Skocz do zawartości

Fast food

Featured Replies

Opublikowano

dobrze że takie coś zrobili, w końcu można spokojniie i bez pospiechu zapoznać się z bardzo szerokim wachlarzem dań w restauracji makdolan

No na pewno lepiej tak, niż słuchanie "a może do tego to, a może w zestawie z, a może dużą kawę, a może to czy tamto sr.amto".
  • Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 513,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość osiol
    Gość osiol

@Yano   Byłem ostatnio w McD. Mam tu na myśli restaurację McDonald's, a więc międzynarodowego potentata restauracji szybkiej obsługi. Lokal, do którego się wybrałem (mowa o McDonald's) mieści się na

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Marze by pewnego dnia zobaczyc wpis :   "witajcie tutaj mama Janusza, Janusz dzisiaj zjadł 10 hamburgerów, tych okrągłych, nie tych podłużnych, bo te podłużne to są zapiekanki, niektorzy mowia zapie

• Czy ten typ to ty?

Opublikowano

Straszne jest słuchanie tego! Uszy więdną i odechciewa się jeść!

Opublikowano

jak można zamawiać coś w makdolanie i stać w kolejce i sluchac, ja jezdze tylko ja sa kasy wolne no bo przeciez!

Opublikowano

O matko z ojcem jakie to nędzne xd Jedzenie z maca to chyba bez wzlędu na to co wybierzemy smakuje tak samo, nawet lód z koli jedzie starym tluszczem.

wszyscy sie zgadzają że grand big mac jest bardzo słaby

spróbuj sobie podwójnego mcroyala, znacznie lepszy

Opublikowano

No tylko te ceny z du.py. Ktos pisal, ze te nowe kanapki w zestawie (powiekszonym?) ok 20zl. Ja wczoraj kupilem zestaw pow. zwyklego big mac i zaplacilem 17,5. Powalilo. Serio lepiej zjesc tylko kanapke w dobrej burgerowni za 18zl.

Opublikowano

albo po prostu nie brać zestawu ;p

a w burger kingu to z tego co pamiętam sam big king xxl kosztuje 17zł

Opublikowano

Szczerze mowiac chyba nie potrafie zjesc buly z maka bez przegryzania frytkami.

Opublikowano

Da się. Najtrudniej jest zjeść kanapkę z maka jak ostygnie. Staje w gardle i trzeba każdy kęs popijać.

Opublikowano

Przypominam. Od dziś zimowe smaki w Mc Donalds.

Drwal, Pikantny drwal + zbójnicka

Opublikowano

Drwal nic się nie zmienił. Nadal najlepszy <3

Opublikowano

zjadlem i byl dobry

w domu aantura ze teraz nie jem obiadu

dziwne ze yano nie pojechal zjesc jeszcze bo kolejki

Opublikowano

a ten pikantny drwal dobry / lepszy ?

Opublikowano

chciałem jechać ale w pracy zamawiali kebaby więc sie dołączyłem i jestem nażarty narazie, ale może sie jeszcze wybiore, jak nie to jutro

Opublikowano

Yano chyba nie polecał Bobby Burger, ale mi całkiem spasował. Ponadto mają promocję kuponową ważną chyba do grudnia - dowolny burger za 10zł, zestawy za 15zł etc.

Można się pokusić za grosze i ocenić.

Opublikowano

ciekawe czy MC prowadzi statystyki ile drwal zabija osób sezonowo.

Opublikowano

w domu aantura ze teraz nie jem obiadu

rozyebałes system bizon xD

stara kotlety biła a ten sie fast fooda nawpie,rdlalał xD

Opublikowano

jadem drwala przed praca, ledwo mi sie udalo bo rano nie mam apetytu, ale byl dobry tylko lekko pechowo za malo podgrzali ten ser w panierce i nie byl w pelni roztopiony, ale i tak ogolnie dobra rzecz

Opublikowano

własnie poszedł pikantny drwal. no najlepsza kanapka dostępna w mc dolanie, jeśli szukacie przygody to ten ostry nie jest ostry xd nawet w nosie nie zakręciło od papryki (toć naliczyłem 5 talarek xd)

Opublikowano

powiadam wam, kolejny sezon uzależniają ludzi, za rok będzie sama kanapka za 20 zyli

Opublikowano

Ja ostatnio raz w środę z ziomkami po treningu do Maka zajeżdżam na kolacje, no i w czoraj chciałem tego drwala wziąć, te fryty też kusiły, ale to by wyszło 22-23 zł... nie gurwa, szanujmy się. Za 18 miałem zestaw z Wieśmaciem i jeszcze McRoyal do tego, bo kumpel ma kartę rabatową.

Opublikowano

21,50 kosztuje Drwal z zakręconymi frytkami.

Opublikowano

A to ch.uj, następnym razem spróbuję, bo sam już nie wiem, czy kiedyś jadłem.

Opublikowano

(pipi)a dopiero od tygodnia zaczalem na nowo porzadnie trzymac miche a tu wjezdza drwal ;( ale obiecalem sobie ze zjem jakis syf dopiero za tydzien jak bede w krakowie. 

no i tu pytanie do krakusow. co macie tam najlepszego? oczywiscie mowa o jakiejs dobrej pizzy kebabie itd. (moa wleci obowiazkowo mimo ze juz kiedys jadlem)