Skocz do zawartości

Fast food

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  W dniu 13.11.2015 o 12:01, M.Bizon24 napisał(a):

dobrze że takie coś zrobili, w końcu można spokojniie i bez pospiechu zapoznać się z bardzo szerokim wachlarzem dań w restauracji makdolan

No na pewno lepiej tak, niż słuchanie "a może do tego to, a może w zestawie z, a może dużą kawę, a może to czy tamto sr.amto".
Opublikowano
  Cytat

O matko z ojcem jakie to nędzne xd Jedzenie z maca to chyba bez wzlędu na to co wybierzemy smakuje tak samo, nawet lód z koli jedzie starym tluszczem.

wszyscy sie zgadzają że grand big mac jest bardzo słaby

spróbuj sobie podwójnego mcroyala, znacznie lepszy

Opublikowano

No tylko te ceny z du.py. Ktos pisal, ze te nowe kanapki w zestawie (powiekszonym?) ok 20zl. Ja wczoraj kupilem zestaw pow. zwyklego big mac i zaplacilem 17,5. Powalilo. Serio lepiej zjesc tylko kanapke w dobrej burgerowni za 18zl.

Opublikowano

Yano chyba nie polecał Bobby Burger, ale mi całkiem spasował. Ponadto mają promocję kuponową ważną chyba do grudnia - dowolny burger za 10zł, zestawy za 15zł etc.

Można się pokusić za grosze i ocenić.

Opublikowano
  W dniu 18.11.2015 o 16:19, M.Bizon24 napisał(a):

w domu aantura ze teraz nie jem obiadu

rozyebałes system bizon xD

stara kotlety biła a ten sie fast fooda nawpie,rdlalał xD

Opublikowano

jadem drwala przed praca, ledwo mi sie udalo bo rano nie mam apetytu, ale byl dobry tylko lekko pechowo za malo podgrzali ten ser w panierce i nie byl w pelni roztopiony, ale i tak ogolnie dobra rzecz

Gość Orzeszek
Opublikowano

własnie poszedł pikantny drwal. no najlepsza kanapka dostępna w mc dolanie, jeśli szukacie przygody to ten ostry nie jest ostry xd nawet w nosie nie zakręciło od papryki (toć naliczyłem 5 talarek xd)

Opublikowano

Ja ostatnio raz w środę z ziomkami po treningu do Maka zajeżdżam na kolacje, no i w czoraj chciałem tego drwala wziąć, te fryty też kusiły, ale to by wyszło 22-23 zł... nie gurwa, szanujmy się. Za 18 miałem zestaw z Wieśmaciem i jeszcze McRoyal do tego, bo kumpel ma kartę rabatową.

Opublikowano

(pipi)a dopiero od tygodnia zaczalem na nowo porzadnie trzymac miche a tu wjezdza drwal ;( ale obiecalem sobie ze zjem jakis syf dopiero za tydzien jak bede w krakowie. 

no i tu pytanie do krakusow. co macie tam najlepszego? oczywiscie mowa o jakiejs dobrej pizzy kebabie itd. (moa wleci obowiazkowo mimo ze juz kiedys jadlem)