Opublikowano 13 listopada 20159 l dobrze że takie coś zrobili, w końcu można spokojniie i bez pospiechu zapoznać się z bardzo szerokim wachlarzem dań w restauracji makdolanNo na pewno lepiej tak, niż słuchanie "a może do tego to, a może w zestawie z, a może dużą kawę, a może to czy tamto sr.amto".
Opublikowano 13 listopada 20159 l jak można zamawiać coś w makdolanie i stać w kolejce i sluchac, ja jezdze tylko ja sa kasy wolne no bo przeciez!
Opublikowano 14 listopada 20159 l O matko z ojcem jakie to nędzne xd Jedzenie z maca to chyba bez wzlędu na to co wybierzemy smakuje tak samo, nawet lód z koli jedzie starym tluszczem. wszyscy sie zgadzają że grand big mac jest bardzo słaby spróbuj sobie podwójnego mcroyala, znacznie lepszy
Opublikowano 14 listopada 20159 l No tylko te ceny z du.py. Ktos pisal, ze te nowe kanapki w zestawie (powiekszonym?) ok 20zl. Ja wczoraj kupilem zestaw pow. zwyklego big mac i zaplacilem 17,5. Powalilo. Serio lepiej zjesc tylko kanapke w dobrej burgerowni za 18zl.
Opublikowano 14 listopada 20159 l albo po prostu nie brać zestawu ;p a w burger kingu to z tego co pamiętam sam big king xxl kosztuje 17zł
Opublikowano 14 listopada 20159 l Szczerze mowiac chyba nie potrafie zjesc buly z maka bez przegryzania frytkami.
Opublikowano 14 listopada 20159 l Da się. Najtrudniej jest zjeść kanapkę z maka jak ostygnie. Staje w gardle i trzeba każdy kęs popijać.
Opublikowano 18 listopada 20159 l Przypominam. Od dziś zimowe smaki w Mc Donalds.Drwal, Pikantny drwal + zbójnicka
Opublikowano 18 listopada 20159 l zjadlem i byl dobry w domu aantura ze teraz nie jem obiadu dziwne ze yano nie pojechal zjesc jeszcze bo kolejki
Opublikowano 18 listopada 20159 l chciałem jechać ale w pracy zamawiali kebaby więc sie dołączyłem i jestem nażarty narazie, ale może sie jeszcze wybiore, jak nie to jutro
Opublikowano 18 listopada 20159 l Yano chyba nie polecał Bobby Burger, ale mi całkiem spasował. Ponadto mają promocję kuponową ważną chyba do grudnia - dowolny burger za 10zł, zestawy za 15zł etc.Można się pokusić za grosze i ocenić.
Opublikowano 18 listopada 20159 l w domu aantura ze teraz nie jem obiadu rozyebałes system bizon xD stara kotlety biła a ten sie fast fooda nawpie,rdlalał xD
Opublikowano 19 listopada 20159 l jadem drwala przed praca, ledwo mi sie udalo bo rano nie mam apetytu, ale byl dobry tylko lekko pechowo za malo podgrzali ten ser w panierce i nie byl w pelni roztopiony, ale i tak ogolnie dobra rzecz
Opublikowano 19 listopada 20159 l własnie poszedł pikantny drwal. no najlepsza kanapka dostępna w mc dolanie, jeśli szukacie przygody to ten ostry nie jest ostry xd nawet w nosie nie zakręciło od papryki (toć naliczyłem 5 talarek xd)
Opublikowano 19 listopada 20159 l powiadam wam, kolejny sezon uzależniają ludzi, za rok będzie sama kanapka za 20 zyli
Opublikowano 19 listopada 20159 l Ja ostatnio raz w środę z ziomkami po treningu do Maka zajeżdżam na kolacje, no i w czoraj chciałem tego drwala wziąć, te fryty też kusiły, ale to by wyszło 22-23 zł... nie gurwa, szanujmy się. Za 18 miałem zestaw z Wieśmaciem i jeszcze McRoyal do tego, bo kumpel ma kartę rabatową.
Opublikowano 19 listopada 20159 l A to ch.uj, następnym razem spróbuję, bo sam już nie wiem, czy kiedyś jadłem.
Opublikowano 19 listopada 20159 l (pipi)a dopiero od tygodnia zaczalem na nowo porzadnie trzymac miche a tu wjezdza drwal ;( ale obiecalem sobie ze zjem jakis syf dopiero za tydzien jak bede w krakowie. no i tu pytanie do krakusow. co macie tam najlepszego? oczywiscie mowa o jakiejs dobrej pizzy kebabie itd. (moa wleci obowiazkowo mimo ze juz kiedys jadlem)