Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 4 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2015 Zrobię to, jak to mi nie zrobi "dobrze" w kichach to już ostatecznie stracę wiarę w fast food. BTW. ile taka kanapka może kosztować? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 437 Opublikowano 5 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2015 Angus steakhouse polecam, dawno nie jadłem w BK ale jak dobrze pamiętam to cena coś koło 20 pln. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 5 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2015 W trasie testowałem nowy kubełek dla jednej osoby w KFC. Niezłe, bo świeże i soczyste i bez kości (dobre nawet do auta). Tylko wielkość tego marna i cena tym samym trochę średnio się kalkuluje. Nawet jednego sosu nie dorzucili, a jedzone samo jest mdłe. Wróżę popularność u kobiet, bo się nie będą musiały z kośćmi babrać, a ja zostaję przy granderze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 5 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2015 Te małe kawałki to jakieś odpadki w panierce. Lepiej już kupić 5 stripsów + frytki za 10 zł z kuponu. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 5 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2015 Wleciał zestaw z BK - Whopper, Whopper junior, frytki, napój i lody oreo. Zestaw 18 zł i lody za 5 zł. W sam raz się na jadłem i nawet nie ciąży na kichach. Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 725 Opublikowano 6 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2015 cheesburger w maku za 4 ziko juz wiecej nie kupie Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 6 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2015 Kiedyś za dwójkę był, najtańszy obiad na mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 292 Opublikowano 6 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2015 Dobra, drugie podejście do drwala, tym razem tego na ostro. I było lepiej. Byłem z kumplem po piwie, mówię mu że na forum PSX ludzie się podniecają tą kanapką, a dla mnie średniak. Kumpel jadł po raz pierwszy i faktycznie był zachwycony. Jak jadłem pierwszy raz, to nie miałem tej prażonej cebulki i sera na wierzchu buły, być może innych składników też nie było:) Teraz jadłem gdzie indziej i było dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 6 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2015 Może franczyzobiorca przycebulił i bułki zmienił, nie takie rzeczy odstawiali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 550 Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 Dobra, drugie podejście do drwala, tym razem tego na ostro. I było lepiej. Byłem z kumplem po piwie, mówię mu że na forum PSX ludzie się podniecają tą kanapką, a dla mnie średniak. Kumpel jadł po raz pierwszy i faktycznie był zachwycony. Jak jadłem pierwszy raz, to nie miałem tej prażonej cebulki i sera na wierzchu buły, być może innych składników też nie było:) Teraz jadłem gdzie indziej i było dobrze. Raz go kupiłem. Nic specjalnego (znajomi bardzo chwalili). Wydaje mi się, że znacznie lepszy efekt smakowy odnieśliby, gdyby zamiast sera w panierce, dodali kurczaka w tejże. Nie przepadam za posiłkami na mieście, ale dam mu kolejną szansę, tym razem wybiorę wersję na ostro. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 H ujowy kurczak z hu jową wołowiną ? To nie może się udać, nawet jak hu jowe usuniemy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 Przecież ten ser to jest główna rzecz, dlaczego Drwal jest kanapką idealną. A w połączeniu z bekonem, to zrywa dachy. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 292 Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 Ja bym wywalił tego kotleta z MOMu, zmniejszył ilość sałaty (nawalone, aż wypada z kanapki), dodał ogórki i pomidory. Bekon i serowy kotlet, wiadomo, dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 A ja bym nic nie zmieniał, bo idealnego się nie zmienia. A z tym MOMem to LEL LEL LEL. ZDROWEŻYWIENIE NAZIS są tak śmieszni teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 Nie no, Mak się chyba chwali, że kotlety to sto pro wołowina. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 A jak będzie 96% to umrzesz w męczarniach? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 Męczarnie to na WFie miałeś. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 A jak będzie 96% to umrzesz w męczarniach? To że ty żresz co popadnie, nie znaczy że każdy tak robi. GRUBASIE Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 Oho, temat fast food, a Ci o zdrowym żywieniu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 A jak będzie 96% to umrzesz w męczarniach? To że ty żresz co popadnie, nie znaczy że każdy tak robi. GRUBASIE Szangoj za cienki w uszach jesteś na mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 Szerszego, zwłaszcza w pasie to trudno znaleźć. Tłuścioszku. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 292 Opublikowano 9 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2015 A ja bym nic nie zmieniał, bo idealnego się nie zmienia. A z tym MOMem to LEL LEL LEL. ZDROWEŻYWIENIE NAZIS są tak śmieszni teraz. Oj, no ogólnie tak napisałem o tym kotlecie. Mi sam ten serowy + bekon by styknął. --- A wy już musicie się kłócić o to, kto grubszy Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 11 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2015 Ponoć otwierają jutro Moa w Poznaniu. Dajcie znać jak tam jakość w porównaniu z oryginałem krakowskim. Z tego co wiem to jest też już jeden we Wrocławiu. Robi robotę czy to już nie to? Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 005 Opublikowano 11 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2015 Może w lutym skoczę do Poznania, to wtedy dopiero byłaby opcja na degustację. A tak to nie wiem czy jest tu wiele osób jeżdżących między PŃ - KRK. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 11 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2015 Ja chciałem gdzieś w styczniu-lutym jechać do poznania a we wro będę w styczniu jakoś to spróbuję tamtejszej Moy Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi