Skocz do zawartości

Fast food

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale pamiętaj, że to tylko foto w realu pewno ta bułka to będzie co innego. Wiem, że w tunaburger była kozacka bułka. Naj ze wszystkich FF sieciowych.

aaaaa widzę, że to real foto. To faktycznie h ujowa buła.

Opublikowano

Wlasnie wszamalem burger tygodnia w Moa. Rewelka :fsg:

400g wolowiny, bbq, jalapenos, ser plesniowy, cebula czerwona, ogorki, bulka sezamowa. Chyba aktualne do 29.01.

:fsg::ohboy:

"Man burger" to faktycznie kozak, można potraktować jako śniadanio-obiado-kolację :) No i jest dość często w ofercie, średnio raz na 2-3 miesiące. Polecam też.

Opublikowano

Wlasnie wszamalem burger tygodnia w Moa. Rewelka :fsg:

400g wolowiny, bbq, jalapenos, ser plesniowy, cebula czerwona, ogorki, bulka sezamowa. Chyba aktualne do 29.01.

:fsg::ohboy:

Challenge accepted.

Btw dostałeś wszystkie krążki cebulowe? xD

Opublikowano (edytowane)

Nie jadlem w sumie nigdy NF, ale te bulki sa wypiekane na miejscu i podobno smakuja duzo lepiej od tych dmuchanych papierowoych tworow z innych sieciowek. Jak bede teraz cos jadl na miescie to na pewno stestuje. 

Edytowane przez ssxx1
Opublikowano

red niedługo i tak wybiega na schodach lecac na parking za kazdym razem gdy uslyszy wrzaski  w nocy.

ram pam pam

Nom, spalanie kalorii u mnie w garażu jest wzmożone.

Opublikowano

Skusiłem się dzisiaj na tego Drakkara i jestem pozytywnie zaskoczony. Bułka wypiekana na miejscu rzeczywiście jest dość krucha i chrupiąca, ale nie ma syndromu bagietki i skórka się nie kruszy. W sumie ma to sens, bo przy takiej ilości tuńczyka miękki pampuch spowodowałby rozpier/dalanie się burgera. A sama wkładka to poezja - kombinacja sosu tatarskiego i bbq robi robotę aż miło, do tego chrupka sałata i naprawdę dużo czerwonej cebuli. Kanapka jest w sam raz - nie za sucha i nie pływa. Jedyne zastrzeżenie mam do wielkości kanapki. Za 11 zł dostajemy na oko połowę drwala, przez co sam burger jako pełnoprawny posiłek to trochę za mało. Poza tym pełen sztos.

Opublikowano

Tak jakoś mam, że jedynie KFC po drodze więc chcąc coś wszamać na szybko to często się tam kończy... Qrito cztery sery - 7/10, lepsze niż standard, tylko ta cena... Twister cheeser - 3/10, suche pieczarki, rukola i śladowe ilości sera, say no more.

Opublikowano

Całkiem niezłe z azjatyckiego tygodnia były pierożki o jakiemś tajemniczej nazwie, w każdej razie było na opakowaniu też, że japońskie. Sposób przygotowania, po kilku minutach podsmażenia, wlej pół szklany wody i podduś :D 

Tak czy inaczej w środku kurczak i jakaś kapucha, całkiem niezłe

Opublikowano

Nie no pocket zły nie jest, szczególnie sos z pieprzem robi robotę, ale zamiast fileta mogliby dać do środka to co w granderze siedzi. No i nie poje takim jednym a granderek wchodzi w sam raz. Także ten tego, blefujesz.