ze badają opinie na temat burgera ktorego planują wprowadzić.Ale teraz najlepsze - ten burger to big tasty bacon!!! Jedna z lepszych rzeczy w maku! jak dla mnie big tasty jest na podium razem z podwojnym rojalem i drwalem. Wiec odrazu bylem zadowolony. Babka mi zadaje pare pytan i nagle przynoszą burgera. No i jak to big tasty byl bardzo dobry (oczywiscie jak na maka. Ale serio jedna z lepszych rzeczy). No wiec zjadlem pochwalilem i pozytywnie odpowiadalem na pytania żeby "zdal egzamin" i zostal wprowadzony do menu Jak zapytala to co bym zmienil to powiedzialem ze mogli by dać dwa kotlety i jeszcze wiecej bekonu xD to by byl kozak bo caly burger jest na średnicę wyraznie wiekszy od pozostalych jak bigmaki czy wiesmakiNo wiec ogolnie fajne zaskoczenie i złość po niezalatwionej sprawie minęła. Edytowane 29 października 2015 przez Yano 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 29 października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 października 2015 Normalnie w czepku urodzony. Szkoda, że rudy hehe he 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 292 Opublikowano 29 października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 października 2015 Smakował Ci, bo za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 29 października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 października 2015 Ale gdzie jest numer konta? Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 29 października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 października 2015 To pewnie jakaś kompania farmaceutyczna pod przykrywką leki na autyzm testowała. Cytuj Odnośnik do komentarza
akadyjczyk 14 Opublikowano 2 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2015 TO PEWNO CZĘŚĆ KAMPANII WYBORCZEJ PIS. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 292 Opublikowano 3 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2015 Byłem dziś w Maku w godzinach lekcyjnych, to nie było gdzie usiąść bo dzieciaków naje.bane. Powinni policjanci robić naloty na McDonaldy i ich spisywać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 4 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2015 Ich starych powinni spisywac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 4 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2015 Przecież żadna wycieczka szkolna nie może obejść się bez wizyty w McD. Te wpatrzone w burgery dziecięce oczy, to przechwalanie się kto ma więcej frytek. Ach... Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 292 Opublikowano 4 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2015 To nie wycieczka szkolna, a wagarowicze. Dookoła są ze 3 szkoły, w sumie mają kawałek, no ale w ciepłym przesiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 4 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2015 Jak mnie to wku.rwia. wchodzisz do mcshita a tam sama (pipi)zeria i dzieciarnia. W dodatku te tance godowe wokol kolezanek z klasy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 5 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2015 No przez cos takiego ostatnio poszedlem zrec do burger kinga (w sumie nawet lepiej wyszlo). Juz 15m przed maciem bylo slychac dzieciarnie, zajrzalem tylko przez szybe i podziekowalem. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 5 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2015 Dzieciofoby. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 5 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2015 Mejm a w komunikacji miejskiej bachory ci nie przeszkadzają, bo w aucie jak coś ich nie ma xD Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 5 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2015 Wszystkie dzieci zaorac, na ch uj one komu tak naprawde. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 5 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2015 Mejm a w komunikacji miejskiej bachory ci nie przeszkadzają, bo w aucie jak coś ich nie ma xD Przeszkadzaja, przeciez to oczywiste. Ale co do drugiego to nie rozumiem. Bedziesz syna w bagazniku wozil? Wszystkie dzieci zaorac, na ch uj one komu tak naprawde. No dokladnie. Zeby mi zarobily na emeryture i tak ich bedzie za malo wiec sa juz raczej zbedne. Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 5 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2015 Emerytura rotfl mejm w jakim swiecie ty zyjesz, nie ma takiego slowa emerytura w jezyku polskim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 5 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2015 (edytowane) No syn jezdzi z tylu na foteliku i jest bankowo znacznie mniej nieznosny niz cala klasa bachorkow, ktora sploszyla cie z maca. Jakby tramwaj z cala zgraja dzieci podjechal, a na dworze bylo -12 i wietrznie to co bys zrobil ? Wszedl czy nie ? Edytowane 5 listopada 2015 przez balon Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 5 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2015 Jak tylko wyrośnie z foteliak i bedzie sam biegał to na bank bedzie paskudnym gunwniakiem laajacym do maca rozrabiac Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 5 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2015 Czyli takim, jakim był mały bizonek. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 5 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2015 a to na pewno ale nie chodzę do maca ani nie jezdze komuną więc go nie spotkam. Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 5 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2015 Dalej jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 5 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2015 No syn jezdzi z tylu na foteliku i jest bankowo znacznie mniej nieznosny niz cala klasa bachorkow, ktora sploszyla cie z maca. Jakby tramwaj z cala zgraja dzieci podjechal, a na dworze bylo -12 i wietrznie to co bys zrobil ? Wszedl czy nie ? Wszedlbym do drugiego wagonu :potter: "moj syn, klasa bachorkow" - kocham ten subiektywizm u swiezo upieczonych rodzicow. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 5 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2015 Ale o co chozi? przeciez wiem ze moj synek bedzie wkur.wiajacym bachorkiem takim jak byl maly balon czy maly Mejm. Nie zatrzymamy przeciez ewolucji. Co innego córki od zawsze damy nie chodzące do maka itp.! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 8 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 Chicken Big Mac - najgorsze fast foodowe goowno jakie jadłem. Suche, cienkie podeszwy udające kurczaka, nijaka buła, masakra. Oj jak żałuję, że się dałem nabrać nie polecam nigdy nikomu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi