Skocz do zawartości

Fast food

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobrze że takie coś zrobili, w końcu można spokojniie i bez pospiechu zapoznać się z bardzo szerokim wachlarzem dań w restauracji makdolan

No na pewno lepiej tak, niż słuchanie "a może do tego to, a może w zestawie z, a może dużą kawę, a może to czy tamto sr.amto".
Opublikowano

O matko z ojcem jakie to nędzne xd Jedzenie z maca to chyba bez wzlędu na to co wybierzemy smakuje tak samo, nawet lód z koli jedzie starym tluszczem.

wszyscy sie zgadzają że grand big mac jest bardzo słaby

spróbuj sobie podwójnego mcroyala, znacznie lepszy

Opublikowano

No tylko te ceny z du.py. Ktos pisal, ze te nowe kanapki w zestawie (powiekszonym?) ok 20zl. Ja wczoraj kupilem zestaw pow. zwyklego big mac i zaplacilem 17,5. Powalilo. Serio lepiej zjesc tylko kanapke w dobrej burgerowni za 18zl.

Opublikowano

Yano chyba nie polecał Bobby Burger, ale mi całkiem spasował. Ponadto mają promocję kuponową ważną chyba do grudnia - dowolny burger za 10zł, zestawy za 15zł etc.

Można się pokusić za grosze i ocenić.

Opublikowano

jadem drwala przed praca, ledwo mi sie udalo bo rano nie mam apetytu, ale byl dobry tylko lekko pechowo za malo podgrzali ten ser w panierce i nie byl w pelni roztopiony, ale i tak ogolnie dobra rzecz

Gość Orzeszek
Opublikowano

własnie poszedł pikantny drwal. no najlepsza kanapka dostępna w mc dolanie, jeśli szukacie przygody to ten ostry nie jest ostry xd nawet w nosie nie zakręciło od papryki (toć naliczyłem 5 talarek xd)

Opublikowano

Ja ostatnio raz w środę z ziomkami po treningu do Maka zajeżdżam na kolacje, no i w czoraj chciałem tego drwala wziąć, te fryty też kusiły, ale to by wyszło 22-23 zł... nie gurwa, szanujmy się. Za 18 miałem zestaw z Wieśmaciem i jeszcze McRoyal do tego, bo kumpel ma kartę rabatową.

Opublikowano

(pipi)a dopiero od tygodnia zaczalem na nowo porzadnie trzymac miche a tu wjezdza drwal ;( ale obiecalem sobie ze zjem jakis syf dopiero za tydzien jak bede w krakowie. 

no i tu pytanie do krakusow. co macie tam najlepszego? oczywiscie mowa o jakiejs dobrej pizzy kebabie itd. (moa wleci obowiazkowo mimo ze juz kiedys jadlem)