Skocz do zawartości

Fast food

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

najpierw mam nadzieje zacznie sie sezon na bigtasty którego robią beta testy na które sie załapałem. drwal pewnie bedzie w połowie grudnia czy coś

Opublikowano

najpierw mam nadzieje zacznie sie sezon na bigtasty którego robią beta testy na które sie załapałem. drwal pewnie bedzie w połowie grudnia czy coś

Drwal już od 18 listopada :*

Gość Orzeszek
Opublikowano

btw jadłem tego big maca xxl i rzeczywiście nie wiem co tak słabo. ogólnie strasznie drogo sie zrobiło w macu 19zł za zestaw to imo sporo jak za danie którym sie nie napcham.

Opublikowano

btw jadłem tego big maca xxl i rzeczywiście nie wiem co tak słabo. ogólnie strasznie drogo sie zrobiło w macu 19zł za zestaw to imo sporo jak za danie którym sie nie napcham.

również jadłem. Chuyowy jak nieszczęście. Wk.urwienie moje tym większe, że na maca pozwalam sobie może raz w miesiącu. Już nigdy go nie kupię. Tyle dobrego, że do zestawu dostałem gratis puszkę coli i przesolone frytki, które mi smakują. Sama kanapka sucha, bez smaku. 

Opublikowano

W poznaniu na półwiejskiej powstanie Moa. Już jest oznaczony lokal ale konkretnej daty nei znam

wbijam na otwarcie

jak bedzie sraka to cala ekipa krakowsko warszawska ma wpi.er.dol za polecenie

Opublikowano

Wczoraj zjadłem swojego pierwszego Big Maca, ale to nie byl zwykly Big Mac tylko

GRAND BIC MAC KUHRWY

O matko z ojcem jakie to nędzne xd Jedzenie z maca to chyba bez wzlędu na to co wybierzemy smakuje tak samo, nawet lód z koli jedzie starym tluszczem. 

Opublikowano

Pewnie w większych miastach jest to od dawna, u mnie dopiero niedanwo zauważyłem, że w Maku są... takie specjalnie urządzenia, gdzie wskazujemy na ekranie co chcemy, płacimy kartą i czekamy na zamówienie. Jak dla mnie spoko, można w spokoju pomyśleć (kolejek tam nie ma), przejrzeć co jest, widać i screeny i ceny. Jedyny minus to jak ktoś nie ma karty.

Gość Orzeszek
Opublikowano

w warszawie jest przy nowym świecie taki mak, przynajmniej był w wakacje